Şimdi Ara

oyun kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar aynı bilgisayarda high ayarlarda çok rahat oynarken format attıktan sonra aynı ayarlarda kasarak oynamaya başladım ekran kartım güncel bilgisayarım
    samsung np550p5c i7işlemci,2gb gt650m ekran kartı, 8gb ram
    oyundan soğudum yardım edin



  • Oyunu nvidia ekran kartı ile açtığından emin misin? Driver'lara tekrar elden geçir bir de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminim 2 kere format attım ama çözemedim yeni patch ile alakalı olabilirmi
  • yani bu sistemle high ta oynayamazmıyım
  • Oyunda şuan belirli bölgelerde kasma oluyor kafana takma 1 ay sonra düzelmeye başlar bilmedin 2 ay
  • addonların hepsini kapat tekrar dene. olmazsa wtf klasörünü komple başka bi yere taşıyıp oyunu tekrar aç, yine addonlar kapalıyken dene.
  • Konu ile alakalı değil ama yeni konu açmak istemedim bende de şöyle bir sorun var yeni başladı karakterime girince tam yükleme bitiyor ve sonra kapat hatası veriyor oyun
    başka bir account ile denedik o zaman herhangi bir hata vermedi

    şuan karakterimi kullanamıyorum hiçbir şekilde alt karakterlerde de oluyor

    başına gelen var mı veya bilgisi olan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chnsak

    slm arkadaşlar aynı bilgisayarda high ayarlarda çok rahat oynarken format attıktan sonra aynı ayarlarda kasarak oynamaya başladım ekran kartım güncel bilgisayarım
    samsung np550p5c i7işlemci,2gb gt650m ekran kartı, 8gb ram
    oyundan soğudum yardım edin

    Benim notebook'un ekran kartıda aynı sorun kesin oyunun harici ekran kartı yani gt650m ile çalışmamasıdır.Nvidia denetim masasına gir ayarlardan tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı nvidia işlecisi olarak seç veya wow a sağ tıklayarak grafik işlemcisiyle çalıştır kısmına gelerek nvidia işlemcisiyle çalıştır dersen sorun çözülür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay528

    Konu ile alakalı değil ama yeni konu açmak istemedim bende de şöyle bir sorun var yeni başladı karakterime girince tam yükleme bitiyor ve sonra kapat hatası veriyor oyun
    başka bir account ile denedik o zaman herhangi bir hata vermedi

    şuan karakterimi kullanamıyorum hiçbir şekilde alt karakterlerde de oluyor

    başına gelen var mı veya bilgisi olan

    addondan dolayı olmuş hallettim
  • Kas gevşetici kullanın hocam . Sorununuz halloldu mu hocam ? Benim de sizin gibi bir sorunum vardı, 6.0.3 ile rahatladığını söyleyebilirim. Fakat portallar hala geç açılıyorlar, bilhassa oyuna ilk girdiğimde. Sizde de durum aynı mı yoksa bir gelişme var mı ?
  • Ayrı konu açmayayım dedim. Lenovo laptop aldim yeni i7 2.6ghz 8gb ram 4 gb gtx540m var high da oynayabilir miyim sorunsuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cempow- -- 31 Ekim 2014; 4:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözülmedi anlayamıyorum bu sistem yerlimi değil acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chnsak C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yapman gerekenler işletim sistemini güncelle windows uptade lerini yap , varsa windows temalarından vazgeç orjinal temalarını kullan ve masaüstü arka plan resimlerini kaldır. Daha sonra ekran kartının driverını cd sinden değilde sitesinden son sürümünü indir yapamazsan yarcımdı olurum link veririm. Daha sonra işlemci ve ekran kartının ısılarını kontrol ettir eğer işlemcin gereğinden fazla ısınıyorsa jel'i bitmiş veya fanında sorun olabilir bunlarıda teknik servis bilgisayarcılardan yardım alarak giderebilirsin 10 15 tl falan tutar. En önemliside güvenlik duvarını kaldır ve microsoft esentails kullan virüs programıdır. Bunları yaptıktan sonra tekrar dene ultra değilde highda sorunsuz oynaman lazım. Bir önerim ise HDD'ni birleştir bunun için ise scandisk yapman lazım biliyorsan yap bilmiyorsan yardımcı olurum. Pc içerisinde tozlanma vs vs varsa kompresör yardımı ile temizle. Hepsini bi kontrol et düzelmezse başka yollarda var.




