Şimdi Ara

OYUN BİLGİSAYARI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar almayı düşündüğüm gpu, cpu vb. aşağıdadır yaklaşık 2600 tl ediyor. Sizden ricam inceleyip tavsiyede bulunmanız ve ben bu pc ile bf4 ultra düşünüyorum bence kaldırır sizde görüş bildiriseniz ve kaç fps alacağımı söylerseniz sevinirim.

işlemci: i5 4670
    ekran kartı: gtx770
    ram: corsair 2x4 gb
    anakart: asus z87m
    hdd: 500 gb (bana yeter)
    kasa: aerocool x one adv. 750w

edit: sistemin öneriler ve kendi kararlarım ile gelen son hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel1905 -- 28 Haziran 2013; 14:41:02 >

• Dahili bileşenler bölümüne açsan daha çok yardım alırsın kardeş
  • Güzel kardeşim alabilirsin, oynatır.
  • O fiyata daha iyisi yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Dahili bileşenler bölümüne açsan daha çok yardım alırsın kardeş

+1
  • khanjui kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden açtım konuyu önerin nedir neyle neyi değiştiretim
  • Rahat oynatır fakat işlemci i7 olsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Rahat oynatır fakat işlemci i7 olsa daha iyi olur

Tavsiye için teşekkürler ama bir oyuncu olarak gerek görmedim. i5'in farkı fiyatı :) . Ben i7'nin oyunculara hitap etmediğini (elbette çok iyi ama gerek yok bence) ve i5'in yetebileceğini düşündüm.
  • ooy oy bütçeye maşallah diyelim.
  • Daha çıkmamış oyun için kimse sana ultrada kaç fps alabilceğini söyleyemez.Sacma sacma konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel1905

Arkadaşlar almayı düşündüğüm gpu, cpu vb. aşağıdadır yaklaşık 2600 tl ediyor. Sizden ricam inceleyip tavsiyede bulunmanız ve ben bu pc ile bf4 ultra düşünüyorum bence kaldırır sizde görüş bildiriseniz ve kaç fps alacağımı söylerseniz sevinirim.

ram: kingston ddr3 8gb 1600mhz tek modül
    anakart: gigabyte ga-z87
    kasa: aerocool x gt black (tipi iyi değil ama idare eder)

edit: güç kaynağı: aerocool strike x 800w 80+ plus silver

RAM:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9-8gb-%282x4gb%29-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59069

Anakart:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87m-plus-z87m-plus-intel-z87-soket-1150-ddr3-2933mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-hdmi--anakart/productdetails.aspx?I_ID=66061

Böyle değiştirirsen daha iyi olacaktır..

O tipsiz kasa yerine de indirimle aynı fiyata gelen şu sade ama çok kaliteli kasayı öneririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011023-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-200r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63913

Daha renkli bir şey olsun dersen de, bu olabilir:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-king-atx-3xfan-usb3-0-midi-tower-kasa.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Arkadaşlar almayı düşündüğüm gpu, cpu vb. aşağıdadır yaklaşık 2600 tl ediyor. Sizden ricam inceleyip tavsiyede bulunmanız ve ben bu pc ile bf4 ultra düşünüyorum bence kaldırır sizde görüş bildiriseniz ve kaç fps alacağımı söylerseniz sevinirim.

ram: kingston ddr3 8gb 1600mhz tek modül
    anakart: gigabyte ga-z87
    kasa: aerocool x gt black (tipi iyi değil ama idare eder)

edit: güç kaynağı: aerocool strike x 800w 80+ plus silver

RAM:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9-8gb-%282x4gb%29-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59069

Anakart:

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87m-plus-z87m-plus-intel-z87-soket-1150-ddr3-2933mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-hdmi--anakart/productdetails.aspx?I_ID=66061

Böyle değiştirirsen daha iyi olacaktır..

O tipsiz kasa yerine de indirimle aynı fiyata gelen şu sade ama çok kaliteli kasayı öneririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011023-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-200r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63913

Daha renkli bir şey olsun dersen de, bu olabilir:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-king-atx-3xfan-usb3-0-midi-tower-kasa.html

Anakartı orda yazanın bir üst modeli ile değiştim, ram yine aynı kalıcak gibi ve kasayıda içinde 750w güç kaynağı olan bir kasa ile değiştirdim ve böylece ekstradan güç kaynağı almama gerek kalmadı ve fiyat anakartı güçlendirmeme rağmen aynı kaldı.

