Şimdi Ara

oyak araç kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
40.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben fiyat listesinde sadece clio ve fluence bu iki aracı gördüm diğer araçların fiyatları nasıl. Sport tourer düşünüyorum.
  • merhabalar bende oyak kampanyasından symbol başvurusu yaptım ama forumlardan araştırdığım kadarıyla polen fılıtresinin olmaması beni üzdü.dün şikayet maili attım renault sitesinden ancak hala cavap gelmedi.herkesi renault sitesinden şikayet mesajı atmaya davet ediyorum en azından yeni çıkacak 2011 modellerinde olsun artık.bu şekilde ciddi anlamda bence prestij kaybediyorlar.!!
  • Kaçınız doğuda iç güvenlik bölgesinde görev yaptı?


    BEn yaptım. O koşulları iyi biliyorum.


    Değil 3000 lira , 33000 lira maaş verseler yapılacak iş değil askerlik.

    Yani para için yapılacak askerlik değil.


    Asker olmak için vatana gönülden bağlı olmak gerek.


    Sizde bu yok , eleştrilerden gördüğüm kadarıyla.


    KOÇ Tofaş-Ford da indirim yapıyor.

    Oyak Reno da.


    Normal bir duırum, çok da ahım şahım bir indirim de yok...


    Yani işin özeti, OYAK ı oyak yapan, askerlerin verdikleri aidatlar.

    Onlara indirim olması da gayet doğal....


    Askerden kaçmaya çalışan korkak sürüsü, gelip burada ahkam kesiyor.


    Ben ahkam keserim, çünkü delikanlı gibi gittim, İRAN sınırının dibinde askerliğimi yaptım, hem de paşalar gibi yaptım, üzerine maaş bile aldım, tabii şimdiki maaşımın yanında epey düşük kalır ama aldım.


    Noldu? Gelince iş bulamadım mı? Noldu incilerim mi döküldü?




  • forum çok yawaş ilerliyor arkadaşlar.!!
  • Askerlerden kesilen aidatlarla kurulup finanse edilen, özel yasası olan, Renault'un da TR'deki ortağı olan OYAK'ın, üyelerine indirimli araç satışı yapması kadar doğral birşey olamaz. Bu nedenle TSK personelinin büyük çoğunluğu Renault markasını tercih ederler.
    OYAK şirketlerinde çalışanlara da indirim yapılır ama üyeler kadar değil.

    Koç grubu çalışanları da Ford ve Fiat grubu araçlar alırlarsa ciddi indirimli alırlar. Doğuş grubunda da benzeri uygulama vardır diye tahmin ediyorum..
  • Oyak ne ara davulla zurnayla indirim yaptığını duyurmuşki ben şimdi burdan duydm az tv izliyorum ondanmıki ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taşralı

    Renaulttan araba almadım ve asla almam.

    Çünkü (şahsi fikrim) müşterileri arasında ayrım yapıp 1. sınıf müşteri 2. sınıf müşteri şeklinde müşterilerini tasnif eden firmalardan nefret ederim.
    "Beni kategorize etme, benle oynama!" Bkz. Sezen Aksu

    Ayrıca ülkemizin yıllarca bir demirperde ülkesi gibi yönetilmesinden istifade edip halkımızı uzun yıllar toros, broadway gibi arabalara mahkum eden bir firmanın sırtımdan bir tek tırtırlı kuruş kazanmasını istemem. Acaba Avrupa'dan ikinci el araba ithalatı serbest olsaydı, bu firma milletin almak için sıraya girdiği torosları kime satabilirdi? Cevabı herkes biliyor. Bir tek araba sa-ta-bi-le-mez-di. (Azeri Türkçesiyle)




    quote:

    Orijinalden alıntı: Taşralı

    Birisi (!) demişki askere yüklenmek için fırsat arıyormuşuz. Klasik niyet okuma tavırları... Renault markası ile alakalı şahsi kanaatlerimi söyledim. Faraza vw, tapu kadastro memurlarına sürekli iyi bir indirim yapıyor olsa ve bunu davul zurnayla cümle aleme ilan edip sağır sultana dahi işittirse ben o markanın tavrından kendi adıma rahatsız olur o markanın müşterisi olmam. Ha başkası müşteri olur bu da beni hiç ilgilendirmez. Şimdi bu durumda ben tapu kadastroda çalışanların düşmanı mı oluyorum. İşi hemen ihanet-i vataniye noktasına getirmek abesle iştigaldir, ideolojik körlüktür. Renault markası istediği kesime, meslek grubuna istediği indirimi yapsın, isterse bedava versin, hiç umurumda değil...

    Ben kendimce sebeplerle a markasını sever, b markasını sevmem buna herhalde kimse karış(a)maz. Tekrar söylüyorum. İkinci el araba ithalinin yasak oluşundan (ekonomik sistemin kusurlarından) istifade edip insanları torosa, sümbüle ve bilumum kuş serilerine mecbur bırakan, mahkum eden ve buradan devasa rantlar elde eden firmaları sevmiyorum. Eğer yerli bir otomotiv markamız olsaydı ve bütün bunlar onu desteklemek için yapılıyor olsaydı o vakit seve seve çekerdik sözkonusu durumu...




