Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tekrardan selam:

    1-Oyun şu an standart sürüm 39 Euro, GOTY sürüm 59 Euro. Sizce biraz pahalı değil mi? Düşmesini bekleyeyim mi?

    2-Standart edition mu almak lazım GOTY mi?

    3-İlk soruyu tekrarlayayım, fiyat düşmez mi?
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    2 ayda 1 20euroya düşüyo standart sürüm al digerine gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

    Arkadaşlar selam, şu an oyunu en ucuz nasıl alabilirim?

    Ayrıca BF1 oyuncusu olarak bu oyun bana aşırı hızlı mı gelir? Çok mu kaos var oyunda? Ne diyorsunuz?

    Steam'de Paladins var. Overwatch ile neredeyse birebir aynı ve ücretsiz. Onu dene hoşuna giderse Overwatch'u da alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacanakis -- 28 Şubat 2018; 23:37:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh işte bu heroyu istanbul mapine getirmeleri beni hiç şaşırtmadı. Anca oyunda alırsınız zaten

    Heroya gelince heal yönünden çok eksik, dpswatch oyununda o da çok şaşırtmadı zaten. Tek şaşırdığım moiradan sonra yine support gelmesi... Ne alakaysa, heal eksik mi kalıyordu yani ? İş olsun diye getirilmiş bir hero bence. Oyun zaten haçlı ordusuna döndü rein ile birlikte.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    2 3 sezondur dive metası var dva wınston atlayıp supportları kesip kacıyordu bu değişmediği için mecburi getirdiler şimdi sıkıysa atlasınlar
  • Adamlar Genji ve Tracer'ı nerflememek için önce hiç bufa ihtiyacı olmayan Sombra ve Doomfist'i buffladılar. Tıpkı Junk gibi. Şimdide stun atan Support getirdiler. Mercy'e yapılanlar düşünüldüğünde gerçekten komik bir yol izliyorlar. QP'de kendisini şimdiden hissettiriyor bu buff. Burada söyledim mi bilmiyorum ama ben support main birisinin yeni sezonda böyle bir Sombra karşısında oynayacağını sanmıyorum. dpswatch sonunda başardı. Yeni meta 6 dps.
  • Arkadaşlar Brigette ile ilgili ilk PTR videosu yayımlandı. Aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=nakvfXTDH8w

    Test gameplay linkini de aşağıda veriyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=fTskDONuMXk

    https://www.youtube.com/watch?v=dEzKceMEcPk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngdau -- 1 Mart 2018; 9:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sonradan cikan herolar arasinda en hedefe yonelik buldugum hero oldu ve kesinlikle gerekliydi diye dusunuyorum. Biraz Overwatch League de dusunulerek dizayn edildi bence, her mac genji tracer ikilisi vardi neredeyse her takimda bunu kirmak istediler cunku maclar monotonlasiyordu. Biz oyuncular icin de tracer ve genjiye karsi kendini support herolariyla korumak cok zordu. Simdi karsida cok iyi bir genji varken hemen brigitte alinarak etkisi azaltilacak.



    Sombra da bufflarla olmasi gerektigi noltaya geldi bence acik ara etkisiz kaliyordu. Doomfistin bence ultisinin hala buffa ihtiyaci var.



    Simdi beklentim istanbul mapi ve junkrat nerf u.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgay007

    Benim sonradan cikan herolar arasinda en hedefe yonelik buldugum hero oldu ve kesinlikle gerekliydi diye dusunuyorum. Biraz Overwatch League de dusunulerek dizayn edildi bence, her mac genji tracer ikilisi vardi neredeyse her takimda bunu kirmak istediler cunku maclar monotonlasiyordu. Biz oyuncular icin de tracer ve genjiye karsi kendini support herolariyla korumak cok zordu. Simdi karsida cok iyi bir genji varken hemen brigitte alinarak etkisi azaltilacak.



    Sombra da bufflarla olmasi gerektigi noltaya geldi bence acik ara etkisiz kaliyordu. Doomfistin bence ultisinin hala buffa ihtiyaci var.



    Simdi beklentim istanbul mapi ve junkrat nerf u.

    Junkrat a nerf son yapılan açıklamalarda Frag Launcher bombalarının etkilerinin azaltılması ile ilgiliydi. Bu nerf in Developer update ile birlite gelmesini bekliyorum.

    Ama Main i Junkrat olan birisi olarak bu nerf i çokta istediğim söylenemez. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brigitte'nin diğer tüm özelliklerini bir kenara bırakalım.

    Mercy op diyenler 6 saniyede 1, anında 150 heal atan yeni heroyu beğenmişlerdir umarım.

