Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ranked communitysinin berbatlığı yüzünden oyunu geçen sezonun ortasında bırakmıştım. Bu sezon sadece placementları oynayıp 3kya kasıp bıraktım haftada bir inactivty olmaması için giriyordum. Dün baktım Lucioball gelmiş bi girip deneyeyim dedim çok sardı belki 5 saat aralıksız lucioball oynadım.
    Şimdi bir de deathmatch geliyormuş bu arcadeler yüzünden oyuna geri döneceğim galiba
    İnsanı bi şekilde oyunun içinde durunca illaki ranked da atıyor. Sonra gelsin sinir krizleri gitsin kırık mouselar kulaklıklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Ağustos 2017; 16:7:14 >




  • 2 aydır 2200 e çıkıyorum oradan 2000 e düşüyorum sonra yine çıkıyorum yemin ederim hep aynı döngü 7 8 maç kazan kazan sonra bir o kadar kaybet yine oldugun yere dön. Bu kadar adilik olmaz ya bile bile böyle bişey yapılmaz hangi oyunda var böyle nalet bir sistem acaba bu oyunu yapan insanlar art niyetli insanlar artık buna eminim, insanların sinirini bozup hırs yaptırıp para kazanma mantığına kurulu bir oyun allah belasını versin bu oyunda kimin emeği varsa.
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    Takıma gelenler için yapacak pek bir şey yok ama pickleri çok karman çorman yapmayın. Bende 1400lerden 2900lere 3-4 hero arasında gidip gelerek ulaştım. İlk zamanlar sadece pharahtı. Sonra yanına rodhogu ekledim. rod nerf yiyince winston başladım ara ara lucio ve symetrayı alıyodum sup olarak. Şuanda da zaryaya alışmaya başladım. Şu an rakibe göre sadece Pharah-winston-zarya- symetra- lucio oynuyorum. Sizde 3 türden de birer tane en rahat oynadığınız heroyu belirleyip onlara yüklenin sr ye etkisini farkedersiniz diye düşünüyorum. Zaten böyle yapıyorsanız bilemem tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: just one bad day

    Takıma gelenler için yapacak pek bir şey yok ama pickleri çok karman çorman yapmayın. Bende 1400lerden 2900lere 3-4 hero arasında gidip gelerek ulaştım. İlk zamanlar sadece pharahtı. Sonra yanına rodhogu ekledim. rod nerf yiyince winston başladım ara ara lucio ve symetrayı alıyodum sup olarak. Şuanda da zaryaya alışmaya başladım. Şu an rakibe göre sadece Pharah-winston-zarya- symetra- lucio oynuyorum. Sizde 3 türden de birer tane en rahat oynadığınız heroyu belirleyip onlara yüklenin sr ye etkisini farkedersiniz diye düşünüyorum. Zaten böyle yapıyorsanız bilemem tabi.

    Yok hocam sorun bundan çok bahsettiğim şey işte, oyunun eşleştirme mantığı yenmesi gereken takım vs yenilmesi gereken takım üzerine kurulu. Bu döngüye girildiğinde istisnalar elbet olur ama oyun ne isterse o oluyor üst üste çok maç kazanırsanız ondan biraz daha fazla kaybediyorsunuz hemen oyun o kadar iyi biliyor ki takım oluşturmayı sonucunu maç başlamadan belirliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgay007

    2 aydır 2200 e çıkıyorum oradan 2000 e düşüyorum sonra yine çıkıyorum yemin ederim hep aynı döngü 7 8 maç kazan kazan sonra bir o kadar kaybet yine oldugun yere dön. Bu kadar adilik olmaz ya bile bile böyle bişey yapılmaz hangi oyunda var böyle nalet bir sistem acaba bu oyunu yapan insanlar art niyetli insanlar artık buna eminim, insanların sinirini bozup hırs yaptırıp para kazanma mantığına kurulu bir oyun allah belasını versin bu oyunda kimin emeği varsa.

