Şimdi Ara

Öyle Bir Rpg Olsunki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum çok öneri isteyen var ama sürekli aynı şeyler önerilmiş.Bende birkaç öneri isteyeceğim. Hack'n slash olması veya izometrik kameradan oynanması pek önemli değil benim için.

    Gerçekten aradığım 3 özellik var, başta geliştiğim zaman açtığım skiller veya atadığım skill pointlerinin beni gerçekten geliştirdiğini görebilmem gerek. İşte be gittikçe güçleniyorum diyebilmeliyim. İtemler gerçekten çok çeşitli olmalı, öyle yeni yetme oblivion,mass efect,dark messiah gibi 3-5 özel item yerine diablo gibi devada dizilişler yaratabilmeliyim. Set kasmak için uğraşmalıyım, çaba harcamalıyım. Orda burda loot arayıp durmalıyım. Ve kestiğimiz yaratıklar bir online oyun gibi çok çeşitli olmalı. Hepsine farklı resistler, farklı setler ne biliyim sürekli sürprizlerle dolu olmalılar.

    Tamam tamam çok şey istedim ama napıyım sıkıldım uyduruk oyunlardan. Oynadığım oyunları bi sıralamak gerekirse formaliteden,

    Diablo
    Fallout
    Oblivion
    Mass Efect
    Stalker
    Sacred
    Two Worlds(yeni başladım)
    Newerwinter Nights
    Vampire: The Masquerade
    Witcher
    Baldur's Gate
    Hellgate's London(az biraz)
    Heroes of Might & Magi
    Hard to be a God
    Titan Quest
    Kotor
    Heroes of Might & Magic

    Aklıma gelmeyen bi dolu şey. Ha birde takım tabanlı oyun olmasın lütfen Newerwinter gibi.

    Son ek, valla çok eski oyunları önermeseniz iyi olur, grafik olarak değilde hani itemlerin belirginliği açısından filan kendini gösteren bi oyun olsa daha güzel olur.Bu kadar şeye uyan bi oyun varsa hemen oynarım







  • Neverwinter Nights'ın 2.sini oynamadıysan onu tavsiye ederim. Item çeşitliliği oldukça fazla, ayrıca yılların D&D dünyasında geçtiğinden ötürü görüp görebileceğin en fazla yaratık çeşitliliğine sahip oyunlardan biridir herhalde.

    Bir de Kings Bounty'i de öneririm. O da Heroes'un RPGsinin artırılmış hali.
  • Newewinter 2yi oynadım, ama çok fazla bug vardı. Birde turn based ve takım tabanlı olması oyunun büyük çoğunluğunu bitirmişken bile oyundan soğutmuştu

    Kings Bounty'i duymuştum, ama denememiştim. Teşekkür ederim öneri için, sabaha denemiş olurum. Onu bekleyene kadar heroes 5 i bir kez daha mı yüklesem acaba

    Birde two worlds ü indirdiğime pişman oldum.Son zamanlarda bu kadar berbat bir rpg oynamamıştım. Deneyeceklere uzak durmalarını tavsiye ederim.
  • DanGWaR sana lionheart ve divine divinity tavsiye ederim. lionheart'ı pek çözemedim ama divine divinity sağlam atmosferli, diablo ile baldurs gate kırması bi oyun. şahsen dünden beridir paso divinity oynuyorum.
  • Hocam, bu tavrım sana değil de, genel olarak bir eleştri olacak.

    Biliyorum, forumun her yerinde, ama her yerinde bunu diyorum... Biliyorum... Ama ciddiyim, Item maytım bana niye ters geliyor, ben sizin yaşadığınızı neden yaşayamıyorum? RPG oyunlarını çok seviyorum, fakat yaptığım seçimlerin sonucu görebildiysem! Bir KotOR'un sonunda, Revan olarak geri dönüp, Malak'ın benden çaldığı tahtı geri aldığımda o yıldız filosunu izleyişimin tadını hiç bir RPG'de alamadım. Lightsaber'ımı elime ilk aldığım sırada, ilk force power'ımı kullandığım anda aldığım haz, Konsey, Jedi kodunu aklıma kazımaya başladığı an ve Sith kodunu da öğrediğim de, seçtiğim yolun Sith kodu olması ve akabinde "madem öyle işte böyle" diyip Korriban'daki Sith'lerin kökünü kazımam...

