Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu en uygun nerden alabiliriz arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: we[AGRA]

    Battle.net hesabındaki oyunu ayrı olarak nasıl satabilirim? Birleşik olarak iki tane battle.net hesabım var içinde WoW ve Diablo hesabımda var sadece Overwatch'ı satmak istiyorum.

    Yolunu yordamını bilen var mı?

    Mumkun degil.
  • Arkadaşlar betada çok oynadım almamıştım oyunu çıkınca sıkıldım diye şimdi bi hevesle tekrar aldım tek oynanmıyor Soulless#2619 ekleyin beraber oynayalım
  • Arkadaşlar bu elimination işi nasıl işliyor. 7 bile vursan kill almış sayılıyorsun. Birde taba basınca herkesin skorunu rahatca görmemi sağlayan birşeyler varmı sadece kendimi görebiliyorum
  • 2 mac kazandığım skıll poıntın 6vs 1 ever 6vs 1 kaldığım maçta 2 katını sılınce competıve sadece eğlence amaçlı oldu benım ıcın sınırımı bozamıcam eğlenmeye bakıyorum.cok kotu bır sıstem duzelır umarım
  • Oyunu betadan sonra 3 gündür oynamaya başladım. Eklemek için K/D ratio paylaşılmış ve kimse yanlış anlasın istemem fakat oyun Call of Duty değil, herkesin rolünü bilip oynaması gereken bir takım oyunu. Zaten Blizzard buna teşvik etmek için başka oyuncuların her şeyini onlar paylaşmadığı sürece maç içinde göstermiyor. Reinhardt ya da Merc oynayıp sadece 2-3 kill alıp ama takıma inanılmaz yararlı olup maç kazandıran oyuncular var. Reaper oynadığım zaman 23 kill'lere çıkıyorum ama bir Mercy oynadığım kadar yararım olmuyor kimi zaman. Öyle inanılmaz bir online oyuncusu olmadığımı daha çok zevkine oynadığımı ama takıma uyum sağlayan bir oyuncu olduğumu söyleyerek eklemek isteyen olursa;

    Bandoper # 2557
  • Kendi görüşlerinizi başkalarına empoze etmeye çalışmayın. Oyun bana göre gayet iyi, her maçı ciddi bir şekilde tryhard olarak oynuyorum. Casual bir şekilde oynarsanız gözlüklü gorilin oyunda ne işi olduğunu sorarsınız, tryhard bir şekilde oynarsanız gözlüklü gorille terör estirirsiniz.
    Moba'nın amacı zaten olan herolarla çokça pratik yaparak, heroyu en aktif bir şekilde oynamaya dayalı. Eğer rankedta iyi bir yere gelmek istiyorsanız her heroda ustalaşmak şart. Bu sayede oyun kendisini oynattırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyderrath -- 4 Temmuz 2016; 20:41:54 >
  • Battle.net hesabımı satıyorum içinde overwatch var almak isteyenler bana ulaşabilir sadece steam cüzdan kodu kabul ediyorum.
  • 41 kutudan 1 legend skin actim sadece:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunun grafiklerinde bir sorun mu var, biraz bulanık gibi sanki. Açıldığında da sürekli window mode olarak açılıyor ? Özellikle oyun içinde "O" tuşuna basıp herhangi birinin üzerine mouse getirip çekince yazı hafif bulanık gibi oluyor.
  • Blizzard'dan korkuyorum. Son zamanlarda çok bozdu. Overwatch'ı şimdi bu fiyata alırız, adamlar çıkar derki şu harita şu paraya, şu karakter şu paraya falan. Zaten mikro ödeme yok dedikleri halde gelmiş sanırsam kozmetiklere falan...

    Çok kebap bir kitlesi var hiç sesini çıkarmıyor Blizz'e. Bu adamlar Diablo'yu, WoW'u ne hale getirdi ona rağmen deli gibi satıyor. Ki oynayan adam bile kötü olduğunu, haksızlıklar olduğunu söylemesine rağmen... O yüzden güvenemiyorum.

    Garip bir çekiciliği var Blizz'in o yüzden millet iyi kötü demeden oynuyor.

    Şöyle söyleyeyim ben o kitleden değilim. WoW BC'den çıktığı gibi 1 kuruş vermedim, HeartStone'a ipad'de bir göz attım kaldı öyle, Diablo hayranı bir oyuncu olarak III'ü ıkına sıkıla oynadım (neyseki RoS'ta biraz toparladılar) , HotS'a 2 saat dayanabildim, konuşmak bile istemiyorum... Köklerine bağlılığı ve kalitesi ile bence şu anda tek konuşulacak oyunu Starcraft'tır. Gerçekten pozitif yönlerinin yanında kusurları göz ardı edilebilen tek oyunu diye düşünüyorum.

    Burada kimseyi gücendirmeden, oyuna peşin peşin laf atmadan, buradaki kardeşlerimin tecrübelerine ve sırf para verdikleri için savunmayacaklarına inanarak, gayet naif bir biçimde soruyorum sizce Overwatch tüm değerleri ele alındığında nasıl bir oyun ?