    Blizzard'ın tüm oyunlarında "herkesin win rate'i yüzde 50 civarı olsun kimse kendini ezik hissetmesin" gibi saçma sapan bir sistemi var.
    2000-2800 arası yükselmenin tek yolu bir rolü ve karateri çok iyi öğrenip win-streak yapmak. Streak bozulduğunda hele birde üst üste 2-3 lose alırsanız zorlamayın arcade ya da casual ya da başka bir oyun oynayın. Ertesi gün yine Streak yaparsanız totalde win-lose oranınız eşit olsa bile kazandığınız mmr daha fazla olacak.
    Kaybettikçe daha çok kaybetmeye başlıyor insan. Bu hatayı ben de çok yaptım 6-7 lose streak yaptığım oluyordu ancak yapmamak gerekiyor.

    Ben bu dediğim streak işini Roadhogla yapmıştım. Nerflenmeden önce gözbebeğimdi kendinisi 2100den 2750-2800e kadar on maçın sekizini kazanıyordum nerdeyse. 2750den sonra başka herolar alıp kasmaya başladım artık o saatten sonra ihtiyaç neyse onu almak gerekiyor. Önceden hiç oynamadığım halde 2800den sonra zorunluluktan pickleye pickleye Reinhardt prosu olmuştum 3200e kadar çıktım hala abuk subuk tipler gelmeye devam edince gecen sezon oyunu bıraktım, kasma isteği bırakmadılar insanda, o iğrenç aksanlı ingilizceleriyle sürekli konuşan narsist fransızların sesi hala kulağımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Ağustos 2017; 16:2:32 >




  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    Evet o konu biraz can sıkıyo ilk 2 dakikadan maç sonucunu kestirebiliyosun
  • Twitch prime verdiği sandığı ps4 için yapabilirmiyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: just one bad day

    Evet o konu biraz can sıkıyo ilk 2 dakikadan maç sonucunu kestirebiliyosun

    Son zamanlarda ben artık kestiremez oldum



    Biz attack yapıyoruz 1. Checkpointin dibine kadar anca ittirebiliyoruz. Tamam gg adamlar ilk demeden buraya kadar getirirler ama hadi deneyelim diyip defans yapıyoruz adamlar bizden de daha kötü bir attack yapıp kazanamıyorlar



    Ya iki taraf da defansı iyi yapıyor ya da attack yapmayı iki takım da bilmiyor



    Bu her zaman söylüyorum takımlar dengesiz

    Kağıt üstünde 40-50 sr gibi fark olan takımların pratikte min 500 sr fark varmış gibi oynadığına şahit oldum



    Bazen vuracak adam bulamıyorum

    Bazen de sanki birim sıktıklarımız adamlara hasar vermiyormuş gibi bölgeyi görmeden kaybediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • blizzardın sizi bir yere sabitlediğini düşünüyorsanız indirimdeyken yeni bir hesap alıp deneyin. emin olun yine aynı sr'a gelince %50'de takılacaksınız

    benim genelde tank/support oynadığım hesapta en yüksek 3300, şu an 3200 %56 win rate'le

    sonradan attack/defense heroları öğrenmek için aldığım hesapta 2750, oynamaya devam etsem ilk hesaptaki yerime ulaşırım ama decay'den dolayı çok fazla comp girmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında €20 verip hesap upgrage etmeyi düşünüyorum yazdığımda; Baban ne iş yapıyor, parayı bol buldunuz galiba!! Gibi özürlü yorumlar yapılmış bir forumda



    2. Hesap alıp comp oynayın mesajlarına hiç tepki gelmemesi bana garip geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleHawk -- 11 Ağustos 2017; 20:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    senin üstteki arkadaş laf etmeye çalıştı ama mesutçuğuma bir alo demeye bakar, kendisi deleted user artık



    şaka bir yana insan kendini mutlu eden şeylere para harcamalı, kendisini maddi olarak zorlamayacaksa

    bu arada topu aşırtma taktiği verenlere teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 11 Ağustos 2017; 21:36:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comptan bir tek ben mi memnunum. :) Ara ara giriyorum. Üst üste 2 lose alınca bırakıyorum.1 lose alınca bir yarım saat bekliyorum yoksa oyun kaybettiğin kişilerle tekrar eleştiriyor seni. Su an %70 win ratem var. 850 sr arttırmısım 102 macta. Kilit nokta oyunla inatlaşmamak.art arda kaybedince simdi oyun bana acır demeyin. Oyunda en gıcık olduğum kısım bu. keske açık kod olsa rasgele oyuncu eşletirdiklerini kanıtlasalar ama kesinlikle böyle bir sey yok.



