Şimdi Ara

Oyun odaklı Helio G80 yonga seti tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir yandan alt sınıf segmente uygun 5G teknolojileri sunmak için Dimensity yonga setlerini geliştiren MediaTek diğer taraftan oyuncu odaklı telefonlar için G serisi yonga setleri geliştiriyor. Bu hafta yeni bir model duyuruldu.



    Helio G80 neler sunuyor?



    Helio G80 adındaki yonga seti daha önce tanıtılan Helio G90 ve Helio G70 yonga setlerinin arasına yerleşiyor. Barındırdığı özellikler genelde aynı ve iki yonga setinin arasındaki boşluğu doldurmak için tasarlanmış.



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir Galaxy Z Flip basın görselleri karşınızda



    12nm sürecinde geliştirilen Helio G80 yonga seti 2 adet Cortex-A75 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeği barındırıyor. Mali-G52 grafik birimi ise 950MHz hızında çalışıyor. LPDDR4X 1800MHz desteği, eMMC 5.1, 48MP kamera desteği, WiFi AC, Bluetooth 5.0 diğer özellikleri arasında.



    Yonga setinde yapay zeka hızlandırıcıları yer almıyor. Bunun yerine görüntü işlemcisine yüz tanıma, bulanıklaştırma, sahne algılama, nesne algılama gibi görevler verilmiş. Ayrıca HyperEngine Game Technology sayesinde oyunlarda performans arttırılabiliyor. Yonga seti yıl içerisinde kullanıma sunulacak.



     








  • Donanımın performansını yazılımla arttırma çabasına giriyorlarsa o donanım çöptür...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.