    Oyunun fiyatı az buz değil, Blizz'de ortada yani, yarın öbür gün at bi 3-5 daha dememesi için hiç bir güven belirtisi göremiyorum. Hepimiz olmasa da çoğumuz paranın ne kadar zor kazanıldığını, özellikle benim gibi yaşı büyük kendi ayağı üstünde durmak zorunda olanlar tecrübeleri ile biliyordur.

    Hiç, keşke bu parayı vermeseydim, gidip şuna buna harcasaydım yada biraz daha bekleseydim tadında kelamlar kullandınız mı ?

    Not: Cartoonish grafiklerle -1 geriden başladığını belirteyim benim için zaten

    Yorumlarınız benim için değerli, şimdiden yorumunu esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. İyi forumlar, iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 5 Temmuz 2016; 6:02:26 >
  • 2004'ten beri WoW oynayan ve aynen bahsettiğin gibi son 6-7 senedir nefret etmeme rağmen hala bırakamayan biri olarak yazıyorum.

    Overwatch beni tam anlamıyla tatmin etmedi, oyun Blizz standartlarında yani kaliteli. Fps tarzı ile pek aram yoktur. Benim bu oyunu alma amacım Legion çıkana kadar oyalanmak daha sonra da canım sıkılınca 2 saat girip kafa dağıtıp çıkmaktı. Bunu sağlıyor ama daha fazlasını değil.

    Hırs, amaç, emek ve ödül kavramını yaşayamıyorum. Level sistemi var ama yüksek levelli oyuncu iyi oynar izlenimi yok. Pasif faydalı oyuncuya teşvik yok illa şov yapman lazım. Mesela Rein ile turret'in önüne kalkan açıyorum maçı bu sayede kazanıyoruz ama man of the match Torbjorn oluyor hicbir sey yapmadan. Healer ve Tank'larda bu sorun mevcut.

    Ranked maçları uzun tutulmuş bayıyor. Yenilince çok üzülmüyorum nedense. Maçtan adam leave yaptığında yerine adam vermiyor 2vs6 yapmanız olası. Bu saçmalığı düzelteceklerini sanıyorum.

    Bilemiyorum belki FPS'in olayı budur ama yıllar geçirilecek emek harcanacak oyun değil benim nazarımda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu 3 gün önce aldım, çalışmama rağmen 13 saat oynamış gözüküyorum. Oyunu aldığıma zerre pişman değilim zaten team fortress 2yi çok oynamış biri olarak tatmin etti bu oyun beni. Ayrıca blizzin açıklaması olarak çıkacak dlclerin ücretsiz olacağı söylendi diye biliyorum.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Borderless windowed yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Blizze biraz daha süre tanıyıp gelecek eklentilerle beraber değerlendirmede fayda var diyorum ben. Şöyle bikaç ay sonra falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muphasa#2877 bu ranked sisteminin rezilliği nedir? ilk competitive geldiği gün placement maçlarının 10undan 2sini kazanabildim. adamlar normal maçmış gibi girdiler çıktılar 6vs2 maç yapmak zorunda bile kaldık. bugünde 10 rank birden düştüm. bi maçta 4 winston mu istersin sözde taktikmiş. bastion havada avlıyodu hepsini. şu sezon bitene kadar competitive girmeyi düşünmüyorum artık. bırak oyundan da soğudum acaip. lan tamam ben de çok iyi değilim ama arkadaş insan bir günde her maçı kaybeder mi ya. en iyisi grupla girmekmiş rank 24 şuan. yaş 28.
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar bugünde bir overwatch KUTU AÇILIMI videosu paylaştım umarım beğenirsiniz.https://youtu.be/M3zMfEZQ9BM
  • Bu nasıl bir oyun sizce alınırmı ?
  • arkadaşlar oyun pahalı evet ama bence alınıp oynanılması gereken bir oyun. aksiyonun bir an durmadığı oldukça hırs yapılmasına sebep olan rekabetçi bir oyun.

    eksikleri var. ranked sistemi bencede uzun tutulmuş ve bir takım hanzo hitbox saçmalığı gibi şeyler var fakat oyun güzel. rus versiyonu 90 liraya alınıyor.

    alın oynayın derim ben team fortress 2'den gelme tayfa varsa oyunu çok beğenecektir. ben çok eski team fortress 2 oyuncusu olduğumdan (500 saatim vardır paralı olduğu zamanlardan kalma) oyundaki skill sistemi ulti sistemi ve karakter çeşitliliği güzel. ben herkese öneriyorum oyunu.

    fakat üsttede belirttiğim hırs yaptırıyor sinirleriniz bozulabilir. bunun için 6 kişilik ekip kurmak lazım. random oyuncular sizi yıpratabilir ben yıprandım epey

    bu arada herkese iyi bayramlar, bayram sebebi ile şehir dışına çıktım 1 ay kalacağım o sebeple overwatch'a ara verdim. şimdiden gözümde tütüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Temmuz 2016; 16:50:40 >
  • 300 tane overwatch key aldım çekilişle vericem beklemede kalin çoçuklar
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.