Bildirim
Oyun oynarken grafikler bozuluyor..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sorunun hemen hemen benzeri bende var.Bnde son sürümü yükleyince görüntü bozuluyor.Eski driverı cd si varsa yükle düzelir.Alternatif bir çözüm bilmiyorum.Bende araştırıyorum -
son sürümden sonra olduysa bir önceki sürümü deneyin .. ayrıca hangı oyun ve ısı değerlerinizide paylaşırsanız onlarada konuya bakanlar gözatsın .. belki ısı değerlerinde sorun vardır .. -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
Ekran kartınızı söküp geri takın. Sıcaklıklarınızı Speedfan programı ile kontrol etmenizi öneririm.
nasıl sökecem entegre anakartın içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
son sürümden sonra olduysa bir önceki sürümü deneyin .. ayrıca hangı oyun ve ısı değerlerinizide paylaşırsanız onlarada konuya bakanlar gözatsın .. belki ısı değerlerinde sorun vardır ..
son sürümü yüklemeden öncede vardı sıcaklık değerleride bir ara reset atıyodu pc bilgisayar kasasının kenarını söktüm ondan sonra birşey yoktu ancak şu sıralarda grafikte problem çıktı sıcaklık 58 derece oyuna girince 65-70 civarı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Serhat1009
quote:
Ekran kartınızı söküp geri takın. Sıcaklıklarınızı Speedfan programı ile kontrol etmenizi öneririm.
nasıl sökecem entegre anakartın içinde
Sökmeyi bilmiyorsanız ugraşmayın sağa sola hareket ettirin içeri doğru ittirin ve sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.
yok sökmeyi bilememle alakalı değil entegre kart bu anakartın içinde içinde harici olmadığı için yonga deniliyor galiba işte anlarsınız yani
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
nasıl sökecem entegre anakartın içinde
Sökmeyi bilmiyorsanız ugraşmayın sağa sola hareket ettirin içeri doğru ittirin ve sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.
yok sökmeyi bilememle alakalı değil entegre kart bu anakartın içinde içinde harici olmadığı için yonga deniliyor galiba işte anlarsınız yani
Yukarıda yazdığınıza göre sıcaklıklarınız yüksek derecede termal macun yenilemesi yaptırmalısınız. Onboard ekran kartı kullanıyorsunuz sanırım. Malesef ekran kartınız hakkında bilgim yok.
aynen onboard termal macunu deneyeceğim teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- checking media presence
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- mss32.dll hatası
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- güvenli önyükleme açma windows 11
- bios nasıl açılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X