Şimdi Ara

Oyun alacağım Napoleon mu Shogun 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Total war serilerinden sadece Rome`yı oynadım. Yeni bir strateji arıyorum ve orjinal cd alacağım. Total War Empire ve Napoleon ikisi tek kutu halinde satılıyor bunu mu alayım yoksa Shogun 2`yi mi önerirsiniz ? Hangisini alsam pişman olmam ? Japon şeylerini seviyorum savaş sanatları falan çok ilgimi çekiyor ama bir yandan da öbür kutuda ilgimi çekmekte. Birini alacak olacağımı düşünürseniz hangisini alamı önerirsiniz ?

Birde Shogun 2 `de kimlere karşı savaşılıyor Sadece Japonya var sanırım ülke olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 12 Eylül 2012; 15:57:39 >

• bence empire ile napoleonu bulundugu 2 li yi al onların bi suru modu da var .Sırf shogun 2 biraz içerik olarak az aklıyor bu ikisinin yanında onla birlikte bi sürü dlc de alman lazım steam üzerinden eger seni bi sure idare etsin diyorsan .Burda shogunı kotulemiyoru maksine ben de senin gibi japon mitlerini efsanelerini sanatını seven biriyim ve dlclerle hakaten zevkli oluyor ama ben olsam rome 2 nini çıkışuını beklerdim shogun için ozman bir toplu paket yaparlar onu alırsın şşimdilik bence napoleon empire kutusunu al.Hatta empire için al bi tek napoleon daha kıstılı bi harita empire daha dolu dolu .

Öncelikle ekran kartın Directx 11 i desteklemiyorsa.Shoguna kesinlikle ve kesinlikle hiç bulaşma derim.Lanet edersin savaş sahnelerinde.Çok kötü.Tecrübe ettiğimden söylüyorum.

Yalnız sistemin güçlü ve güzelde bir ekran kartın varsa Directx 11 destekleyen..Shogun 2 nin savaş grafik motoru bu seferde harika.Tadından yenmiyor o savaş atmosferi..

Ama Empire total warda deniz savaşlarına hasta olursun.Ayrıca çok geniş coğrafyasıyla muazzam stratejik derinlikte bir oyun ve yine aynı şekilde savaş sahneleri de muazzam.Total War serisinde Mediawal 2 den sonra çıkan ETW 2 ve Shogun 2 ile birlikte görsellikte çağ atladı Valla kısaca 2 side muhteşem..Tamamen zevk meselesi(Tarihsel süreç olarak)

Yani senin için tek belirleyici faktör directx 11 in yoksa shogun kesinlikle almaman gerektiğidir..
  • Destekliyor ama ETW 2 daha oturaklı geldi sanırım Shogun yeni yeni çıktığı için birkaç açığı var. Ayrıca haritası küçük ve yapabileceğim şeyler sınırlı sanırım. O yüzden ETW alacağım Napoleon eklentisi nedir peki ?

Edit: ETW 2 değil ETW 1`miş.
     Oyun alacağım Napoleon mu Shogun 2 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 12 Eylül 2012; 16:54:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

İzlediğim kadarı ile Shogun tercih ederdim.

Shogun da ticaret ve diplomasi olayları nasıl bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal alma torrent indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 12 Eylül 2012; 19:57:52 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.