Şimdi Ara

OYUN OYNAYARAK PARA KAZAN (ÖDEME KANITLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OYUN OYNAYARAK PARA KAZAN (ÖDEME KANITLI)

    Utopya.online oyunu internetten çiftliğinizi kurarak para kazanabileceğiniz bir para kazanma oyunudur. Oyuna ilk başlangıçta bize 200 Utopya puanı (oyun parası) hediye verir ve bizde bu utopya puanı ile gidip kendimize 100 Utopya puanı ile saatte 10 litre süt üreten "saf" isimli inekten 2 adet alırız. Böylece her saat 20 litre süt üretmiş oluruz. Ürettiğimiz sütleri satarak utopya puanı kazanıyoruz. Bu utopya puanını ise istersek yeni inekler almak için kullanabiliriz. İstersek de gerçek paraya çevirerek kendi hesabımıza çekebiliriz. Oyunun mantığı kısaca böyle.

    Oyunda 2 saatte bir alabileceğiniz ortalama 25 Utopya puanı veren bonus alabileceğiniz bir sayfa var. Yani oyuna her 2 saatte bir girerek bu bonusa tıklamanız size bonus utopya puanı kazandıracaktır. Oyun gerçekten oldukça güzel ve oyunun en güzel yanlarından birisi ise, diğer para kazandıran oyunlarda ki gibi depo sistemi veya ödeme puanı sistemi bulunmuyor.

    Oyunda sadece utopya puanının kuru bulunuyor. Ortalama 4.200 Utopya puanı ise 1 TL değerinde. Bu kur oyunun ayakta kalması için gerekli bir uygulama ve kimseninde canını sıkmamakta. Aksine güvenlik açısından oldukça iyi bir şey. Ayrıca 4200 Utopya çok da yüksek bir puan değil zaten oyuna başladığınızda görecesiniz.


    Utopya.online oyunda, oyundaki insanlarla konuşabileceğiniz bir konuşma penceresi de bulunmakta. Böylece aklınıza takılan soruları buradan insanlara sorabilirsiniz. Yada oyundaki insanlarla sohbet edebilirsiniz.

    Oyunun en güzel özelliklerinden bir tanesi de koloni sistemi. Bu koloni sistemi ile çok daha hızlı bir
    şekilde arkadaşlarımızla beraber para kazanabiliriz. Koloni sistemini de online oyunlar oynayanlar için Klan sistemi yada lonca sistemi olarak algılayabilirsiniz. 10 kişilik kolonilere girerek ( para vererek kolonideki kişi sayısını artırabilirsiniz.) toplu halde arkadaşlarınız ile çok daha hızla para kazanabilirsiniz.

    ÖDEME KESİNLİKLE YAPILIYOR BEN BİZZAT ALDIM YOKSA TAVSİYE ETMEM
    BUYRUN ARKADAŞLAR KAYIT LİNKİhttp://www.utopya.onlin...dol.php?davet=627583271d







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.