Şimdi Ara

Oyun önerisi alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iphone 6 16gb sahibi oldum

    Güzel bir offline oyun tavsiyesi arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Swamp Attack — Adamın birinin göl kıyısında evi var. Bu gölden çıkan timsah kunduz gibi hayvanları oyun içinde ki çeşitli silahlarla vuruyorsun. Ben oyun bitirdim.

    Limbo — Çok güzel bir oyun. İndirimdeyken satın almıştım. Oyun bitirdim.

    Shaun the Sheep 2 — Bu da çok güzel bir oyun. Ben oyun bitirdim. Bu oyunda 3 tane koyun var. Bulmaca tarzı bir oyun. Bu koyunlar birbirine yardım ederek bölümlerde gizlenmiş objeleri buluyor ve bölümü geçiyorsunuz.

    Bil ve Fethet — Ben pek beğenmedim. Bilgi yarışması oyunu.

    Eyes the Horror Game — Çok güzel bir korku oyunu. Olay bir şato gibi bir yerin içinde geçiyor. Bu şatoda seni takip eden bir hayalet var. Bu hayalete yakalanmadan altınları toplaman lazım. Hayaletin yaklaştığını görürsen herhangi bir odaya girip saklanıyorsun. Ben paralı sürümünü aldım


    Valiant Hearts:The Great War — Bu da çok güzel bir oyun. 4 bölümden oluşan 1.dünya şavaşı temalı oyun. Ama bildiğimiz tanklı tüfekli bir şavaş değil bu. YouTube'dan izleyebilirsiniz. Ben paralı sürümlerini alıp oyun bitirdim. Oyunda size savaş sırasında yardım eden bir köpek var. Bu köpek oyunun sonunda ölüyor.


    Lonewolf — Keskin nişancı oyunu. Oyun güzel ve gerçekci.


    Shakes — Bar masası üstünden kadeh kaydırma oyunu. Kadehi istenilen yeşil nokta üstüne kaydırıyorsunuz. Kadeh masadan aşağı düşerse baştan başlarsınız. Oyun bitirdim ben.

    Into the Dead — Ormanda zombi öldürme oyunu.

    Hoop — Potaya basket atma oyunu.

    Commute — Oyun 1970'lerden başlıyor.Bir araba var.Onu hedefe sürüyorsun.Ama güzel oyun.Bildiğin araba yarışı filan değil. Stratejik bir sürüş oyunu.Ödüllü uygulama üstelik.


    Goat Simulator — Oyunu yeni indirdim tam bilmiyorum.Bir tane keçi var bu oyunda.Herkese kafasıyla tosluyor.Önüne gelene saldırabiliyorsun keçiyle.
    Biraz eğlenceli bir oyun.


    Bowmasters — Bu oyun favorim.Oyuna başlarken bir karakter seçiyorsun.Mesela İtfaiyeci karakterini seçtin.Elinde molotof kokteyli olur.Ya da doktor karakterini seçtiysen elinde aşı olur.Bu molotof ya da aşıyı karşı karaktere fırlatarak öldürmeye çalışırsın.Oyun zaten 2 karakterli ama karşı kişi bot.Karşı kişi de elinde ne varsa size fırlatarak sizi öldürmeye çalışır.Oyunda bir sürü karakter var zaten.Gitar fırlatan,CD fırlatan,motorlu testere fırlatan... karakterler gibi.




  • Hem online hem offline bir oyun

    Nova legacy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.