Eksikleri nelerdir ? Kasa hemen hemen bu sekılde olacak son rütuşlar yani bunlar yanlıs eksink seyler varsa yardımcı olurmusunuz ilk kez pc topluyorum.
>PSU Yeterlimi ? >Ram marka yada bu iyi midir ? Corsair veng. felan daha mı iyi olur ? >İşlemci soğutucu eğer O.C yapmak istersem yeterince yeterli mi >SSD'li olmasının performance cok fazla etkisi var mı ? > Hem HDD Hem SSD li kullanmak daha mı doğru Yani pek bilgim yoktur sanırım işletim sistemi SSD de olacak ? >SSD de işletim sistemi olacak ve HDD olacak oyunları HDD kurmak istersem oynayabılırmıyım HDD kurulurmu ve SSD nin buna performansta bir katkısı Olurmu ? >SSD seçimini pek yapamadım sanırım 60 GB yeterli olur diye dusunuyorum acıkcası hangi markaların hangi urunlerını tercih etmelıyım bu sistemde ve uygun bir fiyat olursa 120 GB de dusunebılırım ?
>>> Ve sistem için Genel Düşünceleriniz Şimdiden Yardımcı Olacak herkese Cok Tesekkur Ederim<<<
NoT: Lutfen intel işlemci alsan daha iyi olurdu gibi muhabbetler istemiyorum Amd de karar kıldım.