Şimdi Ara

oyak araç kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
40.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ne nakliye ücreti arkadaşlar , yok öyle bir ücret. illaki vereceğiz havası var başlıkta hesap numaramı yazayım oraya gönderin isterseniz :)
    oyak kampanyasında bayide pazarlık gibi bir durum yok ne yazıyorsa fiyatlarda o şekilde oluyor.
    yazıldığınız kampanya broşüründe aynen '' Tüm iller için sabit nakliye bedeli uygulanmaktadır. '' yazıyor.
    ve ödeyeceğeniz yani kampanya listesindeki fiyatın içine dahil.
  • MST Expression 1.6 16V + teknoloji paketi oyak kampanyasına dahil değil mi?? yardımcı olabilecek arkadaş var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahfb42

    MST Expression 1.6 16V + teknoloji paketi oyak kampanyasına dahil değil mi?? yardımcı olabilecek arkadaş var mı

    dahil değil, kampanyaya sadece privillige dizel versiyonlar dahil sport tourerlarda .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aa.aslan

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrahfb42

    MST Expression 1.6 16V + teknoloji paketi oyak kampanyasına dahil değil mi?? yardımcı olabilecek arkadaş var mı

    dahil değil, kampanyaya sadece privillige dizel versiyonlar dahil sport tourerlarda .

    bizde şans mı var zaten :) teşekkür ederim ilginiz için.
  • şubat ve mart ayındateslim edilecek olan arabalar 2012 model mi 2011 model mi olacak
  • 2012 model olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Febo2176

    Tekrar merhaba

    Bahsettiginiz araba sitede 59000 tl. Ama bayide 57000 e falan verirler buyuk ihtimalle. Oyle olsa bile 4000 avantajiniz oluyor. Ben Ankara Mais e gittim araclarin hepsini inceledim. Hic de oyle internette camur attiklari gibi araclar degil. Megane ile test surusu yaptim. Internette yazilan olumsuz yorumlarin cogu abartilmis diye dusunuyorum. Renault dan ciktiktan sonra Konya yolunda ve Cetin emec bulvarinda ne kadar oto bayi varsa hepsini tek tek gezdim. Ford, Hyundai, VW, Fiat, Opel, Toyota, Honda, Mazda, Chevrolet, Kia bunlarin hepsinin magazalarini gezdim. Arabalarini tek tek iclerine girip oturarak uzun uzun inceledim. Hyundai elentra ile test surusu yaptim. Focus ile de yapacaktim ama baska biri geldi ben de beklemek istemedim.

    Neyse, gittigim her yerde kredi imkanlarini sordum. Araclarin son olur fiyatlarini sordum. Arac fiyatlari ucmus gitmis. OYAK in bize verdigi faiz oranlarinin yaninda bana soylenen rakamlar dudak ucuklatacak cinsten. Asagiya bayilerin verdigi faiz oranlarini yaziyorum.

    VW = 60 aya kadar % 1.04
    Ford = 24 aya kadar %1.20
    Hyundai = 24 aya kadar %1.05 (1.20 olacakmis yakin zamanda)
    Opel = 24 aya kadar %1.13
    Fiat = 8 ay %0.68 - 12 ay %0.77 - 16 ay %0.88 diye yukselerek gidiyor
    Honda = %0.98 den basliyor.
    Toyota = 24 aya kadar %1.25

    Benim OYAK tan alacagim kredinin faizi 12 ay icin %0.20, alacagim arac da internet sitesindeki fiyatinin 6600 lira altinda

    VW leri herkes yere goge sigdiramiyor ama fiyatlara bak, verdigi donanima bak, tam bir fiyasko. Benim aldigim Megan bana 5000 lira masraf cikarsa bile (olmaz ama hadi oldu diyelim) hic sorun cikarmayan VW hala daha pahaliya geliyor. Niye o kadar para vereyim. Zaten VW alabilsem anca ikinci eline param yeter.

