Şimdi Ara

Oyun Donup Kalıyor Yardım [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk olarak oyun ararken bazen kabul et / reddet gelmiyor arkadaşlarıma geliyor.

2.olarakda dereceli maçta hero seçiminde örneğin 1 kişi seçiyor süre yi sayıyor süre bitiyor öyle kalıyor şansına sana sıra gelene kadar geçerse oyuna giriyorsun yoksa -4lp hayırlı işler

pc ye daha yeni format attım bu yüzden çözümde bulamadım inşallah burdan çözüm bulabilirim.

Acer Aspire 5742G
    intel i5 1gb GT420M 500GB HDD Win7 32bit 3gb ram

EDİT: Sıkıntı HDD de imiş oyunu harici diskten oynatınca sıkıntı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfsiapollo -- 24 Mart 2016; 22:49:50 >

• Sonunda aynı sorunu olan biri ya kardeşim bendede oluyor client takılıyor hero seçerken oldumu o saniyeyi atlayarak görüyorsun 20den 3e dusuveriyor oyunu ac kapa yapınca duzeliyor sonra uzun bir sure tekrar olmuyor

Bendede format attıktan sonra olmaya başladı ama sorun HDD de olabilir diye düşünüyorum HDD de bad sector var diye yeni SSD ye gecmistim oyun falan SSD de ama bazen HDD den birşey okumaya çalışıyor o arada takılıyor diye düşünüyorum çünkü HDD de yüklü oyunlara girdiğimde de oyun başlarken aynı böyle kasila kasila başlıyor neyseki menulerden sonra basladi mi sorun yok her neyse sorun HDD de olabilir bir bad sector taraması yaptır derim başka çözüm önerisi olan varsa soylesin bende deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünyada 3 Tip Ahmak İnsan Vardır. 1 - Yolculuğa Tek Başına Çıkan. 2 - Kaynanasının Yanına Ev Yaptıran. 3 - Yokuş Çıkarken Cigara İçen.
  • Up

Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.