Şimdi Ara

Oyun incelemeleri, muhabbet ve daha fazlası...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Konu nereye açılır, açılmaz bilmediğim için forumu araştırıp buraya açma gereksinimi duydum

    Asıl konuya gelelim, biz üç samimi arkadaş yaklaşık 1 senedir birlikte oyun oynamaktayız. Aşağı yukarı elimizden geçmeyen oyun kalmadı diyebilirim. Öyle veya böyle "her gülü koklamışızdır" oyun piyasası hakkında. Arkadaşlarımızın birtanesiyle aşağı yukarı 5-6 senedir oyun oynamaktayım. Girip çıktığımız ortamlar sayesinde geçen sene aramıza bir arkadaşımız daha katıldı. Oda dünya tatlısıdır. Kafamızda hep birşeyler yapma isteği vardı, Birgün " bu kadar internette vakit harcıyoruz, günde on saatimiz oyun oynamakla, yeni oyunları keşfetmekle, daima arayış içinde geçiyor. Madem bu kadar vaktimiz var, ayırabileceğimiz zamanımız var, kafamızdaki düşünceleri artık hayata geçirelim, korkanın çocuğu olmaz" dedik. Önceleri üçümüzdede teknik problemler vardı. Bilgisayarın eski olması, internet hızımızın düşük olması gibi... Hepsini teker teker hallettik ve kendimize bir oyun kanalı açma hayallerimize bir adım dahada yaklaştık (benim hala internet problemim devam ediyor). Kısa bir süre önce biraz tedirgin, oldukça heyecanlı bir şekilde yayın hayatımıza geçtik. Amatörlüklerimizi atmaya başlıyoruz. Dediğim gibi yayın hayatımıza geçeli çok uzun bir süre olmadı. Çok fazla takipçimiz yok, kendimizin erişebildiği kadar naif bir takipçi sayımız var şuan ve büyümek istiyoruz. Büyümeyi hakettiğimizi düşünüyoruz. Sıcak, güzel ve şuanlık ufak bir aileyiz


    Konuyu açma sebebim; Hem sizinle bazı şeyleri paylaşıp haberdar olmanız, hem öneri fikir ve görüşlerinizi aktarabilmeniz, hemde bize destek olabilitenizi arttırmak içindir. Kendi çabamızla genişlemeye ve büyümeye çalışıyoruz. Bazı sosyal ağlarda oyun kanalı sayfamızı paylaştık, lakin bazı işlerin zamanla gerçekten zor bir şekilde yürüdüğünü farkettik. Ufak, aile içi bir "LTD" olma yolunda bazen basamakları iki iki bazense soluklanarak çıkıyoruz, ilerliyoruz.


    Gelelim yaptığımız işe; Şuanda genellikle kafamızın estiği ve akşam saatlerinde online olup, o an hangi oyunu oynamak istiyorsak onu istiyoruz, birazda ruh halimize ve oyun isteğimize göre değişiyor. Ortalama bir oyun yelpazemiz var. Her telden çalabiliyoruz. Aşağı yukarı her akşam yayında olabiliyoruz. Ufak çaplı bir aileyiz.. Sizde bize destek olup, yayınımızı, kalitemizi vesaire, inceledikten sonra öneri ve görüşlerinizi eleştirilerinizi yazarsanız, bize gerçekten destek olmuş olursunuz. Bu tür girişimlerin %50'si bizimle %50'si insan odaklı olduğu için görüşleriniz ve önerileriniz her zaman çok önemli değer taşır bizim için.

    Bizehttp://www.twitch.tv/in2game adresinden kolaylıkla ulaşabilir, yayınımızı izleyebilir, öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. İyi günler diliyorum.



     Oyun incelemeleri, muhabbet ve daha fazlası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leandrejose -- 21 Mart 2015; 13:19:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.