Şimdi Ara

Oyun Geliştirmesinde öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce Merhaba. Biz 7 arkadaşla beraber oyun geliştirme işine girdik. Ve ne yapacağımızdan hiçbir fikrimiz yok. Şimdi bir steam hesabı gmail hesabı açtık ve hikaye yazdık. 7 kafa ayrı sesler çıkıyor oyun motoru konusunda. Biri Unity istiyor biri Godot istiyor biri Unreal istiyor. Bu işe yeni atıldık ve çok imkanımız yok bütçe açısından. Araştırdım herkes farklı birşey söylüyor. Bu konuda herkes tecrübesiz ne yapacağımızdan bir haberiz. Sizce ne hangi motoru seçmeliyiz? Ve Şimdiden Gmail açmamız mantıklı mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbpGmrPro -- 26 Mart 2021; 22:52:26 >



  • evet hayır sorunun cevabı hayır. çoktan seçmeli sorunun cevabı hiç birisi önce işi öğrenin sonra birleşip bir şey yaparsınız
  • Yazılım varmı + modelleme animation bilenler varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Unity-Unreal arasında falan kalınsa tamam da Godot-Unity arasında kalmak nedir? Biraz heves gibi bence. Ama çok istiyorsanız, 3d için modelleme gerekecek, 2d için çizim. 2si için de animasyon, kodlama... Yani eğer bilginiz yoksa tak diye atlanacak bir şey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • violefast12 kullanıcısına yanıt

    Yazılım var, modelleme animation da var. Zamanında c# kurslarına gitmiştim. Ama ilk kez oyun yapıcağım için pek bir fikrim yok ne yapıcağım

  • İstersen bu video izleyebilirsin baştansona kadar gerekli bilgiler veriyor Sinan akkolhttps://www.youtube.com/watch?v=Mx01_wktr5s&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violefast12 -- 18 Nisan 2021; 13:1:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • önce kullanacığınız motorun dilini öğrenin, siz bu dilleri öğrenirken tasarımcı arkadaşlar oyunun genel olarak hatlarını çizsinler.

    sonrasında yavaş yavaş çizilen görüntüleri oyuna aktarıp kodları yazmaya başlayın. sabır, para ve ekip bu konuda çok önemli.


    daha ne yapacağınızı bilmiyorsanız işiniz çok zor. planlı programlı hareket etmelisiniz. oyun işi çok komplike bir iştir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.