Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size de olur mu bilmem ama herhangi bir konuda dizi izlerken hype olduğum sıralar ama dizide ki karakterin bazı hareketleri yanlış - niye böyle yapmadığım dediğim vakitler o kategoride ki bir oyun oynamak çekiyor benim canım. Aragami 2 oynadığım ve büyücülük ile ilgili bir dizi izlediğim vakitte tam olarak bu yaşandı.


    Böyle bir yandan büyü yaparken bir yandan kılıç kalkan savurmadığımız ya da bir sürü opsiyonel arasından büyüyü seçmediğimiz; bütün olayın büyü üstüne kurulduğu, büyü seçenekleri konusunda zengin bir oyun var mı hiç ? Hogwarts Legacy çıkacak 2022de ama o çıkana kadar oynayabileceğim. Mesela Bioshockta çok çeşitli sihir var ama öteki yandan elinde makine ile tarıyorsun, bütün havayı bozuyor şuan istediğim tarz değil o. Ya da skyrimde büyü üstüne gidebilirsin ama bu olası seçeneklerden birisi ki oynamaya başlarsam 10 dakika sonra kendimi yay kullanırken bulacağıma eminim.


    O yüzden Aragami 2 de nasıl ki bütün olay ninjalık, suikast, gizlilik üstüne kuruluysa bu şekilde bütün temanın büyücülük üstüne kurulu olmasını istiyorum. Hikaye, Grafikler çok dert değil. Yine de tps/fps olursa daha güzel olur. Ya da diagonal olacaksa pixel olmasın. Pixel olacaksa diagonal olmasın trove gibi TPS,FPS falan. Yani Pixel veya Diagonal ile bir sorunum yokta lütfen RPG Maker ile yapılmış gibi duran oyunlar önermeyin.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.