Şimdi Ara

Oyun kulaklığı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı yenilerken yeni bir de kulaklık almaya karar verdim. Şu an Sennhaiser HD201 kullanıyorum mikrofon olarak da web cam mikrofonu kullanıyordum ama bazen sıkıntılar oluyor bu yüzden düzgün bir oyun kulaklığı arıyorum. Kulaklık için bütçem 150-160 TL civarıdır. Şimdiden teşekkürler.

Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • Creative hakkında çok laf duydum gerçekten iyi midir ?

Eğer mikrofonsuz düşünürseniz,Razer Orca çok hoş,kaliteli ve övülen bir kulaklık ama mikrofonsuz oluşu insanların tercih etmemesine neden oluyor.Firebal.net'de kampanya var.Facebook üzerinden girdiğinizde KDV ödemiyorsunuz.
    Dolayısıyla şuanda 145 TL ye geliyor.Piyasada 175-200 TL civarı olması lazım.

Oyun kulaklığı arıyorum

Razer Orca*

Diğer türlü pek güzel alternatif yok malesef.Ama Gamecom777'yi araştırabilirsiniz.

Oyun kulaklığı arıyorum

GameCom777*

The Week That Never Comes

• 3D Alpha plastik ama ses kalitesi çok iyi ve şu ana kadar bende bir hasar oluşmadı, vatanda indirimde sigma var 175 TL, 50 mm ve iskeleti çelik. Daha sağlamdır.
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • Fiyatı yüzde 25 indirimle alınabilir düzeyde gibi.
    PC için Gamepad önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.