Şimdi Ara

Oyun çok değişti mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oyun zamani olanlar ve uzun suredir oynayanlar icin f2p ama yeni baslamis ve gunde 2 3 oyun atabilenler icin p2w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P2W şeysini bakın anlatayım.
    Ben 2014'ten beri bu oyunu oynuyorum ve hiç para harcamadım.2015'in sonuna kadar sadece her gün görevleri yapıp çıkardım başka bir şey yapmazdım.Bu şekilde yaklaşık 1-1 buçuk ay adventure açmakla uğraştım.Elbette işimiz gücümüz olduğundan bilerek hep en son rankte kalıyordum hızlı görev yapabilmek adına.

    Şu anda anda sadece naxx ve bm açık tamamen.Loe'nin son bir katı kaldı.
    Bunun böyle olmasının sebebi de takdir edersiniz ki oyun sadece adv üzerine kurulur değil.Pack de almanız gerekiyor. Bu süre de elbette bir hafta 2 hafta oyuna ara verdiğimizde oldu ama genel olarak durum böyle, bu yaz zamanım çok olduğundan arena oynamaya fırsat buldum onun sayesinde bir çok pack açtım bir kaç defa da leg oldum.

    Sezon sonu 5 yapıp bırakıyoruz işte.Hiçbir deki başkasından kopya edip yapmadım şu ana kadar hep kendim yaptım decklerimi zaten istesem de yapamam çok kart eksiği var. Böyle gidiyoruz eğleniyoruz.Ama p2w olduğu aşikar.




  • Kapalı betadan beri oynuyorum sadece karazhanı kart arkalığı veriyor diye aldım. O da zaten 20 tlye denk geldi en para sayesinde. Tüm legendary kartlarım ve decklerim tamamen tam. Sadece paladinden tiksindiğimden dolayı paladinin tüm kartlarını dustluyorum o kadar. Oyun bana göre f2p tabi şimdiden itibaren başlarsanız p2w. Para alan birinin ya da kapalı betadan beri aralıksız oynayan birinin seviyesine gelebilmek için 1 yıl boyunca aralıksız oynamak lazım tabii o da decksizlikten sıkıcı olacaktır. Oyuna para vermeyi düşünen kişilere tek tavsiyem oyuna para yatıracaksanız sadece adventureleri almanız.
  • Oyundaki en guclu kart kredi karti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    aynen kredi kartı dimi.battlecry:rakibe 30 vur.
    sonradan başlayanların tek istediği hemen son seviye deckleri olsun en güçlü kartların goldenlarını alsınlar. oyun bunu sadece parayla sağlayınca pöytovön orkodoşom. hayır sen sabırsızsın. ben 4 5 ay basic decklerle yada çıkan commonlarla idare edip laf etmediysem sen de o yoldan geçeceksin. para verirsen erken alırsın. adamlar sonradan başlayanlar çok geri kalmasın diye eski advları exp kartlarını kaldırıp standart modu kurdular. daha ne istiyorsunuz anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Bir de Malyogg Druid gibi pahalı bir deste ile Aggro Shaman gibi ucuz bir destenin aynı tierde olduğu bir oyunu oynuyoruz hepimiz. Kredi kartıyla oyun kazanıldığını zannedenler gidip 30 legendary decklerle oynasınlar bakalım sadece para ile oyunlar kazanılıyormuymuş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar daha p2w ne olduğunu bilmiyor ki

    parayla 10 saniyede aldığın şeyi senin 1 yılda yapman p2wdir


    pay to wini millet hala shopta böyle tek atan şeyler var şeklinde yorumluyor
  • edit: yanlış konuya mesaj.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 16 Ekim 2016; 12:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: microlap

    Eskiden 2 exp paketi vardı 3. geliyordu şuan nasıl oyunun durumu. p2w halen devam ediyor mu ?

    edit: p2w anlayışınız çok yanlış. ben sabah akşam oynayıp kart kasacağım adam parayı basıp kartı alacak. yok öyle bir şey.

    edit 2: oyunu indirdim. benim deckler yalan olmuş. bi paladin rush deckim vardı rank 22 de iş yapmıyor . yenisini yapacağız hayırlısıyla.

