Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (392. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    yeni değişiklikler yerinde olmuş, özellikle scatterdan kurtulmak mutluluk verici

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayser kullanıcısına yanıt
    Hanzoyu alan yok, siz scatter deyip duruyorsunuz ya Oyunun en büyük nerf yemesi gereken herosu tracer, bıktım tracerdan sildim oyunu. Böyle op bir karakter olamaz.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    oyunun en op karakteri tracer zaten, önceki mesajlarımın birinde de yazmıştım, diğerlerine göre biraz daha "skill" gerektirdiği için fazla konuşulmuyor

    özellikle zenlere işkence çektirilebiliniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayser kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi sildim oyunu tracer yüzünden, ping de üstüne tuz biber oldu. SR puanım yerlerde geziyor ama zaten oynamayacaktım iyi oldu bana. Hots oynadım biraz orada tracer'ın geriye ışınlanma yeteneği 30 saniye olmuş nerf yemiş. Hiçbir heronun normal yeteneği o kadar uzun süreli değil. Adamlar farkında demek ki bilerek yapmıyor, dediğin gibi yetenek gerektirdiği için belki de ingiliz olduğu için . Kesinlikle burada da cooldown süresi nerf yemeli onun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Hanzoyu alan yok, siz scatter deyip duruyorsunuz ya Oyunun en büyük nerf yemesi gereken herosu tracer, bıktım tracerdan sildim oyunu. Böyle op bir karakter olamaz.
    Aynen oyle, scatterli hanzo , tracer ve genjinin yaninda melek kalir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomfist95 -- 23 Nisan 2018; 13:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda karakter çok yetersiz biraz hızlandırsalar şu karakter işini olmazmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar genelde support rolünde mercy oynuyorum yeni başladım onerebileceginiz hero var mı junkrat dışında ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camino Del Rio

    Arkadaşlar genelde support rolünde mercy oynuyorum yeni başladım onerebileceginiz hero var mı junkrat dışında ?
    Soldier kullanabilirsin.Oyuna alışma sürecinde kullanılabilecek en iyi hero bence.
  • Mbombo00 kullanıcısına yanıt
    Bastion oynadıktan sonra soldier çöp gibi geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelen nerf ve bufflara baktım da, yeni hanzo çok fena OP olmuş. Ok atma hız artışı + seri atış skili + duvar tırmandıktan sonra birkez daha zıplayabilme + yer gösteren okun cooldownının düşürülmesine karşılık sadece scatter silinmiş. Scatterli hanzoyu mumla arayacağız. Junkrat temiz nerf yemiş o bomba size'ının 0.3ten 0.2 ye düşmesi çok farkeder, 0.9la 0.8 arasında o kadar fark yok ama 0.3 ve 0.2 arasında yüzdesel olarak çok fark var. Nerf gerekiyodu junka o açıdan iyi olmuş. Lucio iyi kullanıldığı zaman, süper aimlerin olmadığı bizim seviyelerde zaten çok zor ölüyordu bu buff ile iyi bi lucioya karşı oynamak zulüm olacak. En komiği de tracer ve genjiye gelen NERFÇÜK, resmen bu 2 heroya nerf bekleyen kitlenin ağzına bir parmak bal çalmışlar bu da demek oluyor ki genji ve tracer nerf mevzusu bu şekilde kapandı.

    Bide şu dikkatimi çekti gelen değişikliklerin çoğu tankların lehine, scatterin silinme mevzusu zaten tamamen tanklara verdiği aşırı hasardı(Jeff Kaplan söylemişti diye hatırlıyorum hatta orisaya tek atabiliyor demişti)

    Junkratin en büyük olayı tankları bezdirmesiydi ve bu nerfte tankların lehine.
    Tracerın ultisine gelen nerfün nedeni blizzardın açıklamasında yazana göre tanklara verdiği hasarmış.
    Lucioya gelen mobilite buffıda, healerının zor öldürülebilmesi açısından daha çok tanklara yarayacak.




  • Geçen gece listemdeki bir elemanla competitive attık 2 el. sonra eleman gn yazıp oyundan ayrıldı. "kenny stopped playing ow" mesajını da gördüm. Daha sonra comp. maçı arattım ve bir de baktım karşı takımda az önce ayrılan eleman. direkt profil bilgilerine baktım. lvl, ayrı ayrı her sezondaki hero time ları, genel hero time vs.. tüm değerler tutuyordu. oyunda offline görünüyorsun diye sordum adam "smurfing" diye mesaj attı. smurf yapmış bile olsa tüm istatistiklerin tutması gibi bir ihtimal milyonda 1 diye düşünüyorum.

