Şimdi Ara

Oyun canavarı Honor GT Pro tanıtıldı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honor, oyun odaklı akıllı telefonu HONOR GT Pro’yu tanıttı. Honor’un yeni amiral gemisi modeli Qualcomm'un Snapdragon 8 Elite işlemci, 7200 mAh batarya ve başka etkileyici özelliklerle geliyor.

Ayrıca Bkz.8000 mAh bataryalı Honor Power tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Honor GT Pro özellikleri ile neler sunuyor?

Honor GT Pro, 6.78 inç OLED ekrana sahip. Ekran, 1.5K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, 6000 nit maksimum parlaklık, 2700 Hz dokunmatik örnekleme hızı sağlıyor. Ekran ayrıca markanın yeni Oasis göz koruma teknolojisine sahip ve Kunlun benzeri bir camla güçlendirilmiş.

Honor GT Pro modeli, 16GB’a kadar RAM (LPDDR5x Ultra), 1TB’a kadar depolama alanıyla (UFS 4.1) geliyor. Telefona 90W kablolu hızlı şarjı destekleyen 7.200mAh batarya güç veriyor. Telefon, voltaj düzenlemesi için markanın kendi çipini, daha iyi enerji verimliliği için Honor E2 çipini kullanıyor. Honor Phantom Engine, yapay zekadan güç alarak en iyi pil ömrünü sunuyor.

Honor GT Pro, ana, ultra geniş ve telefoto kamera içeren 50 megapiksel üçlü arka kamera kurulumuna ve 50 megapiksel ön kameraya sahip. Birincil ve telefoto kamera, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) sunuyor ve yakınlaştırma lensi 3x optic zoom ve 50x dijital zoom sağlıyor.

Honor GT Pro fiyatı ne kadar?

Honor GT Pro, beyaz, siyah ve altın olmak üzere üç renk seçeneğiyle geliyor. Telefon, şarj adaptörü, yumuşak bir kılıf ve uygulanmış koruyucu filmle geliyor. Honor GT Pro’nun fiyatı 505 dolardan başlıyor. Bellek ve depolama alanına göre fiyatlandırma şu şekilde:

• 12 GB + 256 GB: 505 dolar

• 12 GB + 512 GB: 547 dolar

• 16 GB + 512 GB: 588 dolar

• 16 GB + 1 TB: 656 dolar

Honor GT Pro özellikleri

• Ekran: 6.78 inç, 1224x2800, 144 Hz, 6000 nit, OLED

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Elite

• Bellek: 12GB, 16GB RAM

• Depolama: 256GB, 512GB, 1TB

• Arka kamera: 50MP f/1.95 (birincil) + 50MP f/2.0 (ultra geniş) + 50MP f/2.4 (telefoto)

• Ön kamera: 50MP f/2.0

• Batarya: 7200 mAh, 90W hızlı şarj

• Yazılım: Android 15, MagicOS 9

• Bağlanabilirlik: WiFi 7, Bluetooth 5.4, NFC, USB-C

• Boyut ve ağırlık: 162.1 x 75.7 x 8.6mm, 212 g

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/04/23/honor-gt-pro-announced-7200mah-battery-snapdragon-8-elite/

• Bootloader kilidi? Kaynak kodları? :)

• şu telefonu getirsin diye honor türkiye ye dilekçe yazsak getirirler mi ?

• 505 dolara snapdragon elite li cihaz gayet iyi. yd olarak uyguna gelir bence 20 küsürlere satılır

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Kayıt olsa alınacak telefon olmuş da, kayıt yok bunlara. Snapdragon Elite ve 7200 ma pil çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

server kayıt yöntemi ile bir şekilde halledilir belki

• Türkiye'ye ne kadar getirilecek merak ediyorum, vergi üstüne vergi derken satıcı kârı eklenecek, yerli dist.üzerinden yazılacak fiyat etiketi bu telefonun cazibesini fzlasıyla etkileyebilir, diğer yandan fiyatı çok iyi duruyor fakat ben yine'de yazılım kanadında ne kadar destek alacak esas onu merak ediyorum.

honor'un 2021-2020 cihazlarına verdiği destek ne durumda, birçok üreticinin 4-7 yıl arası destek vermesinin ardından diğer üreticilerden pek ses çıkmıyor. bilen varsa yazarsa okuyanlar öğrenmiş olur.