    Fiat'ın veya Doğuş grubunun kendi çalışanlarına özel indirimler yaptığını hepimiz biliyoruz. Ama ben bu forumda mesela Koç Holding çalışanlarının kendi aralarında bu indirimleri tartıştıklarına şahit olmadım. (Tartışmak isteyen de elbette tartışır. Kim niye karışsın?) O noktada şahsi kanaatimi belirttim.

    Tekrar söylüyorum Renault isterse bedava araba dağıtsın hiç umurumda değil. Kime hangi indirimle araba verecekse versin. Beni alakadar etmiyor. Beni asıl ilgilendiren:
    (3. tekrar) "ülkemizin yıllarca bir demirperde ülkesi gibi yönetilmesinden gümrüklerimizin kapalı oluşundan istifade edip halkımızı uzun yıllar toros, broadway gibi arabalara mahkum eden bir firmanın sırtımdan bir tek tırtırlı kuruş kazanmasını istemem. Acaba Avrupa'dan ikinci el araba ithalatı serbest olsaydı, bu firma milletin almak için sıraya girdiği torosları kime satabilirdi? Cevabı herkes biliyor. Bir tek araba sa-ta-bi-le-mez-di."

    "İkinci el araba ithalinin yasak oluşundan (ekonomik sistemin kusurlarından) istifade edip insanları torosa, sümbüle ve bilumum kuş serilerine mecbur bırakan, mahkum eden ve buradan devasa rantlar elde eden firmaları sevmiyorum. Eğer yerli bir otomotiv markamız olsaydı ve bütün bunlar onu desteklemek için yapılıyor olsaydı o vakit seve seve çekerdik sözkonusu durumu... "

    Şimdi bunları söylemeyi vatana ihanet olarak görüp bizi yargılayıp bize hakaret edenleri de anlama kabiliyetlerinden(!) ötürü tebrik eder, yaptıkları hakaretleri de onlara aynen iade ederim.

    Sanığın başka söyleyeceği bir söz yoktur. Arz ederim.

    Renault sevileceeeeek, sev.




  • kampanya sonlandımı acaba
  • bazı arkadaşlar mercedes ile vw hariç dizel araba alınmaz demiş. hayretler içindeyim. 80 bin ve üstü arabalar ile 40-50 binlik arabalar kıyaslanıyor. 2006 dizel megan sedanı 120.000 kmdir kullanıyoruz tek bir arıza bile vermedi. bu işler nasip kısmet işidir. audi ile renaultu kıyaslayanlar da var. renault orta ve ortaüstü guruba hitap eden bir araç olduğunu hepimiz biliyoruz. aile arabası konumunda ki 40-50 bin tlye sedan tipi renault ile ile 50 bin tlye hb bir audi araba kıyaslanmaz herhalde ki 50 bin tlye hb bir a3 için bana az geldi.

    oyak renault yeni bir kampanya başlattı. bu tip bilgileri babama yazı ile bildiriyorlar. babam bu fırsatı kaçırmayalım dedi. en kısa zamanda indirim oranlarını burda yazarım arkadaşlar.
  • oyak'ta araçlarla ilgili herhangi bir kampanya varmı arkadaşlar?bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba?şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahbekar -- 29 Eylül 2011; 23:05:52 >
  • güncel
  • 20 gün kadar önce öğrendiğime göre görüşmeler sürüyormuş. Çıkma ihtimali var
  • güncel
  • Şu ana kadar kampanyadan hiç bir haber yok..Bilgisi olan var mı acaba..
  • 17 Ekim 2011 de kampanya ile ilgili açıklama bekliyorum..Galiba olumlu gelişmeler var.
  • arkadaşlar şöle bi açıklama yapıyım size arçların bazılarında deli farklar vardı flu de mesela 8-9 bin tl gibi bi indirim yapıp arkadaşlarım aldı ama en öenemlisi faiz oranları nerdeyse yok gibi bi şey
    not:isteyen bnm üzerimden alır ama komisyon alırım=)))
  • arkadaşlar seçenekler ve fiyat listesi ile ilgili bilgiyi nereden alabiliriz?
  • Kampanya ayrıntıları henüz belli değil..Umarım bir sıkıntı çıkmaz da açıklanır..
  • bukadar ilgi olursa sırada bir birini ezerse millet reno yakında 100 bin olur
  • Kuzinemin kocası Topçu Kıdemli Albay ve "OYAK"çı...

    Önceki aracı MEGANÉ II 1.5 dCi ama onu satmış ve FLUENCE almaya hazırlanıyordu ki karar değiştirmiş. Şimdiye kadar Ordu Yardımlaşma Kurumu tarafından Bursa imâl edilen tüm otomobil modellerinden birer tane almıştır. Şu anda da dışı beyaz, içi krem deri döşeme ve sunroof, navigasyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma, hız regülatörü ve limitörlü, Xenon farlı mükemmel bir South Corea malı RENAULT LATITUDE almış, kredi kartı tarzındaki anahtarı elinde görünce dayanamadımi sordum, öyle öğrendim.

    Hayırlı ve uğurlu olsun dedim, gerçekten güzel otomobil. Yakışır kıdemli bir ordu mensubuna.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.