Şimdi Ara

OYLEMİ OLMALİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben burda ruh halime gore bazen cok sacma hatta zirvalama seviyesinde topicler aciyorum ve bundan zevk duyuyorum. sacmalamayi cok seviyorum. bazende baskalarini bilemem ama kendime göre aklibasinda topickler aciyorum ve yorumlarda bulunuyorum.
    ve bunlarin hepsini ayni nick altinda yapmayi cok önemli buluyorum. bu benim kisiligimin cesitli yansimalari. forumda cok icerikli yazilar yazan bir cok kisinin geyik yaparken farkli bir nick aldigini tahmin ediyorum ve hatta oldukca eminim. onun icin hickimse burda birilerine ne geyiksin ya da hep gereksizlerdesin fakesin gibi suclamalarda bulunmasin. ben sacmayim hatta bazen gereksizim ama ben buyum ve böyle yazmak istiyorum. geyik yaparken baska bir nick almaya niyetim yok:=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil ay -- 17 Mayıs 2005, 19:43:38 >



  • Geyik yapmak için kimsenin farklı bi nick aldını sanmıyorum. alanlar başka amaçlar için alıyolardır. hem geyik yapmakta bi sakınca yok. yeterki dooru yerde yapılsın.ama bazen gereksizlerde bile öyle topicler oluyo. walla Gereksizlerin hereksizleri diye konu açılması gerekiyor.

    buarada her attığınız post bu forumun sahibi için para demek. adamın parasını boş mesajlarla çarçur etmeyin.günah walla

    Buarada Nil saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 17 Mayıs 2005, 20:40:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.