Şimdi Ara

Oyun medyasının oyunculara ihaneti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
14.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Bir de sanal pc olayı var. Bilgisayarınız yeterince güçlü ise gerek Win10 dahili gelen sanal pc yi yada ucuza lisansını alabileceğiniz 3. parti sanal pc programı ile oluşturacağınız sanal ortam üzerinden istediğiniz programı kurup kullanabilirsiniz. Network bağlantısı tanımlamadan dişarıya ispiyon etmeden işinizi yapar, usb üzerinden dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Yazıcınızı da ortak kullandırıp çıktınızı alabilirsiniz.
    Ben bunu teamviewer ile evdeki baba pc'de iş yapmak şeklinde kullanıyorum. sanal pc'den ziyade, evdeki güçlü pc'de video edit yapıp render almak gibi. Ofisteki PC boşta kalıyor ve eski nesil sakin bir i5 ile işimi görüyor falan.

    İspit meselesi sıkıntı ama, şimdilik başıma bir iş gelmedi. Hatta bu sebeple bir ara evim ile ofis arasına Çanaklı wi-fi ağı kurma fantazisine giriştim. Çatılara çıktım baktım falan. evle iş arasında görüntüyü kapatan uzun bir bina var kahretsin. Kuramadım ağı. Fantazi olarak kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turkiyedeki bir cok firmaya sırf boyle el birligiyle vatandaşı kazikladiklari icin ceza gelmisti ama devede kulak tabi o rakamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serbest piyasa ekonomisini öğreneceksiniz. İsteyen istediği fiyata istediği ürünü satar, yapabileceğin tek şey almamak ve bu forumdaki gibi ağlamak. Başka hiçbir şey yapamazsın. İsterse 15000'e satar seni ilgilendirmez. Almazsın, olur biter.
  • benim anlamadığım vergilerde mi euro dolar ile yapılıyor 400 dolarlık alet sana 900 dolar oluyor son alımda ?
  • 9400 TL lık series x tr de tükendi :), ps5 i 10 bin TL üzeri koysalar yine tükenecek neden ucuza koysunki bu millet bunu hak ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 1 Ekim 2020; 19:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaamoz K kullanıcısına yanıt
    Bence yazdığımı tam okumamışsın
    Dediğim zaten bu
    Ps türkiye tembihler,yayıncılar çığırır
    Euro filan palavra
    Müdür sallıyor
    Desteği de malum medyadan alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç nedir yani microsoft, sony ve yayıncılar birleşip bize komplo mu kurmuşlar.
    dıj gücler diye diye yok olduk zaten
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Bunları alanlar bu işin ticaretini yapanlardır cihazlar çıktığında kargolar ulaştığında göreceksiniz 15000₺ ile 25000₺ arasında sahibinden de ggidiyor da n11 de vs bu fiyatlara ps5 xbox series x ilanları göreceğiz belki alan bile çıkacak bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Letgo'da bile ilan gördüm. Arayın açıklaması yapılacaktır diye yazmış bir de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Fiyat için ne demiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    ücretsiz, telefon edip bilgi edinecekmişiz.
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Süper açıklama olmuş. Topraktan inşaata giren müteahhit gibiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı bile olabilir. Ön sipariş geçtim gelince satacağım, kaparo bırak sana ayırayım falan diye. Dikkatli olmak lazım.
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Muhakkak inanan birileri vardır ki böyle ilanlar da var. 1000₺ ye 2080ti satan gördüm hemen kargolayalım diyor sahtekar çok bu işlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimizde bazı embesiller var tüm ekonomiyi döviz ve konsol üzerine koymuş,
    Laf da hep aynı; Bir bana bir damada!
    Ulan o senin damat diye dalga geçtiğin adam çivi bile zorla üretilen ülkede üretim hamlesi yapan adamın damadı, ilk yerli iha/sihaları, çeşitli teknolojik cihazı, uçan arabayı üreten kişi, bugün Ermenistanın, PKK'nın içinden o araçlarla, yerli üretim silah, techizatlarla geçiyoruz!
    Bütün gün alman devleti yagin organı dw Türkçe, ingiliz devletinin bbc, fransiz devletinin t24, ve kime ait olduklarının söylersem ayıp olacak sözcü, solhaberde takılıp, akşam siyonist Rupert Murdock'un kanali Fox'ta haber izleyip devlete sallamayın!
    Senin uçağının beyin yazılımı bile israile aitti mermi urettirmiyorlardi sana 15sene önce, ac bak bakalim bi once geçmişe, fabrikalar 4-5 kat artti, petrol, dogalgaz, altin cikartmamiz yasakti, kim ne dese boyun egiyorduk, muhendisler, professorler bir bulus yaptığım dediginde intihar susu verilip katlediliyordu
    Bugün dünyaya kafa tutuyoruz, ABD başkanları bile Türkiye lideri dostumdur diyerek seçim kampanyasini yürütüyor, el pence divan durdugun Fransa'nın karsisinda dimdik duruyorsun,

