Şimdi Ara

Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt

    Grind olayı Diablo kafası, özellikle oyunun end game kısmındaki expedition, Diablo'daki rift benzeri bir yapıya sahip. Yani zorluğu ayarlayıp mekana giriyorsun ve hızlı hızlı mobları, boss'u kesip loot farmlıyorsun. Bir de yine karakter build konusunda da oldukça geniş bir seçenek sunduğu için arkadaşın dediği gibi shooter-Diablo hissiyatı da var.

  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Oynanis mekanigi baya heyecan verici ve looter ozendirici, dediklerinden anladigim bu o zaman bir sans verilmeli. Pvp var mi yada gelecek mi?

  • Önemli olan destek gelicekmi raid strake tarzı yoks 30-35 saatle bitecek tarzsa ucuzlamasını bekliyecegiz.

    pvpde kurtarır oyunu umarım gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 3 Nisan 2021; 12:17:20 >
  • Gamespot review 10/8 baya iyi.


    Edit : Ama kullanici puanari 60 alti ben kllanici puanlarini saglikli bulmuyorum yine de sizin icin yazayim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2021; 23:27:36 >
  • Oyun cidden zor yalnız, düşmanların seviyesi karakterden hep +4 önde gidiyor, hali ile karakter lvl pek bir anlam ifade etmiyor. Denk bir mücadeleye girebilmek için kesinlikle item lvl güncel olması lazım ve mod işleminin oyun tarzına göre mutlaka ama mutlaka şekillendirilmesi şart. Mod'ların bu kadar önemli yeri olacağını düşünmemiştim açıkçası ama yetenek, silah ve mod kombinasyonu çok büyük hayat kurtarıyor, özellikle single oynuyorsanız başka ilerleme şansınız yok. Armor'daki modları kullandığınız yetenekler ile bağlıyor, silah modlarını da birbiri ile kombo yapacak şekilde birleştiriyorsunuz. Biraz detaylıca işlemeniz gerekiyor karakterinizi, adamlar bu konuda enfes bir iş çıkarmış.


    Steam'den oynuyorum konsoldaki durum nedir bilmiyorum ama matchmaking sisteminde de bir sıkıntı var gibi, iki gündür zaten serverler da çöküp duruyordu, umarım bu sorun kısa zamanda çözülür. Çünkü cross-play olmasına rağmen henüz hiçbir görevi co-op yapamadım ve single olarak World Tier 7'de bir hayli ter döküyorum, defalarca denemenin ardından geçtiğim bölümler oldu. Zorluğu hep sevmişimdir ama sonuçta bir grind oyunu bu ve daha iyi eşya için seviye yükseltmemiz gerekiyor ve bir noktada başka oyunculara ihtiyaç oluyor, o yüzden matchmaking sisteminin düzgün çalışması böyle bir oyun için hayati öneme sahip zira Tier 15'e kadar single kotarılabiliyor mu emin olamıyorum. Hele ki expedition'lar da co-op şart, umarım orada sıkıntı çıkmıyordur. Bir de oyuncu bulmak sadece base içerisinde mevcut, bu tercihleri kötü olmuş. Division'daki gibi her görev öncesi bir matchmaking imkanı şahane olurdu, gerçi şimdilik yermeye gerek yok, zamanla düzelebilecek şeyler.


    Potansiyeli yüksek, Diablo tarzı grind kafasını çok tuttum, legendary silah ve armor modelleri çok çok iyi, insanı teşvik ediyor kesinlikle, umarım uzun süre destek gelir. Raid de çok yakışır bu arada, oyunun ortamı çok müsait bunun için.


    Yeni bir görev mekaniği açıldı o yüzden bir eleştiri eklemek istiyorum. Wanted ve Yaratık avlama görevler mevcutmuş, haritanın bir noktasında iki eleman ile tanışıyorsunuz. Biri şu yaratığı avla da mekanıma asayım, ortam şenlensin diyor, diğeri de bazı pislik herifler var onların ölmesi lazım sen bu iş için biçilmiş kaftansın diyerek bu görevleri iteliyorlar. Fakat, oyunun harita yapısı bölgesel şekilde tasarlandığı için sadece dünya haritasında değil, aynı bölge kendi içerisindeki dahi bağlantıya sahip değil. Bu tarz görevleri severim şahsen ancak oyunun işleyişinin akıcı olması lazım ki sıkmasın. Buradaki sıkıntı ise şu, görevi aldığınız bölgeye D diyelim, aldığınız görev ise A bölgesinde olsun. Herhangi bir fast travel noktasından dünya haritasına geçiş yapamıyorsunuz, bunun için önce kamp alanına gidip oradan aracınıza binerek dünya haritasına giriyorsunuz. A bölgesine fast travel yapıyorsunuz (loading), ardından görevin olduğu alana fast travel yapıyorsunuz (loading), görev tamamlandıktan sonra tekrar kamp alanına fast travel yapıyorsunuz (loading), araçla D bölgesine fast travel yapıyorsunuz (loading), görevi teslim etmek için adama koşuyor, sonra tekrar kamp olana dönüyorsunuz vs. vs. bu her görev aynı şekilde tekrar ediyor. İleride fast travel sistemi kolaylaşıyor mu bilmiyorum ama böyle devam ediyorsa ciddi sıkıntı, oyunu çok bölüyor, yoruyor, sıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Nisan 2021; 2:54:15 >




  • Oyunu begendım devamke

  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Square enix açıklama yaptı, matchmaking sorunlu, crossplay i kapatıp öyle deneyin, düzeltiyoruz diye. Bir de öyle dene bakalım.

