Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Hocam bi ara oyundan eklerseniz beraber competetive atabiliriz.

    BattleTag;TheJKB#21595

    http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/TheJKB-21595/heroes/21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bugün aldım, oyun gerçekten çok eğlenceli tadına doyulmuyor her hero'nun farklı bi güzelliği var.
    bu arada hero'ları skill ve ultileri denerken saçma sapan bi sürü ölmeme rağmen 7/11 wr ve 1.44 kd var gayet iyi olduğunu düşünüyorum başlangıç için.. çabuk gelişip hızlı öğrenen birisiyim güzel bir takımı olan veya benim gibi şimdilik yalnız arkadaşlar ekleyebilir..
    battletag: Sedd#2841



  • On numara olmamış mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 2 Temmuz 2016; 1:13:37 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/KayseriRum-2184

    genelde reaper, tracer tercih ederim ama takımın durumuna göre diğerlerini de oynuyorum, kaybetmemek için,
    o yüzden genel kd düşük. linkde de zaten neyi nasıl oynadığım az çok belli, ona göre istersen eklersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başladım birlikte oynamak isteyen olursa ekleyebilir yaş 23

    gopgop7#2857
  • Ranked oynamak isteyen varsa, saçma saçma pick yapan takımlardan bıkan varsa ekleyebilir zetxq#2183

    puanım 50, 8 maç yenip 2 maç yenildim 50 puana attı. Yorumları okuyorum 6 maç yenmiş 4 maç yenilmiş 57e atmış, nasıl oldu bu sizde anlamadım
  • İstatikleriniz iyi hocam, yolladım size
  • Magnesium kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 5 win 5 lose aldım 50 verdi, bu normal olan :) Esas size 8 win alıp nasıl 50 veriyor, normal olmayan sizin maç
  • Oyunu dolar ile alanlar şu an pişmanlar mı acaba ? Ben yanlışlıkla euro yerine dolar ile aldım yani amerikadan satın aldım. İleride yeni serverler açılınca serverler arası geçiş olacakmış onu biliyorum fakat her şey sıfırlanacakmış da. Oyunda geliştirebildiğimiz şeyler ne ki sıfırlanacak ? Bu sıfırlanma beni oyundan soğutacak düzeyde mi olacak ? Bunlar kafamdaki sorular şu anlık Dolar ile satın alan arkadaşlar beni rahatlatırsa çok sevinirim
  •  Overwatch [ANA KONU]


    Pharah oynuyorum ve 3,71 Kill/Death oranım var, genel K/D'm ise 3,23. Diğer istatiksel verilerim aşağıda, lütfen Competitve sekmesini seçtiğinizden ve profili güncellediğinizden emin olun:

    http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/XanthiN-2704
    https://overwatchtracker.com/profile/pc/eu/XanthiN-2704?mode=1

    Şimdiye kadar rastgele insanlarla oynayarak bu skoru yaptım, oyun ortasında çıkanlar, AFK kalanlar, sinirlenip yanlış hero seçenler bıkkınlık verdi. Atak oynuyorsa K/D'si 2,5 ve üstü, belli herolarda ustalaşmış ve takım oyunu kavramını benimsemiş arkadaşlarla oynamak oynamak isterim. Düşüncesi olanlar lütfen istatiksel verilerini atsın.

    Sağlam 2 Tank - 1 Healer - 2 DPS ihtiyacımız var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN


