Şimdi Ara

Oyun , multimedya , uygulama için İphone 4s mi Samsug S3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynamayı , film izlemeyi ve yazılım yüklemeyi seviyorum...

Oyun öncelikli olarak hangisini tavsiye edersiniz ?
    Uygulama yelpazesi hangsinde daha geniş ?

2 telefon için aynı oyunlar arasında grafik farkları varmı ?

• Film izlemek için tabii ki S3. Ben de sırf ekranı için almıştım. Gerçekten muhteşem bir görüntü var ekranda. Fakat oyun-uygulama derseniz iPhone. Ha film için de iPhone olur fakat bi S3 kadar olmaz
    Corsair 380T | Asus Z170I Pro Gaming | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston Hyperx Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX980 Strix 4GB 256Bit | Samsung 950 Pro 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 | Logitech G9x
  • ayfon

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Oyun iPhone
    Film S3
    Uygulama iPhone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphan12

Her kafandan bi ses çıkıyor anlamadım valla :)

Pardon ama ne cikacakti? Forumda bu kadar bilgi varken konu acmana ragmen insanlar fikir soylemisler. Uzun uzadiya vakitlerini verecek degiller ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 29 Ağustos 2012; 20:41:10 >
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Size 4S daha uygun gibi görünüyor.

• ip4s bencede daha iyi götürür neden; daha stabil bir ortam var dahasını saymama gerek yok bu yeter artar bile. :) siteler zaten gelişiyor, diyorsanız film izlemek istiyorum uygulamalar var sitelere girip izlersiniz tek fark küçük bir ekranda izlersiniz ama bana kalırsa film izlemeye ne gerek var. İşyerinde yada evde oyunlar ve uygulamalar sizi götürür diyorum. Ama son karar size kalmış.

Her kafandan bi ses çıkıyor anlamadım valla :)

Arkadaslar yapmayin bakin arkadas anlamiyorum demis, herkese ozel mesaj aticam simdi, once biz bi karar verelim ki arkadas anlasin di mi. Hayir yazik yani soru sormus cevap veriliyor anlamiyorum diyor...o yuzden once biz karar verelim ki bu arkadas yorulmasin, okumasin, arastirmasin biz ne dersek onu alsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Film: Ekran kalitesi olarak iPhone 4S retina ekranıyla daha önde bana göre.Pentile ekran çok kötü duruyor.Ekran kalitesi olarak Retina ekran daha iyi fakat Samsung Galaxy S 3'ün ekranıda büyük.Bana sorarsanız iPhone 4S'in ekranı net göründüğü için onu tercih ederdim.Büyük ekran önemliyse SGS3 tercih etmenizde yarar var.
    İşletim sistemi: İki sistemide kullanıyorum.Android esnektir,istediğiniz gibi özelleştirirsiniz.Fakat uygulama yükledikçe ağırlaşır;Bunu hissedersiniz.Web tarayıcısında gezerken birden tarayıcı kapanır,hatta telefon kapanıp açılır.Aşırı derecede ram tüketir.Google Play'deki uygulamaların çoğu telefonunuzla uyumsuzdur.1 sene güncelleme alır sonra kenara atılır.Örneğin samsung rekor kıran telefonunu 1 sene güncelleyip kenara attı.iOS ise Esnek değildir.Fakat sizin istediğinizi yapar.Restart atmaz,tarayıcı çökmez çok daha stabildir.3.5-4 sene güncellenir.
    Benim fikrim:Donanım konusuna takılmadan iPhone 4S alın.İstediğiniz herşeyi yaparsınız ve sorun çıkarmaz.Malzeme kalitesi ise SGS3'e göre çok daha iyi.3.5-4 sene güncellemede alır.Uzun vadede ikinci el'de zarar etmezsiniz.SGS3 alırsanız benim geçen sene yaptığım hatayı yaparsınız.iPhone 4 varken SGS2 almıştım.Donanıma kanmamanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheForeverGT

Galaxy Note 2. Bu ve s3 Apple'ı bitirecek. Göreceksiniz

kafan cok guzelmis karrdesim gule gule kullan

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Sagol. Senin kafan icin maalesef aynı seyi soyleyemeyecegim. Keske biraz daa olsaydı

ama oyun uygulama kalite dersen işte o zaman 4s derim

Arkadaşlar oyun oynamayı , film izlemeyi ve yazılım yüklemeyi seviyorum...

Oyun öncelikli olarak hangisini tavsiye edersiniz ?
    Uygulama yelpazesi hangsinde daha geniş ?

2 telefon için aynı oyunlar arasında grafik farkları varmı ?

iphone 4s ekranı yetersiz ya yeni iphone bekleyin ya da s3
    Android ve iphone kıyaslayan arkadaşlar lütfen aynı fiyat kategorisindeki cihazları karşılaştırın.
    Ben galaxy s2 ve iphone 4 kullandım şuan cihazım iphone 4 şu home tuşu olayı çok canımı sıkıyor her an bozulacak gibi Assistive touch olayıda zahmetli iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayOnline -- 30 Ağustos 2012; 18:59:54 >

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Sagol. Senin kafan icin maalesef aynı seyi soyleyemeyecegim. Keske biraz daa olsaydı

senin gibi tartışmayı bilmeyen ve kendini beğenmişlerle tartışmaya girmiyorum o yüzden ne cevap verecek diye beklemen boşuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.