Bildirim
Oyun arşivimi liste halinde txt dosyasına aktaracak program lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dir x:\oyunlar /b > xxx.txt
x: oyunların olduğu sürücü, \oyunlar eğer varsa klasör ismi, yoksa \ yeterli. xxx.txt aktarılacak dosya adı.
Programa gerek yok._____________________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
Hz.Mevlana
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
dir x:\oyunlar /b > xxx.txt
x: oyunların olduğu sürücü, \oyunlar eğer varsa klasör ismi, yoksa \ yeterli. xxx.txt aktarılacak dosya adı.
Programa gerek yok.
hiç bir şey anlamadım hocam daha açıklamalı yazarsan sevinirim_____________________________ -
Oyunlar CD lere kayıtlıysa CD Catolog
Hard Diskteyse Total Commander programı bu işi yapar.
Bu programları kurarsan nasıl yapıldığını size açıklayabilirim._____________________________ -
Mesela benim oyunlarım G diskinde OYUN isminde bir klasörde. Tüm oyunları buraya yüklüyorum. Senin dediğin işlemi yapmak için;
Başlat/çalıştır cmd yazıp dos a çıkıyoruz.
sonra sırasıylan
g:
cd oyun
dir /b > oyunlistesi.txt
komutlarını vererek oyunlistesi.txt dosyasını oluşturmuş oluyoruz. Bunun içinde OYUN klasöründeki tüm oyunların ismleri oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 9 Ağustos 2012; 9:31:40 >_____________________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
Hz.Mevlana
-
quote:
Orijinalden alıntı: Toros37
Oyunlar CD lere kayıtlıysa CD Catolog
Hard Diskteyse Total Commander programı bu işi yapar.
Bu programları kurarsan nasıl yapıldığını size açıklayabilirim.
Hard Diskteyse Total Commander programı bu işi yapar. Bu programla nasıl yapacağım?_____________________________ -
1- Total Commander de Filmlerin kayıtlı olduğu dizini açın. Klasör varsa bunların içeriğini dosya olarak görmek için CTRL+ B yapın.
2- Klasörler açıldıktan sonra CTRL+A yaparak bütün dosya isimlerini seçin (İsimler kırmızı olacak)
3- Total Commander üst menüde "İşaretle" yit ıklayın "Seçili adları panoya kopyala" yı seçin.
4- Hepsi bu. Şimdi wordpad, MS WORD, text programı, exel ne varsa bu programları açıp yapıştır deyin. Bütün dosya (film) adları sıralanacak.
Anlaşılamayan bir şey varsa ben buradayım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler