Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı - 6500 TL Bütçe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Psu ölücmüde yapabilrsin üreticilerin sitlerinde oluyor genellikle
  • Gtx 780 gibi bi kart beslenicek ileride karti sli yaptiginda nasil olacak bende asus 7950 top v2 var 2 tane crossfire seklinde 750 watt kesinlikle yetersiz dendigi icin (bunu cok kisi soyledi) 1000 watt ocz gold serisinden aldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farcry 3 -- 27 Temmuz 2014; 4:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar listeyi güncelledim. Görselden sistemin son halini görebilirsiniz
  • Sistem 550-600w arası birşey istiyor biz 750w koyduk fazlasıyla yeter ona takılmayın.
  • Phenom2461 kullanıcısına yanıt
    hocam o fiyata 4790k almaya gerek yok fomdan ikinci el 4960x alırsınız ya bazı barçaları fomdan alın ben olsam ekran kartı hariç tüm parçaları fomdan alırdım neden o kadar para veriyorsunuz
  • Bana kalsa ekran kartınıda formdan alırdım ama siz bilirsiniz tabi
  • Hocam ikinci el sistemin ne zaman yolda bırakacağı belli olmaz gibi geliyor bana :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenom2461

    @dekstop's surgeon Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için:) GTX 780 Ti yapsak onu bir de ssd'yi 250 yerine 120 yapıp soğutmayı h75 yerine h100i de yapabiliriz
    @OzknAksyk Hocam kasa ve güç kaynağı hakkında pek bilgim yok fakat kasaya 240mm radyatör takılacağı için sığıp sığmaması konusunda şüpheliyim zira sıvı soğutma radyatörleriyle sorun çıkaran birçok kasa modeli var. Anakart uyumluluğu da cabası. Monitöre gelince; siz yazdığınızda tam ben de o monitörü araştırmaktaydım :) Fiyatına göre verdiği performans harika kanımca; 144p ve 1ms tepki süresi, daha ne olsun :)
    Edit: Vatan Bilgisayar'da şimdi baktım tükenmiş :/ Stokta bulunduğu bir site bilen var mı acaba?

    Bu kasaya rm750 yi kullanan bu forumda arkadaş var anakart da uyumludur ismini unuttum eeğer emin olamazsan o arkadaşa sorarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Corsair PSU'ları hakkında internette çok şikayet var hocam cızırtı sorunu çıkıyormuş. Ondan görseldeki sistemde cooler master'ı tercih ettim. 750W güç değerine sahip iyi bir PSU önerisi olan varsa çok makbule geçer :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenom2461

    @gokhanoflazAnladım hocam şimdi monitör konusunda pek bilgim yok :/ bana 120 Hertz sağlam f/p sunan bir oyuncu monitörü önerebilir misiniz?

    Ben asus kullandığım için asus önermek istiyorum ama TR'de sıfırı yok gibi birşey. İkinci el temiz bulabilirsen Asus VG248QE veya VG278H ve HR modelini alabilirsin.
  • Hocam sanalmarketim.com'da buldum Asus VG248QE oradan alacağım inşallah. Fakat bir de AOC g2460Pqu diye bir monitör var ki onu mu alsam acaba dedirtiyor. Hangisi iyidir fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar sonunda istediğim sistemi kesin olarak belirledim. Cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim :)
    Gerek PM'den olsun gerek konu üzerinden olsun çok kişinin emeği var bu sistemde.
    Çok yakın zamanda sipariş edeceğim sistemi. Kasanın tamamı İnventus.com.tr'den sipariş edeceğim. Stokları İnventus.com.tr'de bulunmadığı için monitör ve çevre birimlerinin birkaçı sanalmarketim.com'dan alacağım. Ekteki resimlerden bakabilirsiniz. İstediğim klavye olan Logitech G105'i ise koca ülkede bir tek bimeks.com.tr'de bulabildiğim için mecburen oradan sipariş etmek zorunda kaldım; sanırım gelen ilk parça klavye olacak :)
    Son olarak tekrardan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum umarım yeni sistem toplayacak arkadaşlara da fikir verebilmişizdir :)
     Oyun Bilgisayarı - 6500 TL Bütçe Oyun Bilgisayarı - 6500 TL Bütçe




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.