Şimdi Ara

Oyun Hesapları Satarak Multi-Milyoner Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bak şuan milyonersın hıııaaa…..naaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 25 Ağustos 2021; 0:58:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mümkün değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

    Her sabah uyanıp aynaya baktığım zaman bana gayet mümkün gözüküyor, seni bilemem tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bera336 kullanıcısına yanıt

    Anlayacaginiz milleti kandirip pahali hesabi ucuza aliyor sonrada uzerine 2000 euro ekleyip avrupadakilere.


    Benim hesabada 50 euro veririm dedi, ben gittim epicnpcde 900 euroya sattim direk aliciya.


    Kaziklanmayin hesaplarinizi direk aliciya, satin yada gidin direk alicidan alin. boyle uyaniklari aradan cikarin.


    Guven demis....


    Guveni sadece 50 dolara epicnpcden middleman kiralayarak yapabiliyorsun.


    3000 dolar kaybedecegine giden 50 dolar olsun.


    epicnpc middlemanlaride forumun bilinen moderatorleri, ben sahsen satista kullandim, iyi hesabi 50 euroya sana satmamisim, ederi 900 euroymus.


    yazik.

  • yere düşen itemleri ne yapıyorsunuz hocam

  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Sabahları aynada kendi yüzüne bakabilmesi de ilginç.

  • Birde bana gelip pisgin pisgin bu hesap para etmez sende biliyorsun diyor, ne kadar iki yuzlu. fakirden fukaradan ettigin karlar umarim yanina kalmaz.

  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Nedense konuya herhangi bir mesaj gönderildiğinde bana bildirim gelmiyor. Bu yorumu da şimdi görüyorum.


    Dikdörtgen kafalı tombik arkadaşın attığı yorumun kıskançlık ve nefret koktuğunu anlamak zor olmasa gerek. Öncelikle kısaca arkadaşın kim olduğunu sizlere anlatarak başlayacağım. Şahıs, geçen yıllarda hesabını satmak için bana ulaştı ve 450-500 EUR civarında bir ödeme karşılığında hesabını satın aldım. Not olarak kendisi ileri düzeyde bir oyun bağımlısı ve insanlarda yüzüne bakıldığı zaman eldivenle dokunma iç gücüsü uyandıracak bir simaya sahiptir.


    Bir süre sonra hesabı sattığım kişi bana ulaşarak, hesabın asıl sahibi tarafından geri alındığını söyledi. Kendisine ulaştım ve kibarca hesabı geri vermesini söyledim. En sonunda şirket avukatı ile kapısına dayanacağımı söylediğim zaman hesabı vermek yerine kendisine ödediğim miktarı TL olarak verebileceğini söyledi. Bir örnek ile açıklamam gerekirse, euro 7 lirayken kendisine verilmiş 5000 lirayı, euro 13-14 lirayken 5000 lira olarak zorla geri ödemek istedi. Ayrıca müşterinin hesap içinde harcadığı yüzlerce euroyu da ödeyemeyeceğini çünkü bu paranın kendi cebine girmediğini söyledi. Kısacası arkadaş %0 faiz oranıyla ve hatta sonunda cebine fazladan para kalacak şekilde karşılıksız bir kredi çekmiş oldu. Bu tür bir harabe ile iletişim kuracak kadar kendisine saygısı olmayan erkekler ya da kadınlar olduğunu düşünmüyorum. Bunun sonucunda da arkadaş zaten günde 15 saat boyunca sanal bir evrende bulunmaktan dolayı gerçeklik algısını kaybetmiş ve gerçek hayata tekrar dönme girişimi de muhtemelen pek yolunda gitmediği için böyle bir yola başvurarak tekrar güvenli alanına dönmüş. Kendisi hesabını tekrar listelediği zaman her yerden çizildiği ve konuları silindiği için biraz içerlemiş olsa gerek.


    - Yok ben 50 EUR teklif etmişim ama kendisi başka bir platform üzerinden aynı hesabı 900 EUR karşılığında satmış. Her şeyi geçtim, düzenli olarak 30.000-60.000 EUR arasında hesap stoğu tutan ve bu düzeyde hesapların alım satımını yapan birisinin 50 EUR önermesi diye bir olay söz konusu değil. Ya parayı basar en iyisini alırsın ya da almazsın. Quality over quantity bu kadar basit.

    - Yok güveni aracılık servisleri kullanarak elde edebiliyormuşsun ki bunu söylemek aptallıktan başka bir şey ifade etmiyor. Çünkü battle.net hesapları kimlik kullanılarak geri alınabiliyor ve bu yüzden alıcılar bilinen isimlerle iş yaparak refund garantisi almayı bekliyor. Aracılık sadece al gülüm ver gülüm kısmında alıcıyı koruyor, sonrası satıcının insafına kalıyor.

    - 3000 Dolar kaybedeceğine giden 50 Dolar olsun demiş, tam bir maymun beyanı.


    Ayrıca sana herhangi bir hesap için 50 EUR önerdiğimi ve aynı hesabı 900 EUR karşılığında sattığına dair bir kanıt gösterebilirsen, seve seve sana fazladan 900 EUR sadaka verebilirim. Ayrıca dolandırıcılardan gelen suçlamalara karşı kesinlikle sempatim yoktur. Şansını daha fazla zorlarsan arşivden numaranla beraber mesajlarını çıkarır, sosyal medyada izini sürer ve yakınında kimin var kimin yoksa hepsine teker teker bu adam dolandırıcıdır teması ile beraber gönderirim. Senin gibi bazı harabeler ancak bu dilden anlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 18 Aralık 2022; 21:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Havalara bak sanki Mafya işinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.