  • raid lerde high modda cok rahat oynarsın yanılmıyorsam fps 35 45 arası takılırsın. ısınma sorunu olabilir sağlam bir fan almanı öneririm ısıyı sürekli kontrol et
  • jaxxi J kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Fan işi de aklımda dediğin gibi.
  • önceden sapa sağlam oynadığım wow şimdi ciddi şekilde kasmaya başladı diyosanız ihtimaller her zaman sabittir:

    1) son zamanlarda ekran kartı sürücüsü güncellemişsindir, hemen eski versiyona geri döneceksin.
    2) yeni addon kurmuşsundur, onun kasabileceğini düşünmemişsindir, addonları komple kapatıp o şekilde oyunu açmayı deneyeceksin.
    3) oyun içinden addonlarda yaptığın bir değişiklik, iki addonun çakışmasına sebebiyet vermiştir, bol miktarda lua error alıyorsundur, world of warcraft ana klasörü içindeki WTF klasörünü başka bir yere taşıyarak dene. değişiklik olmazsa WTF klasörünü eski yerine çekebilirsin ki ayarların kaybolmasın, tekrar addon ayarlamak zorunda kalma.
    4) yeni patch gelmiştir, bundan dolayı eski sürüm olan addonlar patch ile değişebilecek sistemlerden dolayı uygunsuz şekilde çalışmaya başlar ve makineyi yorar. addonların güncellemesini bekleyene kadar kapatmak zorundasın.
    5) format atmışsındır, ekran kartı sürücüsünün eskisinden farklı bir sürümünü kurmuşsundur, uygun sürümü bulana kadar ekran kartın sürücüsünün farkı versiyonlarını denemen lazım.

    bunların dışındaki bir sebepten dolayı oyun durduk yere kasmaz. eğer bunları denedim, yine olmuyor diyorsanız farklı bir oyun açmayı deneyin. o oyunda da kasma varsa virus falan bulaşmıştır, format temiz olur.




  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    WTF klasörünü tamamen silsem sorun olur mu? ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. özellikle kalabalık alanlarda "orgimmar felan" çok kasıyor. ayrıca yükleme arayüzleri çok uzun sürer oldu. addonları tamamen silme nasıl olur. gerçi hepsi eski sürüm. oyuna ara vermiştim. silsem rahatlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmm2515

    WTF klasörünü tamamen silsem sorun olur mu? ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. özellikle kalabalık alanlarda "orgimmar felan" çok kasıyor. ayrıca yükleme arayüzleri çok uzun sürer oldu. addonları tamamen silme nasıl olur. gerçi hepsi eski sürüm. oyuna ara vermiştim. silsem rahatlar mı?

    WTF klasörünün silinmesi demek bütün addon ayarların, grafik ayarların tarih olur, oyun default olarak açılır demek. Aslında en doğru olan WTF'yi komple silmektir. Ama "benim bir sürü addon ayarım vardı, hepsi gitmiş." demesin insanlar diye WTF klasörünü başka bir yere taşımayı teklif ediyorum. Çünkü WTF'den dolayı değilse sorun boşu boşuna ayarlarını kaybetmiş olursun.

    Bunun dışında "Out of date" addon kullanmamaya çalışın




  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    oyunua ara vermiştim dün yeniden başladım. o yüz<den eskiler. ben en iyisi başka yere taşıyayım dediğin gibi. bilgilendirme ve yardımın için çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 1 Kasım 2014; 19:56:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz-

    Ayrı konu açmayayım dedim. Lenovo laptop aldim yeni i7 2.6ghz 8gb ram 4 gb gtx540m var high da oynayabilir miyim sorunsuz?

    gt540m mi ? O ekran kartları hala piyasada mı yaw ? Çok zor oynarsın işlemci ve ram iyi olsa da ekran kartı kötü bir kart. Ben 3 yıl boyunca o kartı kullanmıştım. Doğru yazdığına eminmisin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.