    Merak ettiğim şey, sizlere de bu tür bir durum denk geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ngdau

    Geçen gece listemdeki bir elemanla competitive attık 2 el. sonra eleman gn yazıp oyundan ayrıldı. "kenny stopped playing ow" mesajını da gördüm. Daha sonra comp. maçı arattım ve bir de baktım karşı takımda az önce ayrılan eleman. direkt profil bilgilerine baktım. lvl, ayrı ayrı her sezondaki hero time ları, genel hero time vs.. tüm değerler tutuyordu. oyunda offline görünüyorsun diye sordum adam "smurfing" diye mesaj attı. smurf yapmış bile olsa tüm istatistiklerin tutması gibi bir ihtimal milyonda 1 diye düşünüyorum.

    Merak ettiğim şey, sizlere de bu tür bir durum denk geldi mi?
    Durumunu offline yapmıştır, öyle denk gelmesi zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvara -- 26 Nisan 2018; 15:48:39 >
  • ngdau N kullanıcısına yanıt
    Sen offline iken bot oynuyor da ondan Ben de çok şüphelendim bundan, ranki üst seviyelere çıkartırsan orada fazla insan yok. Aynı adamlarla maç atıp duruyorsun, yani birini reportlasan diğer illa ki maçına gelir. Avoid özelliği getirmişler ama her maç yenilemek gerekiyor -ki yenilesem bile iptal ettiğim adam bir sonraki maça geliyordu bu sefer.
  • Arkadaşlar herkeze merhaba. İsmim cihan.. oyunun betasından beri oynamaktayım rankım dia 3.3 3.4 sr o civarlar gidiyorum. Dps mainim.. acemi olarak twitch yayını yapmaktayım yeni başladım. Ufak ufak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çekilişler yapmaya karar verdim ve bu akşam 1 kişiye overwatch origin edition hediye edeceğim.. saat 8 - 9 arası yayına başlayacağım.. katılım çoğaldığında çekilişi başlatacağım.. (durma play kod olarak vereceğim) twitch linkim: twitch.tv/badibanq

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qvara

    Durumunu offline yapmıştır, öyle denk gelmesi zor

    Alıntıları Göster
    WaapS ın açıklaması mantıklı geliyor. adam offline yaparsa "Stopped playing overwatch" yazmaz sadece blizzard chat te görünmez.

    Dün de mesela adam (adam dediğime bakmayın bot) mei almış blizzard world defanstayız, sağlam defans yapıyoruz son 60 sn ve oyunu alma ihtimalimiz %75 in üstünde, saçma sapan ölüp duruyor ve spawn room da kapıya ice wall atıyor. en yakın kapıdan çıkamıyoruz takılıp kalıyoruz ve diğer kapıdan çıkıp gereksiz süre kaybediyoruz.

    Takımca deli olduk ve en son takım olarak report ettik ama kimi kime report ediyorsun.. :)

    Smurf account umla 1800 lerden 1000 lere böyle saçma sapan şeyler yüzünden düştüm. ya oyunu ortasında bırakıp çıkar, ya inatla widow alır, ya healer oynarken ve maçı kazanmak üzereyken gereksiz yere char değişip dps alır ve birşey yapamaz.

    Bu oyunda gereksiz yere sr kaybetmekten bıktım açıkçası. Artık keyfine takılıyorum ve sr kasmıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demek ki insanlar anlamasın diye bota chate yazmayı da ayarlamışlar ama tutmamış :D İnsanlar o ilk zamanlardaki gibi değil ciddi ciddi her türlü saçmalığı yapan insan var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvara -- 29 Nisan 2018; 12:59:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qvara

    Demek ki insanlar anlamasın diye bota chate yazmayı da ayarlamışlar ama tutmamış :D İnsanlar o ilk zamanlardaki gibi değil ciddi ciddi her türlü saçmalığı yapan insan var
    günlerce muhabbet ettiğin biri koca oyunda sadece "smurfing" yazıyorsa zaten şüphelenirsin. ayrıca gene WaapS ın anlattığı olaylarda widow sucks vs.. gibi yazılar yazdığını da biliyoruz. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 win 5 lose ile 2584'ten başladık bu sezon. Kafaya koydum diamond olacam bu sefer
  • moira bu sezonda favorim oldu, çok güzel karakter. sadece heal değil, ofensif oynanabilmesi de ayrıca güzel.
  • konsol ile tekrar oyuna döndüm
    kontrollere alışmaya başladım
    oyuna yeni karakterler gelmiş kimisi baya değişmiş
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.