Şimdi Ara

Oyun cidden kötüye gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz oyundaki türkleri herkes biliyor şuana kadar sadece forumda görmüştüm konularda fakat ilk defa başıma geldi
    bush-ren yapmayı öğrenmiş bir garen ile nocturne top lane de oynarken arkadaşla beni buldu fb yı alınca bi havalara girdiler polat alemdar mevzuları falan önce caktırmadım bizimde türk olduğumuzu

lane da bunlar ne zaman beni öldürmeye çalışsa kurtuldum birinide falan öldürmüşümdür her seferinde aynı kelimeler

noob, lucker, come 1vs1

oyunun ilerisinde türk olduğumuzu anlayınca bi acayipleştiler sadece şunları yazıyordular

qome 1 vs1 noobslar, teke tek qel baronun önüne falan. Birde üniversiteliyiz falan diyorlardı o arada çok güldüm

sadece 1 tane screenshot çekebildim onuda koyucam şimdi bu tiplerle aynı oyuna düşmemek için yapabiliceğimiz bir şey yokmudur ya ?
     Oyun cidden kötüye gidiyor

baktılar oyunda gidiyor yarı türkçe yarı ingilizce devam ediyolar sövmeye sizin bilmemnenizide bişiyle falan gel 1vs1 hiç kesilmiyor zaten öldürüncede tam çıldırdılar

north america serverında pingimiz göklere yükselmesede oraya gidip kurtulsak bunlardan

• Kafam 56 AP ye takıldı nasıl oldu o ?

Orijinalden alıntı: Sciuridae

NORMAL GAME

hocam mecburiyet arkadaşın account banladı geçende bir tanesine bayağı sövdüydü perma ban yedi, şimdi yeni açtı 30 lvl olana kadar çekiceğiz bunları gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

Kafam 56 AP ye takıldı nasıl oldu o ?

hocam ap rune lar vardı üzerimde hybrid saçması garip bir şey deniyordum

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Win rationdan kaynaklanıyordur, bende rankedda gördüm 1-2 Türk bildiğin hakkını vererek oynayan.

ustacım dediğin gibi w/l benim uctu bir kaç aydır yurt dışındaydım orda yanımdaki laptopda oynarken makineye alışana kadar güzel lose streak yaptım düzeltmeye çalışıyorum

hazır normal game girmişkende acayip şeyler deniyorum bu oyunda olduğu gibi ezreal a ap rune ları alıp ad kastım ama olmadı

arada bazen çıkıyor iyi oynayan türk bende bir kaç kez rastladım ama geneli böyle niye ise

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!
    11 yıl önce açıldı
    Bu dünya çok sıkıcı
    geçen yıl açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.