    Yeni Ford Focusa da baktim. Gayet guzel. Megandan iyi. Ama pahali. Aslinda megane ile normal fiyatlari birbirine yakin. Ama Ford alirsam normal fiyattan (53000 falan) alicam, kredi ceksem bir senede 2500 TL faiz ve 550 TL dosya masrafi odeyecem (megan da bir senede 300 lira faiz ve 0 TL masraf var)

    Allahin Hyundai Accentinin dizeline 47500 fiyat cektiler. (Full donanim) Burdan kredi ceksem durum yine ayni. Elantranin baz modeli benzinlisine 41000 istediler.

    Honda Civic Elegance 47000 kusur. Ocakta yeni kasasi gelecekmis.

    Astra HB Classic Dizel manuel vites 90 HP 42000 istiyorlar. Megana en yakin olan fiyat / donanim olarak bu araba. Ama burada da kredi sorunu var tabiki.

    Fiat Bravo nun dolusu 52000 dusugu 48000 TL (dizeller) Krediler yukridaki gibi.

    Butun bu bayileri gezdikten sonra 8 inci caddede ki ikinci el galerileri gezdim. Adam gibi araba yok. Bi tane VW golf buldum 2009 model benzinli eski kasadan. Primeline. 80000 de falan. 32000 istiyorlar. Tup taktirdim diyelim 34000 oldu. Cat diye 34000 saymak mi avantajli, Yoksa simdi 12500, subatta martta 12000 pesinat kalanini da (20000 TL) bir senede %0.2 faiz ile odemek mi avantajli. Ustelik birinde 2009 model 80000 deki araci digerinde 2012 sifir araci aliyorsun.

    Forumlari okuyorum, reno yu goren hemen sallamis, yok Fransiz araba alinmazmis, yok at arabasi gibiymis, yok 90 model araba gibiymis, tipi kotuymus, oymus buymus vs vs. Yorum boyle mi yapilir allah askina arkadaslar. Arabayi gittin gordun mu, kullandin mi, digerlerini gittin gordun mu, neye gore karsilastiriyorsun? Bugun anladim ki forumlari okuyarak araba alinmaz. Gideceksin bakacaksin arabaya dokunacaksin, kullanacaksin. Digerlerine de bakacaksin, karsilastiracaksin, icine sinerse alacaksin. Bu kadar.

    Megan cok super araba degil. Golf ten ya da Focus tan daha iyi deil. Ama onemli olan kac para veriyorsun, buna karsilik ne aliyorsun. Bu benim kriterim. Su imkanlari tanimasalar gidip normal fiytina Megan da almam. Ama 6600 TL indirim, bir de 0.2 faizle kredi veriyorlar. Gittim arastirdim, daha iyisini, iyisini birak buna yakin olani bile bulamadim. Bayramdan sonra buyuk ihtimalle gidip Megan HB icin kayit yaptiracagim.

    Yukarida anlattgim seylerde mantiksiz ya da sacma bir sey gorenler lutfen yorumlarini gondersin. Hatasiz kul olmaz. Yanlis dusunuyorsam ben de dogru yolu bulayim.

    Herkese saygilar.

    Daha güzel bir anlatım olamazdı,ağzınıza sağlık...




  • Yorumlarım ile ilgili olumlu görüşleriniz için herkese teşekkür ederim. 2 gün önce gidip Megane HB Dynamic 1.5 DCI için kayıt yaptırdım.
    Kampanyaya katılan herkese şimdiden hayırlı olsun.

    Saygılarımla,

    (NOT: Bugün amcamla konuşurken arabanın muhabbeti oldu, amcam " o kadar paraya VW alsaydın ya bari" dedi. Gülümsedim sadece)
  • febo hayırlı olsun kazasız belasız sağlıkla kullanmanızı dilerim
  • teşekkür ederim. cümlemize...
  • 2012 kampanyası yarın başlıyor arkadaşlar düşündüğünüz marka ve modeller nedir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.