Şimdi Ara

Overwatch Satış Rakamlarında Uncharted 4'ü Geride Bıraktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o parayı haketmediği kesin o paraya ne oyunlar var 50tl eder en fazla

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim asıl merak ettiğim gelecek haftaki İngiltere de haftalık satışlar haberinde bilmem hangi oyun Overwatch satışlarını geçti diye görebilecekmiyiz. Yoksa hazır fanı çokken öyle güzel bi tartışma çıksın da haber post dolsun diye mi bu hafta böle oldu...
  • Kendi oynamıyor diye tüm dünya oynamıyor sananlara gelsin dünya çapında araştırılsa yine hemen hemen aynı istatistikler çıkacaktır.

• Millet Overwatch'a niye çamur atıyor anlamadım gayet keyifli bir oyun evet fiyatı oldukça yüksek ama biraz düştüğü zaman alınabilir ve oyun ömrünün düşünürseniz çok da pahalıya gelmiyor.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Blizzard oyunları hiçbir zaman ucuz olmadı zaten... Overwatch 2 gibi bir oyunda gelmeyeceği için büyük ihtimalle fiyatı hiç bir zaman düşmeyecektir. Verilen paraya değecekmi... Şu ana kadar Blizzard, oyunlarına harcadığım paralar konusunda beni çok az pişman etmiştir. Ki epey harcadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 1 Haziran 2016; 10:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2K

Millet Overwatch'a niye çamur atıyor anlamadım gayet keyifli bir oyun evet fiyatı oldukça yüksek ama biraz düştüğü zaman alınabilir ve oyun ömrünün düşünürseniz çok da pahalıya gelmiyor.

Para vermek zorunda oldukları için atıyorlar.

• başta overwatcha önyargılı yaklaştım ama oyunu oynayınca verdiği paraya değer 1.liği hakediyor.
  • betasını oynamıştım çok zevkli oyun, hakediyor bence
  • yeri gelince yeni nesil oyunculuğu kötülüyonuz oyun gelincede çok harika vay efenim diyorsunuz kötülediğiniz eğlence odaklı oyun işte eskisi gibi oyunlar gelmiyor artık diyor herkes eee bu satıyor kardeşim adam satan oyunu yapıyor star wars bf sıf hikayesi yok diye yerden yere vuranlar bu oyuna laf etmiyor neden çünkü arkasındaki isim ister istemez algıyı değiştiriyor bugün şu oyunu naguhty dog yapsa 300 euro olsa düşünmeden alırım çünkkü adamlar mariyo yapsa bana duygu yaşatır bu oyunda aynı şekilde kesinlikle algıyla alakalı evet betada eğlendim ama 20 30 tl lik bir oyun yada f2p olacak bir oyun ötesi değil

• oldu olacak tavla okeyde kötü oyun diyelim sadece monopoli rpg desk oyunlar mı güzel, Sadece pahalı oda zevk meselesi alırsın almazsın , Fiyatının oyunu değil, diyoruz bir oturmaya 10 saat oynarsın eline verseler bunlar köylü kurnazlıkları..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.