Şimdi Ara

Oyun-dizi-film için laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, genellikle oyun oynanacak maksimum 6 bin liralık bi laptop arıyorum. Ekran kartı 1050ti olarak düşündüm, çok ısınmayacak iyi bi model önerirseniz sevinirim,( Almak için ay ortasına kadar vaktim var)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://forum.donanimhaber.com/gaming-laptop-satin-alma-rehberi-soru-cevap-icin-yazin-1-sayfanin-2-ve-3-no-lu-on-notlari-okuyun--133981786





    Bu sayfadan bakabilirsin. Bir konuda ilk olarak araştırmak en iyisidir. Öneriler mevcut. Oyun için alınca zaten ötekileride karşılamış olur kafadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bakıyorum da hocam da bi türlü bi indirim yakalayamadım, bunun dışında lenovo y520 ile y530 a da baktım son 1 hafta da fiyatları daha da yükseldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliemre96

    Hala bakıyorum da hocam da bi türlü bi indirim yakalayamadım, bunun dışında lenovo y520 ile y530 a da baktım son 1 hafta da fiyatları daha da yükseldi
    Geçen hafta y530 aldım. Dizi ve film için önermem. Panelin rgb değeri düşük, renklerden memnun kalmazsınız muhtelemen. Biraz düzenleme ile idare edecek seviyeye geliyor ancak dizi ve film ağırlıktaysa tatmin etmeyecektir. Özellikle yeşil ve kırmızı renkte solukluk var. Y520, Dell g3, Acer Nitro 5'e de baktığımda ekran kalitesi birbirine yakın seviyede. 6bin liraya da 16gb ram, 1050ti ve güzel panelli ürün bulmak zor. İndirim yakalamaya bakabilirsiniz ya da 1050li msi düşünebilirsiniz.
  • Bu bütçeye çıkmışken de 1050li PC almak istemiyorum, Monster için ne düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Richter kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazi kullandiginiz icin sormak istedim;



    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y530-15ich-intel-core-i5-8300h-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81fv001ltx-p-HBV00000ECCHL



    Su fiyati vermeye deger mi sizce? Black friday'de 5500'e dusmustu bu yine o fiyata dusmesini bekliyorum epeydir ama beklemekten sıkıldım artık. Ne diyorsunuz verilir mi bu para? Rgb kalitesi disinda baska sıkıntıları var mi cihazin? Ayrica bana rgb degerleri kotu gelmedi o kadar da, acaba siz eski cihaziniza alistiginiz icin oyle dusunuyor olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam benim de aklıma geldi o, birkaç kişiye daha gösterdim ancak onlar da ekranı beğenmedi. Özellikle yan yana koyunca çok belirgin oluyor. Örneğin bir koyu kırmızı renk açıyorum, önceki notebookum lenovo y50'de koyu kırmızı olarak görünürken, y530da daha yanık bir kırmızı olarak görünüyor, yani turuncuyla karışık gibi biraz.

    "Color coverage is indeed poor. Managing just 57% of sRGB and 36% of AdobeRGB, the Y530 matches the Dell G5 15 5587 for worst color reproduction of the bunch. Last year’s Y520 was basically the same as well"

    Yabancı forumlarda da çok konu var özellikle y520 hakkında, ekranda sarımsı bir ton olduğunu söylemişler hep, bir filtre var gibi. Beyazlar sarı, kırmızılar turuncu, maviler mor görünüyor falan. Bu kadar bahsedince çok berbat gibi de anlaşılmasın, birkaç ayar ve renk profili ile düzeliyor biraz. Bir şeyle kıyaslamadan kullanırsanız alışılıyor zamanla ama verdiğimiz paraya oranla düşününce kötü her türlü. Yolladığınız linktekini aldım ben de geçen hafta. Bu fiyatlarda daha iyisini bulamadım o yüzden verilebilir geldi. Ekran için iade etmeyi de düşündüm ancak bu fiyatlarda 8.nesil işlemci, 16gb ram, 1050ti ve ssdli ürün bulmak zor. Dolar da yükselişte yine, muhtemelen yakında daha da artar fiyatlar. Ekran dışında bir sıkıntı yok gibi şimdilik.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.