Şimdi Ara

Oyun için notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Evdeki emektar masaüstü bilgisayarımın ekran kartı oyuna girdiğim zaman çok ses çıkartıyor. Bilgisayarımın i5-2500k 3.2 işlemcisi ve gtx465 ekran kartı temel bileşenleri. Hem yakında yeni bir misafirimiz geleceği için bilgisayar masası evde fazlalık olacağından hem de ekran kartının çıkardığı fazla sesten dolayı oyun için notebook almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar World of Warcraft, Guild Wars 2 gibi çoğunlukla MMORPG tarzı veya CIV6 gibi sıra tabanlı oyunlar. Çok nadir (yılda 2 gün) de olsa Overwatch ve Battlefield gibi oyunlar da oynuyorum. Bilgisayarımı satıp yerine bir mini masaüstü almayı düşündüm ama tabi yine yer sorunu karşıma çıkıyor. Hangi notebook u tavsiye edersiniz? Bütçe 4.500 TL sınır ve üstünü geçemem. Ama daha az fiyatlı bir tavsiyeniz olursa memnun olurum. Dediğim gibi misafirimiz 6 aya kadar evde olacak. :)

    Notebook ta oyun oynamak çok masraflı. Çok çabuk bozuluyorlar. Isıdan dolayı mıdır bilmiyorum ama sıkıntılı işte. Daha önce deneyimlediğim için böyle diyorum.


    Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • Hocam bu fiyat araliginda secenekler sunlar

    monster 9.2.2 4200 civari ozellestirebiliyorsunuz ayrica



    Hp omen ce008nt vatan kdv indirimiyle 4490a iniyor ayrica hp nin geri iade kampanyasi var eski bir hp laptop seri nosu bulabilirseniz 480 tl iade aliyorsunuz hp bolumunden detayli bakabilirsiniz.



    Lenovo legion y520 var bildgm kadariyla klavyesi skntili



    Dell 7567 var bazi kronik sorunlari olduğunu okudum ama isinmiyor diyorlar detayli olarak dell bolumunden bakabilirsiniz



    Asus fx553vd dm160 var isinma sorunu var yazmislardi biraz da fiyati uygun.



    Kendim 10 gun once hp omen aldim ısınıyor tek eksi yanı o diyor millet ama öle ahim şahim degil 85leri görüyor ama oyunda kasma takilma donma olmuyor kaldiki isinmayan gaming laptop nerdeyse yok gibi. tasarimi çok iyi görüntüsü ve ses sistemi harika ötesi.tavsiye ederim 4490a aldim 480tl iadem de onaylandi 1 haftaya yaticak para 4000e gelmiş oldu.

    Ozellik olarak 1tb hdd 7200 rpm

    128gb ssd nvme m2 ssd

    Full hd ips ekran

    16gb 2400 mhz ram

    4gb gtx1050ti ekran karti



    Bu arada hiç bir markayı kotuleme gibi bir niyetim yok kendim de çok araştırdım alirken her gaming pc de illaki bir sorun var tercih sizin gidip vatanda dell ve omeni inceleyebilirsiniz test edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.