Şimdi Ara

Oyun Pc Topluyorum eksiklerim var yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bilgisayarı topluyorum toplamısken güzel olsun istedim bazı parcalar üzerinde kararımı verdım ama hala eksikler var yardımcı olabılırmsıınız bilgisi olan kişiler 2000 tl civarı butce var +150 - 150 olabılır.

İşlemci: AMD Bulldozer x6 FX-6100 3.3GHz AM3+ İşlemci
    Ana Kart : Asus M5A97X EVO 990x Am3+
    Ekran Kartı :PowerColor ATI HD7850 PCS+2GB DDR5 256 BİT PCI Ekspress
    Bellek Ram : ( 8 gb 1600 mhz yada 1866 mhz corsair veng. yada g skill hangisi iyi olur hem marka hem mhz olarak öneriler ? )
    Optik sürücü: [ ??? ] aşırıya kaçmadan sisteme uyacak ...
    HDD: Seagate 500 Gb 7200 RPM 16 Ön bellek 3.5 SATA 3 DİSK
    SSD : [ SSD olması masrafmıdır ha yok performans gercekten iyi olacaksa almak istiyorm ve ssd nedir ne işe yara yeterli bilgim yoktur isletim sistemi buraya kuruluyor sanrıım 60 gb uygun sağlam bişey yeterlidir açıklama yapabilirseniz sevinirim ]
    İşlemci soğutucusu: [ O.C için ve performansı için sanırım tam olarak yine bilmiyorum burda da 80-90 tl arası guzel bi ürün sisteme uygun olursa iyi olur ]
    Kasa: [ Öneri bekliyorum Uygun güzel yada bu sisteme bu gider dediğiniz açıklamalı söylersenız daha iyi olur PSU ve bu kasadan da pek anlamam ]
    PSU : [ Hiç bir bilgim yok nedir bu sisteme ne lazım ekran kartı desteklemek için bişeyler söylendi ama hiç anlamam bilgi ve ürün ? ]
    Ses Kartı: [ ? ]

Baska eksik olan ne var bilmiyorum ram ve soğutucu ne lazım güzel bişey cıksın istiyorum cok ucuk seylere kacmadan yeterınce kaçtım Ama cok ta kötu bişey istemem ve bu sistem için illa işletim sistemimi almak zorundayım onu hıc dusunmedım ekstra cok kötu olur Eksiklerimi tamamlayacak bilgili insanları bekliyorum ve lutfen amd intel kavgası olmasın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.