• quote:

Anakartı orda yazanın bir üst modeli ile değiştim, ram yine aynı kalıcak gibi ve kasayıda içinde 750w güç kaynağı olan bir kasa ile değiştirdim ve böylece ekstradan güç kaynağı almama gerek kalmadı ve fiyat anakartı güçlendirmeme rağmen aynı kaldı.

RAM aynı kalacak derken Kingston demek istiyorsan kesinlikle önermem.. yine de sen bilirsin.. Fiyatın ise aynı kalması güzel..
  • quote:

quote:

RAM aynı kalacak derken Kingston demek istiyorsan kesinlikle önermem.. yine de sen bilirsin.. Fiyatın ise aynı kalması güzel..

Tamam o zaman kingston olmasın senin önerdiğin ram 2x4 tü ben onun 8lik tek modül olarak alayım en iyisi hem fiyatı 10 tl fazla sadece hemde ilerde 16gb yapmayı düşünüyorum iki tane 8le ama kısa zamanda değil.

• quote:

Tamam o zaman kingston olmasın senin önerdiğin ram 2x4 tü ben onun 8lik tek modül olarak alayım en iyisi hem fiyatı 10 tl fazla sadece hemde ilerde 16gb yapmayı düşünüyorum iki tane 8le ama kısa zamanda değil.

Yine yanlış bir düşünce maalesef kardeşim.. Şimdiki ve çıkan bütün oyunlar için 8 GB RAM uzun süre yetecektir.. Yakın zamanda artırmayacaksan, mutlaka 2x4 şeklinde tercih etmelisin RAM'leri.. Hem dual channel özelliğinden yararlanırsın, hem de elektrik kesintisi falan olunca RAM arızalandığında, diğeri ile sistemi açabilirsin.. Tek 8 GB modül alırsan, RAM bozulduğunda PC'yi açamayacaksın, bilgin olsun.. Yine de tercih ve keyif senin tabi ki..

• quote:

kaç fps alacağımı söylerseniz sevinirim.

kaç fps bekliyorsun
  • ARKADAŞLAR BİMDEN ASUS X55C-SX039H LAPTOP ALDIM ACABA BU SİSTEM PES 13 VEYA FİFA 13 KALDIRIRMI ?
    4GB RAM
    İNTEL hd 3000 EKRAN KARTI TOPLAM BELLEK=1664 MB AYILMIŞ VİDEO BELLEĞİ İSE 32 MB
    İNTEL CORE İ3 2.20 GHZ (4CPU)
    WİNDOWS 8 ÖZELLİKLİ
    LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR,EN AZINDAN VİDEO BELLEĞİNİ NASIL YÜKSELTİRİM YARDIMCI OLUN NOLUR ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN UĞURLU

ARKADAŞLAR BİMDEN ASUS X55C-SX039H LAPTOP ALDIM ACABA BU SİSTEM PES 13 VEYA FİFA 13 KALDIRIRMI ?
    4GB RAM
    İNTEL hd 3000 EKRAN KARTI TOPLAM BELLEK=1664 MB AYILMIŞ VİDEO BELLEĞİ İSE 32 MB
    İNTEL CORE İ3 2.20 GHZ (4CPU)
    WİNDOWS 8 ÖZELLİKLİ
    LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR,EN AZINDAN VİDEO BELLEĞİNİ NASIL YÜKSELTİRİM YARDIMCI OLUN NOLUR ???

Yeni aldıysan hemen iade et kardeşim.. O notebook ve kartla oyun oynanmaz, kendine işkence etme.. Aldığın fiyatın üzerine 100 daha koy, sana rahat rahat oyun oynayabileceğin bir sistem toplayalım..

• quote:

quote:

Yine yanlış bir düşünce maalesef kardeşim.. Şimdiki ve çıkan bütün oyunlar için 8 GB RAM uzun süre yetecektir.. Yakın zamanda artırmayacaksan, mutlaka 2x4 şeklinde tercih etmelisin RAM'leri.. Hem dual channel özelliğinden yararlanırsın, hem de elektrik kesintisi falan olunca RAM arızalandığında, diğeri ile sistemi açabilirsin.. Tek 8 GB modül alırsan, RAM bozulduğunda PC'yi açamayacaksın, bilgin olsun.. Yine de tercih ve keyif senin tabi ki..

Tamam o zaman 2x4 alayım benim 16 gb çıkarma nedenim fraps le kayıt yaparken ultrada oyun oynamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

kaç fps alacağımı söylerseniz sevinirim.

kaç fps bekliyorsun

en az 80 bekliyorum. Tabiki düşüşlerde olacak ama internette ekran kartının bf3 ultra performansına baktım 100 fps üstüydü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.