    Bu hero compa gelene kadar supportların işi zor. Çünkü yeni sombra karşısında hayatta kalabilecek tek support moira. Oda tek başına yetersiz ve iyi oynamak zorunda. Çünkü sombra çok hızlı hackliyor bunu farkedip anında shifte basması lazım. Saniselik bir müdahale yani. Brigitte çıkınca muhtemelen yeni support ikilisi Bri + Moira olacaktır. Böylelikle yaptıkları sombra buffu diğer supportları etkileyecek onlar picklenmeyecek. Amaçları bu muydu bilmiyorum ama böyle olacağını düşünüyorum.

    Aynı zamanda bu iki hero ofansif tarafı daha ağır basan supportlar. Bri tank gibi duruyor fakat saldırı yaptığında çevresine heal veriyor. Yani saldırmak zorunda. Maçlar daha hızlı bitebilir bence.

    Küçük bir güncelleme:

    Şuanda PTR'da Tab'a basıldığında takım arkadaşlarının ulti yüzdeleri görünebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Mart 2018; 10:44:58 >
  • Şu oyunu acaba benden başka seslendirmesine ve karakterlerin "emote"larına bayılarak, en çok sevdiği şey bu olduğu için oynayan var mı çok merak ediyorum.
  • Ben zeni değiştireceğimi sanmıyorum. Sombra zeka ve yetenek isteyen bir hero, öyle olsaydı her bufftan sonra millet maini değiştirir bufflanan heroyu alırdı. Yeni meta briggite+zen olacak.



    Zen main olarak benim için tek sıkıntı sombranın ultisidir, o da ulti sonuçta kullanınca tabii ki iş yapsın. Öyle her tracer a ölmediğim gibi her sombranın da hackleyip öldürebileceğini sanmam. Hiç de support mainimi değiştirmeyeceğim yani, karşıdaki briggite gelince tek bir discord a bakar

    Edit: tracer ve genji ile uğraşmak şahsen sombra+doom ile uğraşmaktan daha zor. Ben yine de değişeceğini sanmıyorum. Sırf buff geldi diye doom ve sombra oynamazlar bence. Gelen buff da öyle ahım şahım bir şey değil zaten ihtiyaç kapsamında. Sombra hiç hackleyemiyordu neredeyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 1 Mart 2018; 12:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sombra'ya istedikleri kadar buff getirsinler yine compta tercih edilmeyecek. Bunun en buyuk nedenide gercekten oynanmasi en zor hero (bana gore). Ciddi anlamda beceri ve zeka gerektiriyor. Genelde compta karsima cikan sombralar birebir kalinca hackleyip olduremiyor, e ye basip kaciyor. Zaten yarisindan fazlasinin aimi evlere senlik. Qp'de ara sira kör göz hanzo oynayan biri olarak scattersiz bile oldurmuslugum var :D Tabii karsiniza Codey gibi bi sombra'da gelince cidden cekilmez oluyor oyun. İyi oynayan tek basina domine edebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün hayatımın en kötü placement maçlarını attım sanırım 1-9 bitirdim son maçta rage quit attım ve oyunu sildim belki brigitte gelince tekrar dönerim platinum hayal oldu benim için :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 1 Mart 2018; 19:57:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nunbolg

    bugün hayatımın en kötü placement maçlarını attım sanırım 1-9 bitirdim son maçta rage quit attım ve oyunu sildim belki brigitte gelince tekrar dönerim platinum hayal oldu benim için :S

    9-1 olsaydı da 100 150 sr yukarı atardı en fazla cok takmayın placement maçlarını. Bu oyunda maalesef ben de kazanmanın imkansız olduğu hissine çok kapılıyorum nedense çoğu zaman.
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    kaç aydır platinuma çıkamadım hep 2300-2400 arası gidip geliyorum tank-support oynamaktan dps oynamayı unuttum vallahi xd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nunbolg

    kaç aydır platinuma çıkamadım hep 2300-2400 arası gidip geliyorum tank-support oynamaktan dps oynamayı unuttum vallahi xd

    Ben 2500 oldum geçen sezon sonra lose streak yedim klasik tabiki, 2000 lere düştüm artık son 2000 lere geldiğim maçlarda trollük yapıyodum sinirden nasıl olsa her türlü yeniliyorum diye falan inanılmaz toxic yapıyor insanı bu oyun lose streakler yüzünden
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    abi rüyama girdi vallahi 1 maç attım kazandım sonra platinuma çıkmıştım ohaa nasıl oluyor lann falan dedim sonr uyandım tabii
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    aim normal seviyede benim csde mgydim

    healer ana yada moira oynuyorum genelde tank olarak winston reinhardt ama gerçekten takıma gelen dpsleri görmen lazım hak vericeksin bana
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.