    Bastila'nın karanlık tarafa geçip, Malak'ın kölesi olduğunda, onu Malak'a döndürüp kendi tarafıma çekişim ve galaktik filoyu beraber yönetişimiz gibi koca ayrıntıların yanında, paranoyak olmuş bir eşin kocasını öldürme çalışmaları sırasında benden, eğer Tatooine çölünde droidlerle sarılı bir adam görürsem ellememi istemesi, akabinde adamı droidlerden kurtarıp, rüşvet istemem sonucunda, vermeyince lightsaber'ımı çektiğim bir oyun KotOR!

    HÜÜÜÜÜÜÜÜ... Çabuk ol Dragon Age: Origins!!!




  • @wildlove Divinity'i kaptım hocam, denicem Bide bu oyunun Beyond Divinity olanı var, farkları ne olaki? Hangisinin tadına bakıyım?

    @AnimePiggy yok hocam sorun değil zaten. Anladığım kadarıyla sen hakiki role playing den hoşlanıyorsun, ben fantasy playing den Senaryoya cidden çok önem veren biriyimdir ancak şu an deli gibi item item item!!! İnventory'i pırtlayana kadar yer kalmicak şekilde doldurmak istiyorum.Ve bunların her biri farklı itemler olmalı, haz alıyorum bu durumdan Diğer öneriler hep Hack'n Slash oldu newerwinter dışında, madem eleştiriyon doğru yolu göster bakalım, rol yaptır bana (ama kotor turn based ve click point miydi neydi o türden olduğunu için alışamamıştım.Onun dışında olursa iyi olur )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 16 Ağustos 2009; 3:04:33 >




  • beyond divinity devam oyunu. onu da indirdim ama ilk oyunu bitirdikten sonra devam edeceğim. sen inventory felan doldurmak istiyorum diyorsun madem divinity tam sana göre..
    yanlız oyunun başlarda bi alışma süresi var. o eşiği atlatırsan iyice sarar oyun seni.. mesela ben mage seçtim ama warrior skilleri veya diğer sınıfların skillerini de yatırabiliyorum.
    bir de oyunun klasöründeki bir dosyayı editleyerek istediğin çözünürlükte açabilme imkanın var fakat sana tavsiyem 1024*768'in üzerine çıkmaman. ben 1440*900 denedim ve yazılar çok küçüldü ve gözlerimi acayip derecede kanlandırdı. sen orijinal çözünürlükte oynamaya bak grafikler daha yumuşak ve tatlı oluyor. müzikler felan da atmosferi tamamlıyor..
    bu divinity serisinin son oyunu divinity eco drains var ama daha ingilizcesi daha çıkmamış galiba. forumda konusu var oradan da takip edebilirsin..




  • Kings Bounty cepte, Divine Divinity yolda. Akşama denicem 2sinide. Ama başka başka ?

    @wildlove, hocam aradığım o zaten ya. Yani misal str,dex,aglty filan var diyelim. Warrior seçince sadece str kasmak istemiyorum, istediğim şekilde şekillendirebilmeliyim karakterimi Diablo gibi.Anlattığına göre oyun tam bu şekilde, oyh sabırsızlandım
  • drakensang ı dene hacı yeni sayılır oyun. almanlar yapmış ingilizce versiyonunu halledersin. son versiyon patchini attın mı seni baya bi sürükler. devam oyunu ya da 2. oyunu cıkıyordu en son noldu bilemiyorum guitar heroya daldım uzun bir süredir rpg takılmıyordum :D
  • @Drakensang ı denemek istiyordumda, takım tabanlı gözüküyor ss lerden.Zevk alamıyorum o kadar fazla şeyle uğraşmaktan.Tek karakterim olsun, adam gibi olsun misali

