Şimdi Ara

oyun oynarken alta alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, oyun oynarken bir kaç saatte bir veya daha fazla kez oyun alta iniyor, aşırı bir rahatsızlık vermese de nedenini merak ediyorum. Sadece bir oyuna özel de değil, birçok oyunda oluyor. ayrıca bir bildirim falan da gelmeden, durup dururken oluyor bu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Not: ekran kartı driverı güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Windows eğer birşey yukarı çıkarsa diğerini aşağı indirir bu demektirki bilginiz dışında çalışan birşey var. Bu viruste olabilir kullandığınız bir yazılımda bir uyarı vermemesinin sebebi aşağı inenekadar bunun siliniyor olabileceği yada hiç vermiyorda olabilir. Öncelikle başlangıçta çalışan programları bir temizleyin görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden bilmediğiniz kullanmadığınız herşeyi devredışı bırakın. Pc yeniden başlatın ve deneyin sorun düzelmez ise malwarebite indirin ve taratın. Eğer sorun hala devam ediyorsa advanced system care önerebilirim bir bakım ve onerım programıdır. Eğer buda düzeltmez ise aklıma daha başka bir çözüm gelmiyor.

    Kolay Gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XemreG -- 28 Mayıs 2015; 23:55:06 >
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Hocam başlangıç programlarında kapatırsam arıza verecek bir program varmı, yani şunları elleme dediğiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum da aynı buna benzer bir şey yeni bir virüs veya tehdit falan mı anlamadım gitti. -_-
  • Genelde hepsini kapatsanızda arza vermez. Windows zaten kendi başlatacağı herşeyi başlatıyor başlangıç programları sizin sonradan yüklediğiniz programlar hep sıkıntı çıkarsa geri açabilir yada hızlı başlatta çalışan programı ekle kaldırdan silip silinmesini sağlayabilirsiniz burdan..

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XemreG

    Windows eğer birşey yukarı çıkarsa diğerini aşağı indirir bu demektirki bilginiz dışında çalışan birşey var. Bu viruste olabilir kullandığınız bir yazılımda bir uyarı vermemesinin sebebi aşağı inenekadar bunun siliniyor olabileceği yada hiç vermiyorda olabilir. Öncelikle başlangıçta çalışan programları bir temizleyin görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden bilmediğiniz kullanmadığınız herşeyi devredışı bırakın. Pc yeniden başlatın ve deneyin sorun düzelmez ise malwarebite indirin ve taratın. Eğer sorun hala devam ediyorsa advanced system care önerebilirim bir bakım ve onerım programıdır. Eğer buda düzeltmez ise aklıma daha başka bir çözüm gelmiyor.

    Kolay Gelsin..

    Dediklerinin hepsini çok önceden yapmıştım zaten. İşe yarar bir sonuç alamadım. Zararlı bir yazılama dair hiç bir iz yok ki zaten. Bilgisayar da kasılma vs... bir şey yok ama sinir bozucu bir durum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.