Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    IPS paneller de bir miktar ışık sızması olur ama bu ancak ekran siyahken anlaşılır. Yani büyütülecek bir sorun değil.
    Philips ve Asus'un o modellerini önermiyorum. IPS panel şart değilse Samsung S24B350H veya HDMI portuna ihtiyaç yoksa uygun fiyatlı Acer S240HLBD de olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan8520

    quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    İlk sayfada önerdiğim VX serisi ViewSonic'lerden kıyasla, her ne kadar elimizde bu monitöre ait performans testi olmasa da, ben VX2460H'nin de yüksek performanlı olduğunu düşünüyorum.

    Monitörü aldıktan sonra input lag testi yaparsan çok iyi olur bu sebeple. İlk sayfada bu testin nasıl yapulacağını detaylı olarak yazdım.

    kesinlikle yapıcağımdan emin olabilirsiniz :) monitör elime ulaşır ulaşmaz input lag testi yapıcam elimde crt monitör de var elime ulaştığında bu konu altından yazarım ulaştı diye ne incelemesi yapmamı isterseniz yaparım, ayrıca ürün gelir gelmez unboxing video su çekmeyi de düşünüyorum, unboxingden sonra pc ye kurup oyun oynarken full hd film izlerken ki videoları da çekicem, ardından crt monitörle input lag testi videosu da çekicem, inşallah umduğum gibi bir monitördür :) monitör bana ulaşınca testler konusunda öneride bulunursanız sevinirim :)

    Monitörü alıp kayboldun ortadan. Hani testler?




  • Eski sistemden satmaya kıyamadıgım tek parca monitörüm oldu. İmzada yazıyor marka modeli nasıl iş görürmü abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuĞrA kullanıcısına yanıt
    Acer HLB serisi, oyun en iyilerden zaten. Memnunsan kesinlikle satma.
  • Çok memnunum abi hiç sıkıntım yok satmıyorum zaten yeni sistemdede kullanıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler HDMI girisli monitor onerebilir misiniz asus vardı bir tane 1 ms 144 hz ama F/P olarak iyi mi bilemedim.Ps3 FPS icin kullanmayı dusunuyorum.
    Bi de FİFA vs monitorde oynasam farketmez herhalde cok ms onemli degil.Tv de oynamak daha mantıklı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    İkisini kıyaslamak zor. 249C4QHSB'nin performansı oyun için önerilebilecek seviyede değil.

    oyun için önerilebilecek seviyede.

    uk.hardware'de 16 ms'yi geçen tepki süresi yok. prad da önermiş oyun için
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    @deadpool__77__ nickli arkadaşın mesajını görünce tekrar bakayım dedim ve şunu farkettim: PHILIPS 249C4QHSB/00-PHILIPS 249C4QHSB bu iki monitör farklı mıdır?
  • Prad'daki incelemede ortalama 17.2 ms gecikmeden bahsediliyor ki başka bir siteye göre 16 ms üzeri 2. sınıfa giriyor. Ayrıca, uk.hardware'deki tablo aynen aşağıdaki gibi. Erinmeyip tepki süresinin ortalamasına baktım: 17.93. Fabrika verisi ise 6 ms. Bu konuda önerilen monitörlerin performansları ondan daha iyiyse eğer, ben bu monitörü oyun için önermem.

  • Dukapta kullanıcısına yanıt
    Philips'in bu monitörlerinde böyle bir karışıklık söz konusu. Az önce sondaki /00'ı yazmayan yerle yaza yerdeki monitörün özelliklerini kıyasladım. Arada fark göremedim. Ama daha önce başka bir modelin sonu /00 ile bitenle bitmeyen modelinin farklı olduğuna da denk gelmiştim.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun uğraştırdık sizi, aslında bi önemi kalmadı dün ani bir kararla ASUS MX239H sipariş vermiştim ama bu monitör aklımda kaldığı için bi sorayım dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dukapta -- 26 Ağustos 2013; 22:13:57 >
  • Dukapta kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullan. Memnun kaldın mı?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Sağolun, siparişi dün verdim daha elime ulaşmadı ne yazık ki
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    prad'da 15 farklı parlaklık ayarındaki ortalama 16'yı çok az geçiyor. ve prad hardcore oyuncular için bu monitöre 2 artı üzerinden tek artı sıradan oyuncular için ise 2/2 veriyor. onun dışında uk.hardware de ise OD olan response time'lara bakmak gerek diğer tepki süreleri anlamsız. overdrive'ın dezavantajı ise overshoot'a neden olması ama çoğu tn panelli monitördeki overshoot bu monitör'den fazla ben hem overshoot'u hem de tepki süresi az olan monitör görmedim.

    bunun dışında ben monitörün görüntü kalitesini çok beğenmedim alacak kişilere önermem ancak forumda kullanıp beğenen bir kişi var en iyisi mağazada bakmak.
  • Samsung S23B550V, Acer S243HLAbmii gibi birkaç monitörün hem input lag süresi, hem de tepki süresi çok çok düşük. Pik değeri 6.2. Yani mükemmel. Bunlar gibi sadece 5-6 monitör var galiba.
  • Dell'in S2330MX modelini öneririm arkadaşlar gerçekten sağlam şık ve kaliteli görüntü veriyor.
  • GÜNCELLEME:

    AOC oyuncuların sesini duydu ve 3D özelliksiz, 120-144 hz ve 24" oyuncu monitörü arayanların tek seçeneği olacak G2460Pqu modelini çıkardı: G2460Pqu inceleme linki 1G2460Pqu inceleme linki 2
    Konuya AOC G2460Pqu, LG 24EN43 ve 27EA83-D ile Asus PA279Q'yu inceleme linkleriyle birlikte ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 27 Ağustos 2013; 18:34:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Samsung S23B550V, Acer S243HLAbmii gibi birkaç monitörün hem input lag süresi, hem de tepki süresi çok çok düşük. Pik değeri 6.2. Yani mükemmel. Bunlar gibi sadece 5-6 monitör var galiba.

    haklısınız ama tn kullanmak istemeyenler de 16 ms 'yi geçmediği sürece rahatsız olmamalılar
  • Arkadaşlar ekran kartımın modeli bu hd6950. Konu açmıştım fakat yorum gelmedi pek.Aklımda epeydir monitör alma fikri vardı biraz da para geçince size soruyım dedim. Bütçem 600tl belki zorlasam 650 olabilir. Gaming monitor olsun istiyorum ama tasarım da yapıyorum genelde. Bu bağlamda önereceğiniz modeller nelerdir. Ya da tasarım kısmını da unutabilir ikisi bir arada olmuyorsa.
  • RaúL kullanıcısına yanıt
    Konuyu okumadın sanırım. İlk sayfada Monitörünü hem iş, hem de oyun için kullanacaklara göre öneriler başlığı altındaki monitörlere bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.