    Kings Bounty i denedim bi 20dakika, oyun baya hoşuma gitti. Bi süre oyalar desemde inanmayın, önerilere devam
  • drakensang da tek de ilerleyebilirsin ;) sağlam oyundur bence denemeden sslere aldanma :)
  • drakensang'ı deneyebilirsin harbi o da var:) oyunda zaten tek ilerleyebiliyorsun ve parti düzeninden ziyade yanına npc alabiliyorsun.. ayrıca masal gibi grafikleri ve gördüğüm en hoş büyü efektleri var..
  • Drakensang gördüğüm kadarıyla AnimePiggy'nin bahsettiği gibi çok iyi bi rol yapma dünyası sunuyor. Peki bahsettiğim itemler,statlar ne alemde? Bana yeterince gelişebilme imkanı sunuyor mu? Birde turn based sanırım, doğru mu görmüşüm ss lerden?

    Fable okuduğum kadarıyla çok sorunluymuş, bug lar vs. Açıkçası bu kadar açlıkla başlayacağım bir oyundan saçma sapan bug lar yüzünden soğumak istemem. Gerçi son bir patch çıkıp herşeyi düzelttiyse bilmiyorum.

    Ooo baya oyun oldu valla Drakensangla, fable ıda listeye ekleyecek olursam iyi olduklarına emin olduktan sonra beni 1 ay idare etmesi lazım artık bu kadar oyunun, yavaş yavaş oynicam valla artık. Oyun yetişmiyo sonra hemen bitire bitire




  • sen drakensang ı dene ilk sıraya koy. beğenecegine eminim. bizim bakış açımızdan oyun güzel. pişman olmayacagına garanti bile verebilirim. tek eksik yonu multiplayer modu yok. onun dışında baldurs gate hazzını tam olarak olmasa da oldukça yuksek seviyede yaşatıyor.
  • drakensang'ı illaki denemen lazım. karakter gelişimi fena değil.. bu arada divinity'i unutma. diablo klonu dediğimiz titan quest, sacred gibi oyunlardan bile çok çok iyi ve sağlam atmosfere sahip. müzikler felan bomba.. diyaloglar bol ve en önemlisi kesip gitme oyunu değil, bazı yerlerde baya baya bulmacalar var. feci sardı beni bu divinity:)
  • Bu Divinity 2 kaç gündür benim de aklımda, famat Almanca konusuna takıldı kafam. Bir patch varmış sanırım, yazılarla bilrlikte dialoglar da İngilizce oluyor mu?
  • Fable hayatımda oynadığım en iyi 3 oyundan biridir. Denemezsen bence hata edersin.
  • fable bu arkadaşa biraz çocuk oyunu gibi gelir tahminen. fakat güzel oyundur. tatmin edicidir. söylediğin şeylere uyan kısımları var :)
  • Kings Bounty çok kaliteli oyunmuş gerçekten. Oynamayı düşünenlere öneririm, "dalınabilecek" bir oyun... Ama türü farklı.
  • @AnimePiggy valle benim divinity direk ingilizce geldi hocam.Hatta yanlış hatırlamıyorsam kurulumda soruyor zaten bir sürü dil seçeneği vardı.

    @CyLess bu kadar yoğun baskıya dayanamadım tamam aldım sıraya Akşama onada bakarız, küçük boyutluymuş zaten. Peki Fable için neden öyle dedin, çocukça derken neyi kastettin?

    @wildlove divinity e başladım zaten hocam. Valla müzikleri filan dediğin gibi harbi süper olmuş, özellikle dialogların seslendirilmiş olması filan çok hoşuma gitti. Hiç beklemiyordum bunu. Ama açık söyliyim oyun acayip daralttı beni ilk açtığımda.Uzun zamandır ne 2D oyun oynadım, ne de oynadığım oyunlarda Fog efekti vardı. Ekranın çok az bi kısmını görmek çok değişik geldi bir an Cidden güzele benziyor oyun, sadece itemleri gösteren Diablo gibi yazılar yok. Yerdeki itemleride el yordamıyla bulması, hemde 2D iken biraz zor oluyor. Onuda çözdüm mü tam benlik bi oyun Unutmadan 2D'nin grafiklerinin ne kadar iyi olabileceğini unutmuşum şahsen oynadığım bi çok oyundan kat kat daha iyi geldi

    @Arsenic hazırladığın rehberden belli hocam




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.