    Sadece hog oynuyordum nerflenince baska herolara geçtim. İlk basta üzüldüm ama iyi oldu aslında. Haritalara göre herolarım var ama genel olarak oynadıklarım junk-dva-pharah, healer yoksa mercy. Bazı def haritalarında torb. Gold da bu herolar işe yarıyor ama plat dia da çok efektif olmaz diye dusunuyorum. Bu yüzden 76 da öğreneceğim.

    Oyuncularla iletişimim; Takımla devamlı konuşuyorum picklerini tatlı dille eleştirip, değiştiriyorum. :) seste kullanıyorum.
    102 oyun atmısım. 5-6 tanesinde asırı ezilmişizdir.

    troll noob vs çok olunca ben de salıyorum ama win ratemi %10 etkiliyordur en fazla. Her oyunda en iyi win rate %60-70 dır.her oyunda yenilirsin. Lol,dota,hs de aynı.



    Sc2 haric. yiyorsa onu oynayın ne takım var ne rng .



    Eğer gerçekten iyiyseniz çıkarsınız bence. 4k sr li birine 2k'lık hesap versek 4k ya çıkamayacağını mı sanıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 11 Ağustos 2017; 22:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Origins edition içinde birçok legendary skin bulunan unranked hesabımı satıyorum.Fiyatı da 50 tl.İlgili kişiler mesaj atsın.
  • Pm atamıyorum.Steam adresini yazar mısın oradan konuşalım.












    @fakir misin nesin defol
  • Arkadaşlar ben 5035 cp biriktirdim. Maç bitiminde 5035/6000 görünce dikkatimi çekti max 6k mı olabiliyor ? Lucio Ball ne zaman bitecek, şimdi o da biterse cp gelecek bana 6k'yı geçerse ne oluyor ? Boşa gidecekse harcayayım.
    Mercy, Mccree, Genji, Zenyatta ve Soldier'da gold weapon var, yenisini neye alayım sizce ?
    En çok oynadığım herolar; genji, zenyatta, lucio, soldier, mercy, mccree, hanzo , symmetra diye sıralanıyor. Ama lucio, hanzo, symmetra alasım yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 12 Ağustos 2017; 14:28:20 >
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Mevzuyu bilmiyorum ama 2 3 tane skin için 85 lira vermekle hiç comp oynanmamış sıfır hesaba 50 lira vermek bence çok farklı şeyler bir tutmamak lazım diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin parayı nereye harcadığı kimseyi ilgilendirmez, yorum yapmak da düşmez bize. Lakin gereksiz mi gerekli mi diye tartışabiliriz, sonuçta oyunun konusu burası bunları tartışmayacaksak neyi tartışacağız ? Sizi bilmem ama şuan satın alınacak bir şey çıksın, "beş kuruş para vermem ben bu oyuna". İlk çıktığında aldım, pişman mıyım evet. Keşke indirimi bekleyip alsaydım, alacaklara da tavsiyem indirim olmadan almayın.
    Bu arada evet deli gibi de oynadım, ben orjinal bir oyun alıyorsam hakkını vererek oynarım. Oynamayacağımız oyunu almak gerekli olmaz sonuçta ? tıpkı 5. veya 6. yedek hesap gibi.
  • Adam ilan yerine sıkça sorulan soruların linkini atmış, o değilde neden başka bir sitenin ilanını buraya yazıyorsun ki ? git ikinci el konusuna yaz. Report.
  • lucioball ın içine etmişler. boop çoğu zaman işlemiyor topa.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Bırak şimdi top versek bomba diye karakola götürürsün.
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.