Şimdi Ara

Oyun İçin Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3'e oyun almayı düşünüyorum bir teknoloji mağazasının broşüründe (reklam verir gibi olurum diye söylemiyorum ismini ) conan,burnout paradise,the darkness,timeshift. bu oyunların her biri 75 ytl olduğunu gördüm (elde kalan oyunlar olduğunu biliyorum) bende de bayram dolayısıyla 100 ytl var.sizce bunlardan biri almaya değer midir? değerse nedenini söylerseniz iyi olur.. (malum elimize bir yıl içinde fazla para gelmiyor) yoksa üzerine biraz daha ekleyip başka bir oyun mu alayım? tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. yalnız her oyunun stoğu 20 taneymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 30 Eylül 2008; 18:58:01 >

• up
  • o oyunlara 75 ytl verilmez
  • özel mesajlarınıza bakın kısa bir açıklama yaptım
  • he bunların araya fifa street 3 ve juiced 2 de eklendi..
  • up
  • TIMESHIFT ii die duymuştum ama sn blrsn ..

burnout paradise oynamadım ama eskiden ps2 de hep burnout oynardık ..

seçim snn kardeşim wlla oyunları ii araştr sora seçimini yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsnt -- 30 Eylül 2008; 20:55:46 >
  • timeshift ve conan arasında kaldım hangisini alsam acaba @cmsnt saolasın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 30 Eylül 2008; 21:00:14 >
  • up
  • peki neyi tavsiye edersiniz 100 ytl var elimde şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 30 Eylül 2008; 21:16:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

peki neyi tavsiye edersiniz 100 ytl var elimde şu an

az önce mgs4 ü bitirdim.(Diğer oyunlarını oynamamama rağmen) sonunda ağladım.Şu anda içimd ebir burukluk var.Yani oyun beni o derece etkiledi.Bence sende al ve oyna.Sonrada gta4 alırsın.Ama en çok etkileyen beni mgs4 oldu.İstersen sana satabilirim.Pm den ulaşabilirsin eğer almak istersen
  • sağolasın ama gta 4 var bende. mgs 4 ün de beni o kadar saracağını düşünmüyorum. anlatabilirmisin türü ne nasıl bir oyun falan? zevklimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

sağolasın ama gta 4 var bende. mgs 4 ün de beni o kadar saracağını düşünmüyorum. anlatabilirmisin türü ne nasıl bir oyun falan? zevklimi?

Oyunda siper alarak falan ilerliyorsun.Kamufle oluyorsun ilerlerken adamları bayıltıyorsun yada rehin alıyorsun falan.Çok sürükleyici bir oyun ayrıca çok uzun.Bitirdiğimde oyunu total play time da 20 saat yazıyordu. Ayrıca konusu çok güzel ve sonunda ağlıyorsun.Buradan reklam yapmak gibi olmasın ama mgs4 ü satıyorum. Kutulu-Kitapçıklı-Pal. Fiyat:70 ytl

• bournault al derim 75 ytl ise ama bilgin olsun 55 ytl de bulabilirsin bu oyunu
  • mgs serisini oynamadıysan hata bence tabiki zevk meselesi türü shooter strateji aksiyon macera bence bir efsane herhangi bir oyun tanıtan sitelere bakarsın oyunun puanlamasına ama alıpta bitirdigin zaman bu oyun hoşuna gidecek ama bir sey anlayamacaksın seriyi daha dogrusu sneak karakterini tanıman lazım o bir efsane
  • hmm.. ama conan da gow tarzı yani tam adamım oyun şimdi de burnout paradise-conan-mgs 4 arasında kaldım artık ign'ye kalmış onun puanlamalarına bakıp yazarım buraya..
    @cucu28:55 ytl ye de var biliyorum ama garantili olsun,bozukluk olursa sorun olmasın sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 30 Eylül 2008; 21:55:17 >
  • Burnout PSN'de 30 USD. Oradan alabilirsin. MGS4 için anlatılacak bir şey yok. Forumdaki ana başlığına bakabilirsin veya youtube dan da izleyebilirsin. Ben Call Of Duty 4 öneririm. Arşivliktir ve hayranlıktır.
  • @rds saolasın.. mgs4 e diyecek lafım yok.. adamlar sıkı yapmışlar oyunu ama tarzım conan.. gow III ün çıkmasını bekleyemeden alıp oynayacağım heralde bu oyunu..
  • Heavenly Sword u dene kardeşim..
  • Hayatımda ilk defa MGS'ye MGS4 ile merhaba dedim bende sarmaz sarmaz diyordum ama şu an 3. kez bitirmek üzereyim =) 75 lira o oyunların hiçbirisine değmez! Al paşalar gibi MGS4'ünü oyna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.