Şimdi Ara

Overwatch'un Oyuncu Sayısı 35 Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Blizzard'ın son dönemlerdeki popüler oyunlarından Overwatch, 35 milyon oyuncu sayısını geride bıraktı.
     
         Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamayla birlikte PC, PlayStation 4 ve Xbox One'daki tüm oyuncularına teşekkür eden Blizzard adına işler yolunda gözüküyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında çıkış yapan Overwatch aynı yılın Kasım ayında 20 milyon kayıtlı kullanıcı sayısına ulaşmıştı. 2017 Nisan itibariyle 30 milyonu deviren Overwatch, içinde bulunduğumuz Ekim ayıyla birlikte artık 35 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip ve bu sayı artmaya devam ediyor.
     
         Cadılar bayramı dolayısıyla halihazırda Halloween Terror etkinliği devam eden oyuna son olarak tüm karakterler için oldukça şık gözüken cadılar bayramı kostümleri gelmişti. Paylaşılan bu istatistiklerle birlikte Overwatch, Blizzard tarihinin en hızlı büyüyen oyunu olarak da dikkat çekiyor. Bize de kendilerini tebrik etmek düşüyor.




  • vay be.. zamanın en iyi ve en özgün oyunlarından biri olan, hatta bu türün bu kadar yaygınlaşmasının en büyük öncüsü olan team fortress serisinin çakması oyun, şimdi kral olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 35 milyon sattığı anlamına mı geliyor bu yoksa beleş deneme yapanlarıda hesaba katıp öylemi sallıyorlar anlamadım. yok değilde 35 milyon satmışsa bu dünyada 35 milyon süperzeka! var demektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • team fortress ile karşılaştırmak ne kadar doğru sizce oyun gerçekten başarılı dinamiklere sahip ama kitlesi diğer blizzard oyunlarına göre daha toxic oldu bunun sebebide 35 milyon satması zaten.
  • Gelmiş geçmiş en iyi online pvp rekabetçi oyundur eğer bir espor oyunu olacaksa overwatch en iyisidir ve inanılmaz eğlenceli bir oyun her karakter kendine özgün birbirinden farklı ve çok şirin görünüyor oyun diğer benzerleri gibi çirkin görünmüyor en büyük farklarından biride bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Raimbow six siege oyununa bak bide su sacma oyuna bak arada fark cok buyuk yeni yetmeler boyle seyleri seviyo Raimbow demeyenlere bi deneyin derim cocuk oyunu degil
  • beş para etmez karmasik bir oyun kimin kimi vurdugu belli degil 7 -15 arası yas gurubu bize gitmez 20 35 yas gibi
  • Yorumlar evlere şenlik. Rainbow six ile kıyaslayan mı ararsın Team Fortress varken neden 35 milyon sattığını anlamayanlar mı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.