Şimdi Ara

Oyun Oynarken Yan Monitörde Video Takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben yakın zamanda bilgisayarıma format attım. Bu formatta sonra olan bir olay öncesinde sıkıntı yoktu.

Ben oyun oynarken yan monitörümde bir şeyler izlemeyi seven bir insanım, fakat formattan sonra oyunumu oynarken yandaki videoda takılmalar olmaya başladı. Bu konu hakkında birçok yerde araştırma yaptım. fakat herhangi bir şey bulamadım. Bende sizlere sormaya karar verdim. Neden oluyor olabilir ?

• Smurfs_ S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz videoları tarayıcı üzerinden mi yoksa bir video player üzerinden mi izliyorsunuz? Tarayıcılardaki donanım hızlandırması buna sebep oluyor çoğunlukla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

Opera Gx kullanıyorum, başka bir tarayıcıdan denemedim. Fakat şimdi farkettiğim bişey var sadece video değil oyunda aynı zamanda takılıyor. nasıl anlatayım.. bip / bip / bip gibi takılıyor  . bilgisayardamı sorun var acaba diye düşünmeye başladım lakin format atmadan önce hiçbir sorun yoktu

• Smurfs_ S kullanıcısına yanıt
    Formattan sonra sürücü kurumları yapıldı mı peki? Yapıldıysa hangi yolla yapıldı?

• JrGrendel kullanıcısına yanıt

Kurulumda bir hata olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen windows'un ayarları ile ilgili olabilir. Ama ne ?

• Driver yüklemelerini çipset yüklemelerini kontrol edin gpu driverini ddu ile güvenli moda kaldırıp tekrar kurun...

Arama kutusuna cmd yazın.

Arama sonuçlarında Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

Onay veya yönetici parolası istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'e tıklayın.

Komut İstemi penceresinde aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın. Komut işleminin tamamlanması birkaç dakika sürebilir.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

sfc /scannow

winget upgrade --all

İşlemlerin bitmesini bekleyin inşallah sorununuz çözülür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.