    Ne bitmez devlet kininiz varmış!
    Akp gelmeden önce sihirli periler ülkesi miydi bu ülke?!
    24 ekonomik kriz
    3 darbe bu ülkede yaşanmadı mi?
    Yaşlılar 100tl emekli maaşı kuyruklrinda olmuyormuydu seri şekilde?
    Aylarca kendi memuruna maaş odeyemiyordu koca ülke!
    IMF'in kolesiydi

    Ulan gezide "akpnin en güçlü olduğu yer ekonomi satin almayin ekonomi batsin" diyen siz
    3ncu köprü hava alani kanal istanbul yapılmasın diyen siz
    Secimde il kazanmak icin patatesi sogani çöpe atıp kilosunu 15tl yapip ekonomiyi kitleyen siz
    Daha sayayim mi?
    Sizin o muhalif parti pkk partisi ile iş tutuyor, lideriniz "apo baskanin heykelini dikecegiz, pkk bir halk hareketidir terorist değildir" diyen hapis parti başkanına "yattigi hapis onur madalyasidir" diye destekliyor, suçu nedir hapiste niye tutuluyor diyor,

    Herşey çok guzel olacak diye başa getirdiginiz şahıs ekmekten ulasima %100 zam yapti ses etmediniz, iscileri kovdu ses etmediniz, binlerce projeyi iptal edip temel atmama toreni yapti ses etmediniz!

    Bu ulkeye gram katkısı olmayan, kaos ustune kaos tezgahlayip başta ekonomi geleceginizi surekli dinamitleyenlere, sirf Tayyip düşmanlığı olsun diye göz yumdunuz,

    Simdi geçmiş konsoldan bile devlete çakiyorsunuz!

    Devlet konut indirimi yapar fiyatlara geçirilir, 2nci el arabaya destek verir fiyatlari ucurur halk, beyaz esyada vergi indirir o verginin iki kati zam yapılır!
    Her desteği bile firsata ceviren hainler var!

    Fiyatlar vs hepsi ortada vergisini bilmemnesini fazla fazla koysan bile o yazdiklari fiyat olmuyor, xbox series s 3600tlye satilmali o bile 4600tl, bir de firmalar Amerikan firması olduğu halde ve bize dolar ile cihaz satabilecekleri halde fiyatlari euro ile hesaplıyorlar, işlerine gelmedi mi Ortadoğu bölgesinde derler Türkiye için!

    Ama yok kin siyaseti yapilacak ya konsol firmasinin tarihi kaziklari bile es geçiliyor, kaziklamlari firmalara hak görülüyor! Oyunlari 350tlden 800tlye cikariyorlar %150 zam bunda bile devlete caktiniz, kur totalde 75 kuruş fark etmedi de değilde 15tl mi oldu da %150 zam yapıldı?! Nasıl olsa bu kerizler her halti devlet yapıyor diye fiyatlara zam üstüne zam yapiyorlar, Türkiye'den çok daha kötü haldeki ülkelerde özel fiyat veriyorlar neden? Çünkü oralarda halk fahiş fiyata tepki koyuyor, protesti ediyor almiyor,

    Bu ülkenin şartları bu zorlu bir coğrafya, hain çok, biri demiş papua yeni gine parasi ile 1 dolar alınabiliyor, koy bakalim o Papua yeni gineyi dunyanin ortasin ortadogunun içine, koy terörist örgütleri, ajanlari, diktatör komşulari, sal ustune ermenisini, fransizini, terör sevicisini, hainini, ortada papua yeni gine veya parası kalıyor mu bakalım geri!