• İmei atılacakmı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yd derken zaten yurtdışı kastettim hocam.

Hala 2020 cihazına güncelleme veren bir Android firması olduğunu sanmıyorum. Şu donanımı böyle uygun fiyata çıkardıktan sonra uçuk kaçık güncelleme aramak bana çok gereksiz geliyor. Ne olacak mesela 4 yıl güncelleme alsa 5. yıldan sonra 8 Elite'li cihaz kullanılamaz hale mi gelecek anlamıyorum. Zaten 6-7 yıllık güncelleme garantileri 2023'te Pixel 8'lerle birlikte geldi ve son 2 yıldır, Google ve Samsung tarafından veriliyor. Honor Magic7 Pro da 7 yıl güncelleme alacak. Yani henüz uzun süreli güncelleme sözü verilen cihazların 5-6. güncelleme yıllarına ulaşmış ve ne halde olduklarını deneyimlemiş değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Honor'un telefon haberi dışında pek bir haber değeri yokmuş gibi görünüyor, diğer üreticilerin 2022 'den sonra aşama aşama genişlettikleri güncelleme sözü Honor için'de geçerliyse gönül rahatlığıyla alınabilir sorunsuz kullanılabilir, cihazın güncelleme almaması saçmalığı eskide kalmış bir gelenek olmalı, bu cihazların güncelleme alması önemli bir şey, bu fiyata bu donanımı vermelerinden daha önemlisi cihaza 5+ destek vermeleridir bana göre, güncelleme vermeleri çok önemlidir, google'a uyup 7 yıl vereceklerse daha iyi bir haber diyebiliriz.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Honor 70 kullanıyorum 2022 mayıs çıkıslı hala güvenlik guncellemesi alıyor. Android 14 var 15i vermeyecek diye biliyorum.

• Şimdi arkadaşlar 1 milyona yakın Xiaomi kayıt için yazılımcılar bir şekilde yöntemini bulup Server kayıt ediyorlar veya farklı yöntemlerle ama Honor markası ve diğer markalar yazılım için fazla talep gelmediğinden kaynaklı yazılımcıların üşengeçliğinden dolayı bulunamıyor. Telefoncuğumla konuştuğumda bu söylediklerimi söyledi Honor ve farklı telefon markalarını yazılımcılara gönderdim birkaç kere telefonlarımı bozdular dedi kayıt için ondan kaynaklı bu şeyleri göze alacak kişiler Bu telefonları alması gerekiyor kayıt yapılmayacak gibi şeklinde almaları gerekiyor Yoksa kayıt olmasının imkanı yok xiaomi gibi gelmiyor bunlar Server vs ve milletin sadece dayandığı bir konu var Her sene e-mailler sıfırlanıyor mevzusundan kaynaklı ama devlet her sene yenilemeyi iptal eder veya bir sınırlama koyarsa o zaman Türkiye'de milyonlarca kişinin sıkıntıya girer

En sıkıntısız Xiaomi, Redmi, Pixel markaları sanırım.

Yani sıkıntıdan kastınız şu bu telefonlara çok yüksek talep olduğundan kaynaklı yazımcılar Mecburiyetten bir şekilde çözümünü buluyor kafa yoruyor zaten toplu olarak imeil alıyorlar tanesi 60 krş geliyor veya 2 tl ye gerisi de birde bu sistem yıllık parası var. Gerisi full kazanç sadece kayıt ettireceğiniz e-mail numarası 3.5g'yi desteklenmiş olması gerekiyor Yoksa çekme sorunları zaten kayıt ettirdiği numaraya sonradan baktırdığınızda belli oluyor hangi bazdaki telefonu kaydettir diye

Xiaomi şu batarya konusu büyük sıkıntı oldu artık bu batarya sorununu yazılım olarak çözmedikten sonra 10000 mah çıkarsa daha almam işlemciden Kaynaklı mı yazılımdan Kaynaklı mı artık bilemiyorum yani normal oyun falan filan değil normal kullanımda telefon görüşmesi olsun sosyal medya 1 saat 2 saat takip olsun öyle video izleme oyun oynama yok 5 saatte %20'lere düşüyor şimdi Kardeşim ben dışarıda 120 watt şarj aleti nereden bulayım 10 dakikada Şarj edeyim telefonda Xiaomi 14T Pro

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.