Şimdi Ara

Oyun oynarken grafikler bozuluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar.Bazı oyunları oynarken oyun sırasında grafikler birbirine giriyor.Ekran kartının son güncellmesinide yaptım.Ayrıca ekran kartım entegre ekran kartı.Ati Radeon HD 3200.Sizcede sorun ekran kartında mı.Yanıtlayanlara teşekkürler..

• Sorunun hemen hemen benzeri bende var.Bnde son sürümü yükleyince görüntü bozuluyor.Eski driverı cd si varsa yükle düzelir.Alternatif bir çözüm bilmiyorum.Bende araştırıyorum
  • son sürümden sonra olduysa bir önceki sürümü deneyin .. ayrıca hangı oyun ve ısı değerlerinizide paylaşırsanız onlarada konuya bakanlar gözatsın .. belki ısı değerlerinde sorun vardır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Ekran kartınızı söküp geri takın. Sıcaklıklarınızı Speedfan programı ile kontrol etmenizi öneririm.

nasıl sökecem entegre anakartın içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

son sürümden sonra olduysa bir önceki sürümü deneyin .. ayrıca hangı oyun ve ısı değerlerinizide paylaşırsanız onlarada konuya bakanlar gözatsın .. belki ısı değerlerinde sorun vardır ..

son sürümü yüklemeden öncede vardı sıcaklık değerleride bir ara reset atıyodu pc bilgisayar kasasının kenarını söktüm ondan sonra birşey yoktu ancak şu sıralarda grafikte problem çıktı sıcaklık 58 derece oyuna girince 65-70 civarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat1009

quote:

Ekran kartınızı söküp geri takın. Sıcaklıklarınızı Speedfan programı ile kontrol etmenizi öneririm.

Sökmeyi bilmiyorsanız ugraşmayın sağa sola hareket ettirin içeri doğru ittirin ve sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.

yok sökmeyi bilememle alakalı değil entegre kart bu anakartın içinde içinde harici olmadığı için yonga deniliyor galiba işte anlarsınız yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sökmeyi bilmiyorsanız ugraşmayın sağa sola hareket ettirin içeri doğru ittirin ve sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.

yok sökmeyi bilememle alakalı değil entegre kart bu anakartın içinde içinde harici olmadığı için yonga deniliyor galiba işte anlarsınız yani

Yukarıda yazdığınıza göre sıcaklıklarınız yüksek derecede termal macun yenilemesi yaptırmalısınız. Onboard ekran kartı kullanıyorsunuz sanırım. Malesef ekran kartınız hakkında bilgim yok.

aynen onboard termal macunu deneyeceğim teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.