Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Son iki gündür inanılmaz lag var oyunda.Bu sorunu nasıl çözerim internetim gayet iyi.Saniye 15-20 mb indirme yapabiliyorum ama bu oyunu oynayamıyorum nedense.
  • Şu event zamanı açılan kutulardan eski leg lerin çıkmasına aşırı tav oluyorum ...
  • Yeni event gelmiş, Halloween bittiğinden beri bir kez oynamadım. Bakayım neler gelmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    Şu event zamanı açılan kutulardan eski leg lerin çıkmasına aşırı tav oluyorum ...

    4 tane kutu açtım, 2 tane eski legendary 1 tane yeni legendary çıktı. Hayatımdaki tüm şansımı kullandım herhalde
  • Kendime vpn sunucusu kurdum sadece bana tahsis edili olduğu için çok hızlı yani ve şansa onu açık unutup overwatch`a girmişim ve ping sabit 60 paket kaybı lambası vs hiç bir şey yanmıyor. Araya bir sunucu daha eklenmiş olmasına rağmen bağlantı kalitesi çok daha iyi oldu bariz şekilde Türk Telekom ile ilgili bir sorun var blizzard serverları ile arasında.
  • Silenced ban yedim yine Üstelik bu sefer ceza katlandığı için 28 gün verdi, ohanda ranza yuhanna. Zaten ranked oynadığım yoktu sezon başından beri, full QM atıyorum yani oradan yedim. QM'de bile rahatsız adamlar report atıyor. Abusive chat diye şikayet edilenler işe yarıyor da diğer reportlar ne yapıyor acaba çok merak ediyorum, bazen e-mail geliyor bana şikayet ettiğiniz birisi hakkında işlem başlatıldı diye ama ne yapıyor bilinmez. Şimdiye kadar silenced dışında hiçbir şey yemedim, uyuz olduğunuz birisi olursa abusive basın bence işe yarıyormuş namussuz

    İşin kötü yanı, QM olarak attığım maçlarda hiç diamond ve üstü gelen olmuyordu hepsi plat. Ne güzel girip eziyordum adamları, QM mmr'da yükselmişti. Benden düşük adamlar reportladı yani beni. Neyse ağız tadıyla cümleleri yapıştırdım hiç değilse. Zaten konuşup bir yere varıldığı yoktu , bunca zaman ranked modu konuşmadan oynadım. Ranked oynamayı da 2 sezon önce bırakmıştım, 10-15 maça diamond olup bırakıyorum. Ama bu kadar uzun ban atarsa kötü sözün mü artık ne için attıysa banı onun önüne geçer ama ben de şimdi inadına milleti trolleyeceğim hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman.

    Her şeye de bir kılıf bulmuşlar. Mesela benim nick madara, adamları öldürdüğümde weeb oluyoruz. Ben küçüklüğümden beri anime izlerim, adam da izliyormuş ki nick'imi oradan biliyor zaten ama weeb ben oluyorum. Yenildiğinizde bir şey yazarsanız da salty oluyorsunuz, hayır adam yenilgiyi kabul edince başı göğe mi eriyor ? Takımda kötü oynayan adam bariz belli olur, adama noob deyince sindirmiyor biz toxic oluyoruz. Ağız tadıyla ölürseniz de siz noob olursunuz, bu bildiğimiz kısır döngü yani. E-Sport yapacağım diye önüme her gelen adamla da canımlı cicimli, polyannacılık oynayacak değilim. Oyun güzel fakat ırkçılık yapmıyorsa blizzard ben de bir şey bilmiyorum. Bir tane bile ingiliz vatandaşıyla karşılaşmadım oyunda, hepsini bölgesel atıyor. Rusyaya yakın olduğumuz içinde yiyin birbirinizi demiş, attığımız maçların büyük çoğunluğu rus,bulgar,alman.




  • Overwatch Seasonal Event | Winter Wonderland 2017

  • bundan 2 ay öncesine kadar oyuna 5-6 ay ara vermiştim.

    2 ay önce tekrar başladım özellikle son 15-20gündür baya oynuyorum.

    bugün comp girmeye hazır hissettim. şuan 5 maçta 3 win ama eskiden takım oyunu falan vardı. moira ile 5 gold aldım ve kaybettim doğal olarak. düşünün artık nasıl takımlar geldiğini ki e'sini 10 kere attıysam 7'si heal amaçlıydı .

    bu arada 1 oyunda 3 tane 40 level altı adam geldi takımıma ki karşısı hep 2'şer 3'er yıldızlı adamlardı. resment taciz ettiler. eşleştirmede de sorunlar var galiba.

