Bildirim
Oyun için Pc Almak Mantıklımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1600 tl ile çok guzel bir pc kurarsın -
up -
Bence 1600 TL'ye güzel bir monitor veya TV ve Xbox360 alırsın. Fw attırırsın oyunlara da para vermezsin ve bilgisayardaki gibi ekran kartı yükseltme , ram takviyesi gibi sıkıntılar olmadan tüm yeni oyunları sorunsuzca oynarsın. -
Online oyun oynamak için bir derece çünkü bir çok oyun üreticisi oyunların herkese hitap etmesi için oyun özelliklerini düşük tutuyor.
Bunun dışında pekde akıllıca değil.
Oyun için bilgisayar almak. -
konsolun tadı başka ama canavar bir pc de 22 incde 1600 çöz te mw2 oynamak bambaşka:)sen düşün artık:) -
Ben şöyle düşünüyorum;
Şimdiki pc çok kötü değiştireyim, 2-3 yıl sonrada konsol alırım -
ya düşünme git al pc yi -
bende konsol var heves ettim gittim elite aldım geldim bide fw attırdım aylardır kutusunda yatıyo.bana göre değilmiş pek konsol internetten oynayamadığın zaman bi özelliği kalmıyo keşke fw attırmasaydım diyorum. -
fw nedir acaba? -
biraz daha biriktr 2000 fln olsn mükemmel bi pc al -
quote:
Orijinalden alıntı: Seca2
fw nedir acaba?
Firmware;
Yani korsan-kopya oyun çalıştıra bilmesi için yapılan işleM
Sende bana yardımcı olursan sevinirim -
imzamdaki sistem 1600 -
quote:
Orijinalden alıntı: CrashBone
biraz daha biriktr 2000 fln olsn mükemmel bi pc al
yok daha bekleyemem 8 senenin hıncını alcam -
quote:
Orijinalden alıntı: Tenur
quote:
Orijinalden alıntı: Seca2
fw nedir acaba?
Firmware;
Yani korsan-kopya oyun çalıştıra bilmesi için yapılan işleM
Sende bana yardımcı olursan sevinirim
Benim sistemime profilimden bakabilirsn. 1 yıl önce 2000tl ye mal etmiştim. Monitör dahil değil. Eğer oyun için sağlam bi bilgisayar arıyorsan yukarda arkadaşın dediği gibi 2000tlyi gözden çıkar ki sen birde monitör alacaksın. benim monitörüm vardı gerek duymamıştım almaya.
Q9550 işlemci Ekstra soğutucu satın alarak overclock yaptım 3.6ghz çalışıyor
2x2 gb ram corsair dominator 1066mhz ddr2
HIS hd4850 Iceq turbo 512mb
bigtower AKASA infiniti kasa ve içerisine 5 adet fan takarak soğutma sistemi yaptım.
gigabyte p45-ud3p anakart
vs vs
bugün bu bilgisayar hala full detayda ve yüksek çözünürlüklerde oyunları çalıştırıyor. belki ocak ayına doğru yeni güzel bir grafik kartı alırsam hala beni götürür.
-
xbox360 slim 250 gb + 24" full hd monitor = oyunlu geceler -
Xbox'ı abartmayın beyler.
Fw olmasaydı ps2 den fazla satamazdı şuan. -
online fps oynayacaksan pc al ama yarış dövüş vs diyorsan xbox al derim -
O kadar abartıya kaçma 1600 tl bir bilgisayar için çok. Senin yerinde olsam şöle yaparım;
3-4 gb ram
Hd 4330-4830 arası bir ekran kartlı
500gb hdd
Core 2duo 2.2 falan yeter
Bu pcyi (masaüstü) 1000tl ye alırsın rahat olmadı 1100 falan gerisine de güzel bir monitör
Böle abartı olmayan bir pc ile çalıştıramıcağın oyun yoktur Ac2,Metro2033,Mw2,Crysis,Dirt2 vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 27 Ağustos 2010; 16:20:02 > -
tüm sistemi sıfır almana gerek yok..ikinci el bölümüne bak derim..böylece ekran kartı işlemci gibi parçalara daha fazla bütçe ayırabilirsin
Benzer içerikler
- izmir"in en tehlikeli mahalleleri
- bira lekesi çıkar mı
- kimliksiz danışma görevlisi ne iş yapar
- ben kesilirse ne olur
- mcdonald"s çalışma saatleri
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X