    ah ah o paladin rush destesi bende de vardı. gerçi bendeki adı aggro paladindi

    şu an wild'da mech mage kasabilirsin. son adventure çok değiştirmedi oyunu. ondan öncekiler cthun geldiğinde fln oyun değişti.

    warrior ve şaman kral oldu. şu an sn başı şaman geliyor lv 15 te

    warlock aggro hala devam.

    hunter biraz mid range e kaydı standartta ama wild da hala aggro versiyonları var.

    bendeki en etkili deste şu an overload aggro şaman adını verdiğim deste. (overload mekaniğini ve mana kristali açma yöntemi ile erken üstünlük kuruyor, tempo destesi gibi birşey, eski tempo rogue ya benzetiyorum hız olarak)

    zevk için miracle rogue yapmak istiyorum ama kartlarım eksik hala 2 yıldır

    daha çok paketlerden çıkan kartlara göre destelerde bir şekillenme oluyor. yani baktın, kartları açtın, en iyi destelerden diyelim ki hunter yapabilecen, o vakit diğer kartları dustlayıp hunter a fln kayıyorsun, o şekilde ilerliyor. rogue kartı zor çıkıyor bana resmen kasıyorum her bir kartı için.

    bundan önce şaman a da kasmıştım cthun gelmeden önce (şamana kimse bakmıyordu o zaman kartları 400 dust, desteleri leg istiyordu hep) cthun gelince ucuz kartları kaptım hemen yaptım desteyi.




