Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Çünkü placement maçlarını yaparken 10 maç boşa yapılıyor. Önceki sezon kaçta bittiyse oraya atıyor, sezon oynamak istemeyen yüksek seviyedeki adamlar sezon sonu placement atıp kaçıyor. Decay yüzünden de düşme olmadan bütün sezonu kime kastırdıysa mesela 3200 seviyesinde diyelim, o seviye yine bitirmiş oluyor sezonu. Ondan sonra o adam QM'da karşınıza gelince de ( normal mmr'ı düşük olduğu için QM da kendinden düşüklerle oynuyor ) ben diamondım sen hala platsın gibi muhabbetler yapıyor. Hiç sıkılmadan bu muhabbeti nasıl yapıyorlar anlamış değilim. Trollenecek bir oyun da değil, kazanamayınca ben şahsen zevk almıyorum. Başka hiçbir şey zevk vermiyor şu oyunda bana. Bıktım kapıya spray atmaktan, millete hello demekten.

    Bundan sonra ben de sezon bitiminde placement yapıcam atsın 3500'e. Her sezonu master bitirdim diyecem millete, daha competitive oynamam ben bu oyunda. Ulaşmak istediğim yere ulaştım, bana 600 level olmuş hala plat diyen o adamlar şimdi kim bilir nerelerde. 1200 level master oldum şimdi de aynısını master oynayan adam diyor, hala master diyor. Bot mudur nedir anlamadım gitti Top500 e de girsen hala 500'sün 1 olamadın mı diyecekler vardır eminim. Böyle ego tatmini yapılan bir oyunda, ben çoğunluğun üstüne ulaştım bıraktım abi. Şimdi onlar düşünsün.
    Neden sana cevap yazdım dersen, ben de aynısını yapacağım da onu demeye getirdim hocam. Alınmayasın, sebebini belirttim.

    Dün seninle qm oynadıktan sonra 1 comp atayım dedim. millette bir dps merakıdır gidiyor anlamadım. 4 dps 1 healer (o da dps ten döndü) vardı. ben başından sonuna d.va oynadım ve sonuç tahmin edileceği gibi malubiyet.

    Artık competitive maçları sıkmaya başladı beni de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 23 Şubat 2018; 11:50:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qvara

    https://twitter.com/PlayOverwatch/status/966840037093523456

    Türk hero geliyor herhalde, ne düşünüyorsunuz?





    https://www.reddit.com/r/EmreMains/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence yeni hero Türk olacak zaten o belli ama oyuna direk istanbul haritası gelmeyecek, operasyonun adı White Dome, yani beyaz kubbe yabancılarında en çok bildiği yer Ayasofya olduğu için o civarda geçen seneki uprising gibi bir event gelecek, o da nisan falan olur heralde.
  • SONUNDA EMREEEEEEEE
  • Oyunda yeteri kadar attack var son hero da support geldiğine göre ya def ya tank gelir. Büyük oranda Defans herosu olur diye düşünüyorum.

    Lakin twitterdan yapılan açıklamada Reinhardt, torb ve emre yazıyor. Yani tank ve def herosuyla birlikte gitmişler, emre büyük oranda attack olmalı o halde. Birinci sınıf asker olduğu da belli. Ama daha güzel bi isim yok muydu be kardeşim, belki oyuna gelirken nick name ile gelir bu gerçek ismi olabilir. İsimden türk ismi de, kendisi başka bir ülkeden çıkmasın ? Yeniçeri gelseydi daha güzel olurdu ya.
  • Master overwatch stats sitesinde önceden kaybedilen maçları da gösteriyordu ama şimdi hiçbiri gösterilmiyor. Tamamen kalktı mı kaybedilen maçların istatistikleri?
  • Umarım bu Emre Orisa'dan önce bahsettikleri Efi karakteri gibi bir şey çıkmaz. Cidden efsane olur oyunda Türk karakter olması. Çoğu hero kendi dilinde laflar ediyor, özellikle karşı takımda ulti atarken. Tanınmış bir ses sanatçısına seslendirmesini falan yaptırdılarsa tadından yenmez ve umarım dps olmaz.
  • Seslendiren olarakta Haluk Bilginer olursa tadından yenmez
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Ana da var o kadroda, yani tank def ve healer var tek eksik attack. Bakalım ne çıkacak.
  • Neden dps olmasını istemiyorsunuz ki, muhtemelen dps olacak. Anonsu yapan ana amari (support) çünkü, diğerleri de tank ve def herosu. Diğer herolar gibi sağda solda haberi yayılarak ortaya çıkan bir hero değil, kötülerden değil yani. Sombranın mesela ortaya çıkışı sağdan soldan hack haberleri duymamızla oldu. Büyük ihtimal soldier olacak. Hitscan olma olasılığı da çok yüksek.
  • Uzun süredir def herosu gelmiyodu muhtemelen def gelicek bence. Doom daha yeni geldi niye tekrar dps eklesinler oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Neden dps olmasını istemiyorsunuz ki, muhtemelen dps olacak. Anonsu yapan ana amari (support) çünkü, diğerleri de tank ve def herosu. Diğer herolar gibi sağda solda haberi yayılarak ortaya çıkan bir hero değil, kötülerden değil yani. Sombranın mesela ortaya çıkışı sağdan soldan hack haberleri duymamızla oldu. Büyük ihtimal soldier olacak. Hitscan olma olasılığı da çok yüksek.

    Çünkü üstümüz başımız dps kaynıyor ve dive metasını değiştirebilecek sınıflar tank, support veya def. E yeni moira geldiğine göre sırada def veya tank var, winston ve dvadan kusacam artık her maç. Ayrıca loreda Ana gözünü kaybetmeden önce sniper'dı healer değil. Belki o görevde dps oydu. Tank healer efsane olur aslında.




  • Öncesini mi anlatıyor öyle bir şey yazmıyor ki. Reinhardt olduğu yazıyor, ikinci bir tank olursa saçma olur bence. Ayrıca ana ölümcül bir sniper olarak biliniyordu yazıyor, support ya da dps olduğu da yazmıyor sonuçta elinde yine sniper var. Pusuya düştüklerini, düşmanı yenebileceklerini ve etkisiz hale getirebileceklerini söylüyor. Bunu sniper ve torb ile yaptıklarını düşünmüyorum başka bir güç var ve o da Emre. Şahsi düşüncem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torbjorn

    şoktayım bildiğin yeniçeri hero geliyor. kesin tank olur bence



    1 nisan şakasıydı gerçek oldu. yinede benim fikrim daha iyiydi ismi hakan yeniçeri tipi tank olacaktı. emre sarıoğlu olmamış




  • Emrö

  • Benim tahminin attacker yani Reaper tarzı yakın mesafe tank killer bir karakter olacağı yönünde.
  • Emre Sarioglu karakteri ile ilgili olarak aşağıdaki linkte yapılan açıklama ve tahmin bana olabilitesi en yüksek tahmin gibi geldi. Sanırım Türk karakter Tank olarak gelecek gibi.



    https://www.youtube.com/watch?v=AiBsgaFvwHA&t=552s



    Ayrıca trollerden ve sürekli dps yada tank seçen oyunculardan bıkanlar aşağıdaki klibi izlemenizi tavsiye ederim. güzel bir çalışma olmuş.



    https://www.youtube.com/watch?v=ANdwi-X7lL4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buffa hiç ihtiyacı olmayan dps karakterleri buffluyorlar. Supportları ezercesine nerfliyorlar. Nerflenmesi gereken dps lere dokunmuyor.
    8. sezon çok eğlenceli olacak bence. 6 dps metaya hoşgeldiniz.
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.