Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sekobaba kullanıcısına yanıt
    1200 lira harcamanıza gerek yok. Konsollarda 60 FPS limiti olduğundan, 60 hz monitör yeterli. İlk sayfadaki 27" modellerden 120 veya 144 hz olmayanlara bakabilirsiniz.
  • Hocam merhaba ben çok fazla oyun oynuyorum gece gündüz boş olduğum her zamanda gerek moba gerek fps gerek rpg oyunları oynuyorum. benim için max 700-800 tl arasında güzel bir monitör önerisi yaparsan sevinirim. yeni bir bilgisayar topluyorum monitörüde yenilemek istiyorum. 22-24" olabilir. fps de sorun yaşamıyorum ekran kartından dolayı fakat ekranda gri gri çizgiler olabiliyor bazen. onu önlemek için bir monitör tavsiye edersen çok sevinirim. oyunlar için yapılan monitörlerden biri olursa sevinirim. bu hafta içinde alacağım.


    (not: eğer ramdan da anlıyorsan birde ram önerirsen çok yardımcı olursun)
  • KazaMazda K kullanıcısına yanıt
    Alacağın monitörle kullanacağın sistemi yazar mısın.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    çok fazla anlamam donanımdan dxdiag yazdım oradakileri yazayım gene ramda alacam bu ramla kalmayacak zaten bilgisayar diğer ay formata gitcek haberin olsun

    "Ekran"
    Ekran kartı- Nvıdıa Geforce 210
    Yaklaşık toplam bellek-1764
    Geçerli görüntü modu-1440x990

    "Sistem"
    İşletim sistemi-w7 ultimate 64 bit
    İşlemci- Intel(R) Core(TM) 2 Duo cpu E4500 2.20GHz (2CPUs).2.2GHz
    Bellek-2048gb ram
    Direct x sürümü- Direct x 11

    ne yazmamı istersen söyle ona göre yazayım şu anki monitör markası asus modelini hatırlamıyorum lcd birşey
  • KazaMazda K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın epey eskimiş. Eğer monitörün bir süre daha seni idare edebilecekse, yerinde olsam o parayı sistem yenilemeye ayırırdım.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    zaten baya eski bu bilgisayar işin bu kadar ciddileşeceğini düşünmüyordum oyunlar konusunda baya fazla ilgi gösteriyorum bazen kasıyor ve zevk almıyorum. ne gibi bir şey önerirsin ekran kartını yeni aldım ne yaparsam daha iyi hale getirebilirim bilgisayarı, ram alacam bu ay içerisinde zaten iyisinden önerirsen fena olmaz monitör de ayrı bir konu içinde lazım olacak o yüzden şu anki monitörü oraya aktaracam alacağımı kendim kullanacam. varmı bilgisayarı yenileyebilmem için bir tavsiyen? bütçe 900 lirayı geçmesin yalnız sorun çıkartır :D
  • KazaMazda K kullanıcısına yanıt
    Mevcut sistemle bir süre daha idare etmek istersen, sadece ram ekleyip, quad serisi bi de işlemci aldın mı seni bir süre daha idare eder. Q9550 falan bulsan iyi olur. Epey bi sıçrama olur senin için.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ekran kartını zaten alalı 1 ay olmadı memnunum zaten fps de öyle 200-300 olsun istemiyorum şu anda 80-90 arası gidip geliyor oda yeterli oluyor bana. arada bir aniden 6lara 13lere düşüyor ben onun olmamasını istiyorum. birde biraz daha iyi oyunları kaldırsın istiyorum çok kısıtlı oynayabileceğim oyunlar. birde Q9550 gibi modelleri nereden temin edebiliriz internet üzerinden veya elle teknosa vs. gibi yerlerden bulabilir miyiz yoksa özel olarak mı getirtmek lazım pek bilgim olmadığından dolayı soruyorum kardeş kusura bakma. birde ben bunu yeniledikten uzun bir süre daha toplamam bilgisayar uzun süre yetmesi lazım yani.
  • KazaMazda K kullanıcısına yanıt
    Sıfırı olmadığı için ikinci el bakman gerek.
  • Öncelikle merhaba.
    23 İnc bir monitör istiyordum bütçem max 380 tl , fakat hdmı bağlantılı 23 inc monitör bulamadım bu fiyata , bütçem 350 ydi 380 e çıkardım daha fazlada çıkartabiliceğimi zannetmiyorum.

    Monitör olarak Asus 23" VS238H-P almayı istiyordum fakat hem bulundugum yerin vatan şubesinde yok , hemde hdmı bağlantısı yok.