    Sıktı aynı muhabbet artik, pandemi döneminde tüm ülkeler resesyonda, global ekonomik çöküş yaşanıyor, İran'ın parasi 1yilda %460 değer kaybetti döviz karşısında,

    Keşke vergiler az olsa, ulke olarak daha iyi olsak ama ben hep diyorum bu kadar teroristle bile iş birligi yapacak kadar hain varken, bunlar milyonlarca kişinin destegini aliyorken bu ülkenin ayakta durmasi bile mucize, vergisiz de hiçbir şey yürümez, acı ama gerçek, tek çare birlik olup çalışmak, isterse devlet hiç vergi almaz, size sempatik görünüp oy devşirmek için, özellikle 2023de oy kullanacak gençlerin gözünü boyamak için ama o sahte hareketler 85milyonluk ulkeye 2ay rahat yaşamak icin 20 senesini ipotek altina aldirir! Burdan bile baştakilerin dürüstlüğunu anlamaniz gerek, her kusursuzlar mi? Tabiki hayir, ama eldeki en iyi bu, 70 yaşındaki Tayyip hala ordan oraya koşturuyor, dev gibi adam iki büklüm oldu, sizden çalmak için mi saniyorsunuz? El insaf!

    Gençlere tavsiyem özellikle 1960-2001 arasi Türkiye'yi cok iyi arastirsin, öyle blog yazisiyla falan değil açın o donemin gazetelerini, haberlerini okuyun izleyin, bakin neymişiz,

    HADİ ŞİMDİ LİNÇ EDİN BENİ! Çıkarın kara cehaletin keyfini, biz koyunuz ya nasılsa!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    1950 yi neden saymıyorsunuz da 1960. 1950 den günümüze en uzun süre yönetimde kimler varmış bir anlatın duyalım. 1950-2001 arasında ülkeyi kaç yıl hangi tip iktidarlar yönetmiş önce onu öğrenin sonra kim kime çakıyor konuşalım. Pardon, sizin gibi birisiyle birşey konuşulmaz zaten cehalet paçalarınızdan akmış teee denize kadar ulaşmış.

    Diğer saçmalıklara cevap vermeye bile gerek yok. Neyin ne olduğunu biliyorsunuz da işinize gelmiyor. Hep çarpıtıp lafı değiştirip katakulli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 2 Ekim 2020; 9:2:20 >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    Bir tek en son cümlen doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

    Ne olduğunu da iyi biliyor :)

    Fox'tan haber izlemeyin,yazmış. Doğru, böyle bir kafaya sahip olabilmek için,iktidarın kanallarından birinden izlemek gerekiyor. Medya gücünü elinde bulunduran iktidar, halkın birçoğunu bu şekilde etkiliyor. Bu kişi de baya bir etkilenmiş, ne söylesek fayda etmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OozedX

    Bence yazdığımı tam okumamışsın
    Dediğim zaten bu
    Ps türkiye tembihler,yayıncılar çığırır
    Euro filan palavra
    Müdür sallıyor
    Desteği de malum medyadan alıyor

    Yazdıklarınızi okudum,söylediklerinizde haklısınız.Sadece bu dolar üzerinden getirtme mevzusunu düzeltmek istedim.Kim hangi para birimi üzerinden anlaşırsa öyle getirebilir.


    Ayrıca euro ile gelmesi bizim gümrüğe 499eurodan giriş yapacağı anlamina gelmiyor.Avrupadaki %21 vergi düşürülüp giriş yapıyor.Bu da (diskli için) 430 eur civarı.430 euro da aşağı yukarı 499dolar eder zaten.Us de açıklanan fiyatlara vergi dahil değildir.


    Yani bize gelişi 499dolar/430euro.(içine satıcı karları dahil,fakat kdv ötv ve gümrük vergisi hariç)


    Yine de dediğiniz gibi burada fiyatları şişirecekler,xboxta da gördük.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 3 Ekim 2020; 14:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.