  • İkinci adventure çıktıktan sonra oyuna başladım. Şu son kampanya olan 10pack + 1 random legend 5 Euro dışında şimdiye kadar beş kuruş para vermedim. Ve şimdiye kadar hiç p2w olduğunu da hissetmedim oyunun. Lâkin hiçbir zaman desteler arası balance olduğunu da pek görmedim. Standart-Wild diye ikiye ayrıldıktan sonra denge gelecek diyorlardı ama eğer denge dedikleri buysa ben kaos istiyorum. Çok sıkılmaya başladım çünkü standartta deste çeşitliliği kalmadı. Blizzard'ın artık yalnızca yeni kartlar ekleyip çıkarması ile denge sağlanamadığını görmesi gerek. Eskisinden farklı, yeni oyuncu deneyimlerini testlere tabi tutması gerekiyor. Destedeki kart sayıları veya canlar da bunlara dahil. Artık kimse deste oluşturmuyor. İnternetten en çok kullanılan destelere bakıyor, varsa eksiği gediği 1-2 kart değiştiriyor, aynı strateji ile oynuyor. Toplasan her classdan iki üç adet oynanan deste ya var ya yok. Yani bütün oyun 20-30 desteden oluşuyor. Sanki sürekli aynı insanlarla oynuyormuş gibi hissediyorsun. Aklım bana oyun mu oynuyor yoksa gerçekten mi oluyor tam emin değilim ama bazen rakibin adına bakınca isimler bile öyle tanıdık geliyor ki, ben bununla oynamıştım diyorum. Arena nispeten daha keyifli, ne geleceğini bilmiyorsun, 90 karttan 30 tane seçip başlıyorsun. Ama onun da sıkıntılı yanı var. Arena'ya giren her 4 kişiden 3'ünün normalde yüzüne bile bakmadığı, hatta yüzüne tükürüp dust ederek koleksiyonundan çıkardığı kartları first-priority olarak seçiyor. Zoo-face taktikleriyle iş yapmaya çalışıyorlar; yani arena bile 3/4 oranında taktiksel olarak standartlaştı, sürprizlere eğlencelere kapandı. Bazen aynı banel desteleri görmekten bıkkınlık geliyor, görev çarpılayıp direkt oyundan çıkıyorsun. Eskiden herkesin kendine has desteleri, tarzları vardı. Rakibin destelerinden ilham aldığımız, alıp kendimize göre geliştirdiğimiz zamanlar oluyordu. Yenenler ile yenilenler arkadaş oluyor, birbirilerinin oyunlarını izleyip taktik geliştiriyorlardı. Şimdi öyle bir şey kalmadı. Eğer biri sizi ekliyorsa dikkat edin, %90 ihtimalle küfredip silmek için ekliyordur. Geçen Blizzard bana böyle 100-150 soruluk anket yollamış iki saat oturup sırf onu doldurdum. Bakalım blizzard'ın yarınları bize ne getirecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    İkinci adventure çıktıktan sonra oyuna başladım. Şu son kampanya olan 10pack + 1 random legend 5 Euro dışında şimdiye kadar beş kuruş para vermedim. Ve şimdiye kadar hiç p2w olduğunu da hissetmedim oyunun. Lâkin hiçbir zaman desteler arası balance olduğunu da pek görmedim. Standart-Wild diye ikiye ayrıldıktan sonra denge gelecek diyorlardı ama eğer denge dedikleri buysa ben kaos istiyorum. Çok sıkılmaya başladım çünkü standartta deste çeşitliliği kalmadı. Blizzard'ın artık yalnızca yeni kartlar ekleyip çıkarması ile denge sağlanamadığını görmesi gerek. Eskisinden farklı, yeni oyuncu deneyimlerini testlere tabi tutması gerekiyor. Destedeki kart sayıları veya canlar da bunlara dahil. Artık kimse deste oluşturmuyor. İnternetten en çok kullanılan destelere bakıyor, varsa eksiği gediği 1-2 kart değiştiriyor, aynı strateji ile oynuyor. Toplasan her classdan iki üç adet oynanan deste ya var ya yok. Yani bütün oyun 20-30 desteden oluşuyor. Sanki sürekli aynı insanlarla oynuyormuş gibi hissediyorsun. Aklım bana oyun mu oynuyor yoksa gerçekten mi oluyor tam emin değilim ama bazen rakibin adına bakınca isimler bile öyle tanıdık geliyor ki, ben bununla oynamıştım diyorum. Arena nispeten daha keyifli, ne geleceğini bilmiyorsun, 90 karttan 30 tane seçip başlıyorsun. Ama onun da sıkıntılı yanı var. Arena'ya giren her 4 kişiden 3'ünün normalde yüzüne bile bakmadığı, hatta yüzüne tükürüp dust ederek koleksiyonundan çıkardığı kartları first-priority olarak seçiyor. Zoo-face taktikleriyle iş yapmaya çalışıyorlar; yani arena bile 3/4 oranında taktiksel olarak standartlaştı, sürprizlere eğlencelere kapandı. Bazen aynı banel desteleri görmekten bıkkınlık geliyor, görev çarpılayıp direkt oyundan çıkıyorsun. Eskiden herkesin kendine has desteleri, tarzları vardı. Rakibin destelerinden ilham aldığımız, alıp kendimize göre geliştirdiğimiz zamanlar oluyordu. Yenenler ile yenilenler arkadaş oluyor, birbirilerinin oyunlarını izleyip taktik geliştiriyorlardı. Şimdi öyle bir şey kalmadı. Eğer biri sizi ekliyorsa dikkat edin, %90 ihtimalle küfredip silmek için ekliyordur. Geçen Blizzard bana böyle 100-150 soruluk anket yollamış iki saat oturup sırf onu doldurdum. Bakalım blizzard'ın yarınları bize ne getirecek.

    sene olmuş 2017. aynen katılıyorum. çok iyi anlatmış arkadaş. deste çeşitliliği yok oyunda. wild biraz daha iyi geliyor bana. orda da ne çıkacağını bilmiyorsun ama 1-2 deste diğerlerini baya eziyor orda da dolayısıyla rank atlatıkca az sayıdaki iyi desteyle daha çok karşılaşıyorsun ve yine aynı destelerle oynuyormuş hissi veriyor sürekli aynı kartlar.




  • arkadaşlar bende uzun süredir girmemiştim, naxx ve blackrock paketleri var, mechamage, grimpatron bir de miracle rogue (legendaryler yok) oynardım; Şuan bu desteler iş yapar mı?
    Bir de sanırım 1 legendary için yeterli dust um var thalnos mu van cleef mi almalıyım rogue oynamayı seviyorum yoksa slyvanas da alınabilir aslında kafam çok karışık
  • Oyun kuş çıkacak civciv çıkacak oyunu oldu
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Payrıt çıkacak ceyd çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.