    önüne gelen hanzo d.va genji widow seçiyor garip bişey olmuş oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 17 Aralık 2017; 0:51:17 >
  • Mercy ufak bir nerf daha almış artık rez süresi 1.5 saniye falan olduğu için mesela adamın tekrar doğmasına 1 saniye kala rez etmeye çalışırsanız rez yapmayacak ve cooldown da girecek.

    Vurdukça vuruyor Blizzard hahahahahaha oyunun belki de en adaletsiz karakteriydi ama yola getirildi. Çok memnunum mercy nin yeni halinden hem oynaması daha zevkli hem karşısında oynarken sinir bozmuyor artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    bundan 2 ay öncesine kadar oyuna 5-6 ay ara vermiştim.

    2 ay önce tekrar başladım özellikle son 15-20gündür baya oynuyorum.

    bugün comp girmeye hazır hissettim. şuan 5 maçta 3 win ama eskiden takım oyunu falan vardı. moira ile 5 gold aldım ve kaybettim doğal olarak. düşünün artık nasıl takımlar geldiğini ki e'sini 10 kere attıysam 7'si heal amaçlıydı .

    bu arada 1 oyunda 3 tane 40 level altı adam geldi takımıma ki karşısı hep 2'şer 3'er yıldızlı adamlardı. resment taciz ettiler. eşleştirmede de sorunlar var galiba.

    önüne gelen hanzo d.va genji widow seçiyor garip bişey olmuş oyun

    Sezon bitimine doğru başlayarak hata etmişsin. Nerede gerizekalı, aptal insan varsa gelir takımına.




  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    hanzoyu hiç sevmiyorum ama dva favorim.
    özellikle bu ay dva da 25 maçta 21 galibiyetim var.
  • The Great Danton kullanıcısına yanıt
    hayır demek istediğim her maç istisnasız 2 takımda bunları alıyor. 2 takımda genji dva hanzo widow ile oynuyor. atack defans farketmeden
  • Aracın yanında bir kişi de olsa beş kişi de olsa araç aynı hızda mı gidiyor?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    1 2 ve 3 ü hızları farklı. 3ten sonra aynı hızda gidiyor.
  • Banka kartı bilgilerini girdim hata verdi, neden olabilir?
  • Direkt us.battle.net'ten girip satın almayı denedim banka kartımla hata verdi, alınmıyor mu böyle?
  • Diablo 4 , Overwatch 2 ve Blizzard'ın yeni mobil oyunları başlığı altında yatırım toplantısında konuşulmuş. Analist bir adam değerlendirmiş ve overwatch 2 için 2020, diablo için 2019 demiş. Blizzard zaten bir diablo patlatacak bunu biliyoruz da overwatch 2 demeleri birçok soru işareti oluşturdu bende.

    Şimdi bu oyuna neden bu kadar az harita, az hero veya farklı modlar eklenmediğini açıklıyor. Demekki dlc gibi overwatch 2 çıkartacaklar, çok daha farklı güzel mapler olacak ki herkes mecbur almak isteyecek standart blizzard. Eğer dlc veya satın alınacak bir şey çıkarsa, sizi bilmem ama ben bu oyuna kuruş dahi harcamam. Oyunu çıktığı gün aldım pişman değilim bilemezdim sonuçta ipini koparan aldı. Üstüne blizzard saçma saçma nerf buff atmaya başladı, sırf monotonluk gitsin sıkılmasınlar diye yaptığı bariz belli. Sebebi de şimdi belli oldu meğer adamlar ow2 düşünüyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • your rendering device has been lost. Bu hatayı almaya başladım çözümünü bilen var mı acaba?
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı modeliniz ve driverınız nedir?
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    O sorunu bende baya aldım ve direk ekran kartıyla alalı diye düşündüm ayarları lowa bile getirdim hatayı almaya devam eettim



    sonra bi ara steamden oyun indirirken bi baktım benim HDD de 2 gb yer kalmış gereksiz ne var ne yok kaldırdım o günden sonra o hatayı 1-2 kere aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.