Şimdi Ara

Oyun Konsollarının Yeni Jenerasyonu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ps3 ile sony bazı şeylerin farkına vardı, ve ps4 de farklı şekillerde hamle yapacağını düşünüyorum,

xbox ve nintendo gibi günümüzün teknolojisi yerine ulaşılmazı zor bir teknolojiyi sundu bizlere ve buna alışmamız hala devam ediyor sadece biz değil oyun üreticileride hala yazılım geliştirme çabalarındalar.

Ama birkaç sene içinde çok bomba oyunlar çıkacağını düşünüyorum
  • Arkadaşlara katılıyorum, en az 2013...

Orjinalden alıntı: Norman Cook

MS'te, Sony'de mümkün olduğu kadar uzun süre tutacaklardır mevcut jenerasyon konsolları çünkü, AR-GE çalışmaları için bile Milyar Dolara yakın paralar harcadılar aletlere. Bundan sonra çıkacak konsollar için bu rakam daha da artacaktır illa ki, o yüzden mevcut konsollarından maksimum faydayı sağlayıp, tam anlamıyla suyunu çıkardıkları zaman göreceğiz bence yeni nesilleri. Tarihi o kadar önemli değil yani. Ayrıca firmalar birbirlerine karşı daha temkinli olacaklardır. Sony PS2 zamanında ki gibi rahat değil, MS'te 360 ile yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyecektir. Ayrıca ilk Xbox'ta yapılan hatayı (paldır küldür 360 sürülmesi ve Xbox'ın bir anda üvey evlat haline gelmesi) hatasından kaçınmak için elinden geleni yapacaktır.

Ancak, şöyle bir şey var ki, bu aletlerin "sınırlarını" göremeyeceğiz bence. Dipsiz kuyu gibiler, kazdıkça çıkıyor birşeyler.

Görürüz görmesine fakat bu süreç uzun sürecek gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.