    https://overwatchtracker.com/profile/pc/eu/Oberyn-2694?mode=0
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hangi para birimiyle alirsan al ayni oyunu aliyorsun sorunu anlayamadim. oyunu acarken yukarda server seciyorsun 3 tane var asya avrupa amerika. nerden alirsan al oyunu ucunde de oynayabiliyorsun. ama avrupada oynadigin avrupada amerikada oynadigin amerikada kaliyor. skinler level falan filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Competitive olmamış, çok eksiği var. Öncellikle solo oynamanın DotA, LoL ve CS:GO'ya kıyasla hiçbir farkı yok, net kanser. Herkes de 6 kişilik takım bulamayacağı için çöpe gider.
    Zaten oyunun ortasında adam çıkıyor 5v6 kalıyorsun, geri kalan 10 dakikayı 5 kişi oynuyorsun ve bir de yetmiyormuş gibi rankın yarısını kaybediyorsun. Bir de gitmişler 15 dakika süren maça 30 saniyelik rejoin süresi koymuşlar sanki millet oyunu Ramdisk'te çalıştırıyormuş gibi, 30 saniyede rejoin yapamazsan kazanacağın oyun da öyle gidiyor.
  • ben artık ranked solo girmemeye karar verdim. allahtan iyi kötü bir grubumuz var ama grup olmayınca ranked işkence haline geliyor. grupla 5 6 maç art arda yenerken solo bir yeniyorum bir yeniliyorum troll reportlamaktan bıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimination a asitler de dahil oluyor biliyorsunuz di mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo giriyoruz karşımaza hep gurup çıkıyor..Haksızlık kardeşim bu.. Bizim takım solo olunca yenilmez kacınılmaz oluyor... Böyle ranked olmaz.
  • Dereceli oyunda çıldırıyorum ya bugün 6 7 oyuna girmişimdir hiç kazanamadım. Atakta bastion, hanzo, widow, tjob alan mı dersin, boşluğu doldurmak yerine kafasına esen heroyu alan mı dersin, pat diye çıkan mı dersin cidden hiç bir oyunda bu kadar sinir stres sahibi olmamıştım. Eğer dereceli oyun için takım kurmak isteyen varsa biz iki kişiyiz katılmak isterseniz yazabilirsiniz. 44 rank ile başladık şu an 36. Düzgün ve koordineli şekilde oynarsak rankın bir önemi yok. Mümkünse 18 yaş üstü arkadaşlar bize katılmak isterse haberleşelim. Ayrıca küçük bir para ödüllü online turnuva var kurduğumuz takımla o turnuvaya da katılabiliriz.

    Edit: İsteyen direk ekleyebilir LazyTitan#215787



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 3 Temmuz 2016; 3:27:07 >
  • Oyunu neredeyse ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Kaldı ki uzun zaman olmadı kabul. Oyun piyasasından ger.ekten çığır açtı. Bir çok ülkede ilk sıralarda. Fakat oyundaki şu an en büyük sıkıntı haksız rekabet. Yazanlar illaki olmuştur gördüm de birkaçını, bu sorun çözülmeden bir yere gidilmez şu andan itibaren bazen oyunu oynamak bile istemiyorum. Bir oyuna başlıyorsun karşında 70-80 level adamları oluyor senin takımında 5-10 levellik adam var. İstediğin kadar yırt kendini olmuyor yani. Hadi bir kişi iyi iiki üç kişi böyleyse çıkıyorum artık direk. Buna bir ayar çekilmeli 25 level ve üstü ayrı oynamalı diğerleri ayrı. Adam bir oyunu öğrenene kadar kendi arasında ısınsın oyunun içine etmeye gerek yok.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Ben de almayi dusunuyorum oyunu, amerika secip 40 dolara almak mantikli geliyor ama kafam karisti. Madem istedigimiz yerden alabiliyoruz ve istedigimiz sunucuda oynayabiliyoruz, millet neden euro olani aliyor. Ya da neden tek bi ucret yok, dusunuyor insan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz bir grup arkadaş olarak bir yerde çalışıyoruz ayın 20 sinde aylığımızı alıcaz ve overwatch oynamak istiyoruz.Öncelikle en ucuz nerden alabiliriz oyunu ? ve biz o vakite kadar korsanda olsa botlarla vs oynayabileceğimiz bir yer var mıdır en azından oyun alışmak adına.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.