    2.olarak gözüme Asıs 21.5" VS229HA bu modeli kestirdim.Fakat buda 21.5 inç.Ama kaliteli birşeye benziyor ve hdmı çıkışlı.Dahili hoparlöv varmı bilmiyorum ama sitesinde şöyle bir bilgi mevcut.

    Sinyal Giriş : HDMI , D-Sub, DVI-D
    AV Ses Çıkışı : HDMI 1.3
    Kulaklık jack : 3.5mm Mini-Jack


    hdmı ile dvı arasında bariz şekilde görüntü farkı varmıdır acaba.

    380 TL yi geçmeyecek tavsiyelerinizide bekliyorum.Tercihen hoparlör ve hdmı girişli olursa iyi olur.Çünkü kulaklıklada bi yere kadar.Bazen kulaklık sıkıyor.

    Ek olarak eğer dvı ile hdmi arasında görüntü farkı olmaz ise PHILIPS 23" 233V5LAB/01 ya da AOC 23.6" E2462Vw bu iki monitörden birini almayı planlıyorum.2 si arasında hangisi daha iyidir.Aoc un tasarımı pek hoşuma gitmedi bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Temmuz 2014; 18:27:59 >




  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Şu linkteki Dell S2340L'yi kaçırmanı istemem.
    Almadan önce ise Dolandırıcılığa Karşı Tedbir Tavsiyeleri... konusunu okuyup ona göre hareket et lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Şu linkteki Dell S2340L'yi kaçırmanı istemem.
    Almadan önce ise Dolandırıcılığa Karşı Tedbir Tavsiyeleri... konusunu okuyup ona göre hareket et lütfen.

    Teşekkürler fakat üyeye pek güvenemedim , parayı zaten zar zor köşeye ata ata monitör için biriktirmiştim oda heba olsun istemiyorum.Mesaj bile atmadım.




  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yine yardırmışsın üstad o nasıl konudur öyle :) Okullar da ders niteliğin de :)
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Sağol ama henüz üstad olamadık.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Benim için ne yaptığın ve kişiliğin önemli hocam.
  • Merhabalar,
    Öncelikle bu bilgilendirici konu için teşekkür ediyorum. Çok doyurucu ve bilgilendirici bir yazı olmuş. Okuduklarıma istinaden benim seçimlerim şu iki monitör arasında olacak seçim konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    BenQ XL2420Z fiyat aralığı 1300-1400 TL
    AOC g2460Pqu fiyat aralığı 1050-1200 TL

    Sayın bocekgrafik bu aradaki fiyat farkı niye ve bu durum beni iki farklı açıdan bakmaya yönlendiriyor. Benq gaming monitör konusunda artık bir dünya markası araştırdığım kadarıyla ancak AoC nin garanti süresi 3 yıl. Ayrıca AoC nin garantisinin Türkiye'de Benq ya göre daha geçerli olduğunu duydum bu durumun aslı var mı? (Yani "AoC de müşteri memnuniyeti daha önplanda" imiş.) Ve sizce seçimim teknik olarak ve donanımsal olarak da bakarsak hangisiden yana olmalı? Ve niçin? Amacım tabiki oyun oynamak olacak bu monitörü almışken. MMoRPG ve BF4, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.




  • BenQ 2720Z kullanıcısı olarak tavsiye ederim harika monitör.
  • Triamera T kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz sağolun.

    Oyun açısından birinin diğerine üstünlüğü yok. Tek farkı, XL2420Z'nin Nvidia Kit ile 3B özelliğini kullanmak mümkün ama monitörler beraber gelmediği için ayrı satın almak gerekiyor.
    XL2420Z değil de XL2420T alırsan kit dahili olarak geliyor. Yani 3B özelliği için kit almana gerek yok. İkinci elde satanlar vardı. Hatta biri, tek ölü pikseli sebebiyle 750'ye satıyordu geçenler. Onu sorun etmeyip alabilirsin bence. Bendekinde de 1 tane var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Temmuz 2014; 1:09:32 >
  • İnceleme bekliyoruz.
  • Kıymetli bocekgrafik abi bir kaç sorum olucak. Konuyada bakındım ancak aradığım cevabı çok net alamadım.

    Viewsonic'in VX2770SMH ve VX2770SML diye iki modeli var. İkisi arasında vatanda baya fiyat farkı var. Ancak sml olanın incelemesini bulamadım bir türlü, dünden beride geziniyorum googleda. Smh ile Sml arasında neredeyse 500 tl fark var, hangisi günceldir, hangisi iyidir? Şu anki en uygun 27" fhd ips konumunda sml modeli var. 785 lira fiyatı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.