Şimdi Ara

oyun oneri acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps2 yeyse 3 tane oyun onerin jak i kendim dusunuyorum onu alicam ama siz iki tane onerin ve ya jak sizce iyi degilse iste uc tane oyun onerin

kafamdakiler devil my cry 3 jak 3 ratchet and clanck alicam belki ama en son versiyonu hangisi ? up your arsenal mi yoksa hangisi ? up your arsenal en iyisimi bide

final fantasy yede bakiyom suan x ve x2 hangisini alsam daha dogru olur ve ya 3 tane oyun onerin siz

xbox ada bi tane oyun onerin ve ya kingdom heart's hangisi daha iyi

la bide xbox 360 i nasil live e baglayacan ve hd avl kablosu ne ise yariyor ? ya modemde extra yer yok nasil live e baglayacam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 16 Ağustos 2006; 8:21:20 >

• call uf dudy hilesi varmı
  • valla benim gördüğüm güzel oyunlar smackdown, pes 5, outrun 2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4r3s -- 16 Ağustos 2006; 13:35:22 >
  • yav kimse bisey yazmamis arkadasim benim ustde dediklerimi onerin pes5 filan var benim o ustde dediklerimi bi oku bu forumda oyunlar hakkinda herkes bildiyini soyluyor ama sordugumuzda bi cevap yok
  • Dostum PS2 Kısmı İçin Yardım Edeyim;
    DMC3 PS2 İçin Yapılmış En Sağlam Grafikli Oyunlardan Biridir Düşünmeden Al Derim
    Diğer Dediğin İki Oyunu Bilmiyorum
    Bu Arada Final Fantasy Hakkında -X- Olanı Öneririm...
    Bu Arada Onların Dışında; WWE Smackdown vs RAW , Fahrenheit , God Of War , Black ,WE10 , NFS MW , TEKKEN 5
    Bunlarıda Ayriyeten Ben Sana Öneririm.. Aldığında Asla Pişman Olmazsın..
    Not:Özellikle Fahrenheit-i Denemeni Tavsiye Ederim. Oynanış ve Senaryo Bambaşka ve Çok Güzel

• evet kesinlikle fahrenheit çok iyi bir oyun
    oynanışı kolay ama acayip zevkli bitirdim ben bu oyunu hele bide ingilizceniz varmı tadından yiyemezsiniz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.