  • 499 lira mı oyun ?

  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt

    Akşam saatleri oyuna pek girilmiyor yoğunluktan , sürekli bağlantı hatası veriyor.Kullanıcı puanlarının düşük olma sebebi büyük ihtimal o.Bir başyapıt değil ama hiç de fena bir oyun değil.Yetenekler keyif katmış oyuna.

  • Oyunun campaign kısmını bitirdim. Oynarken hiçbir görevi co-op oynayamamak oyunun türüne büyük bir ihanetti. Ancak shooter deneyimi o kadar keyifliydi ki matchmaking problemi giderilince oyun sonu içeriğine abanacağım. Şimdilik yan görevlere falan bakmak daha mantıklı olacak gibi. Zira Oyun sonu içeriğini tek başına geçmek imkansız gibi. Tier seviyesini düşürmek de kar etmedi. Sanırım görev zorluklarını etkileyen tier expedition dediğimiz modları etkilemiyor.


    Outriders'ın en sevdiğim kısmı ise yetenek kullanımı oldu. Türe efektif skill'ler eklemek inanılmaz akıllıca olmuş. Oyuna müthiş keyif ve çeşitlilik katmış. Bazı bossları geçemeyince skill kombinasyonu ve build değiştirip geçmek falan gibi imkanlar sunuyor.


    Vuruş hissi çok iyi. Aksiyon çok iyi. Grafikler çok iyi.


    Umarım takım bulma sorununu en kısa sürede çözerler de haftalarımı gömerim.





  • Ps4 pro da kaç fps oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalemistik

    Oyunun campaign kısmını bitirdim. Oynarken hiçbir görevi co-op oynayamamak oyunun türüne büyük bir ihanetti. Ancak shooter deneyimi o kadar keyifliydi ki matchmaking problemi giderilince oyun sonu içeriğine abanacağım. Şimdilik yan görevlere falan bakmak daha mantıklı olacak gibi. Zira Oyun sonu içeriğini tek başına geçmek imkansız gibi. Tier seviyesini düşürmek de kar etmedi. Sanırım görev zorluklarını etkileyen tier expedition dediğimiz modları etkilemiyor.


    Outriders'ın en sevdiğim kısmı ise yetenek kullanımı oldu. Türe efektif skill'ler eklemek inanılmaz akıllıca olmuş. Oyuna müthiş keyif ve çeşitlilik katmış. Bazı bossları geçemeyince skill kombinasyonu ve build değiştirip geçmek falan gibi imkanlar sunuyor.


    Vuruş hissi çok iyi. Aksiyon çok iyi. Grafikler çok iyi.


    Umarım takım bulma sorununu en kısa sürede çözerler de haftalarımı gömerim.

    Raid ve pvp gelirse xbox da bedava olan oyuna anca o zaman ps tarafında para veririm yoksa indirimi beklerim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    499 lira mı oyun ?

    Evwet oyunu bilen olmadıgı için ortakda bulunmuyor oyuna.

  • PC' de demosunu oynadım, 50 lira bile verilmez, türü sevmeme rağmen açıp oynamam. Division 2' den iyi bir şey bekliyordum, bence kötü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 7 Nisan 2021; 19:3:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    PC' de demosunu oynadım, 50 lira bile verilmez, türü sevmeme rağmen açıp oynamam. Division 2' den iyi bir şey bekliyordum, bence kötü.

    O kadar hakkını yiyemem ps5 demonun 10 saatle suyunu çıkardım. Güzel eksikleri giderilip içerik destegi gelirse her türlü alınır.tabi zevkler tartısılmaz saygı duyarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  Outriders da oyun ilerledikçe fikirlerim değişti. Craft sistemine bayıldığımı söylemeliyim. 30 Level sonrası bakalım endgame nasıl olacak. Beta daki izlenimim çok kötüydü. Anthem oyunun yayıncı firması olsam ve bana Anthem 2.0 öncesi Outriders'ı gösterseler ben de Anthem Next projesini rafa kaldırırdım :) zaten adamlar yapmış derdim. Oyunun 3'te ikisini geçerken ancak mor silahlara ulaşabilsim. Oyunda Mavi itemleri tam takır dizdikten sonra çok büyük zevk almaya başlarsınız. Ama her karakteri kasayım olayı kolay değil. O yuzden cidden oynanışınıza göre karakteri açın. https://gamerant.com/outriders-specialize-weapon-drops/

    Oyundaki sınıflar; Technomancer, uzaktan support rolüyle oynuyor. Turet ve sniper kullanırken takım arkadaşlarınıza da sağlık veriyorsunuz.

    Pyromancer, Mid range oynuyor ateşle ilgili skilleri var. Assault rifle ve sniper konusunda rahat bir kullanımı var.Trickster, Yakın dövüş tam bir vur kaçcı. Anthem deki Interceptor gibi ama bu onun gibi dayanıklı değil. Outriders da Düşmanlar uzak alanları ve yakın alanları hep tarıyor.

    Devastator, yakın mesafe tank sınıfı. Tam bir shotgun ustası.

    Ben Pyro cuyum :) En küçük yan görevi bile atlamamanızı öneririm. Oyun Division daki gibi değil arkadaşın gelince oyun kolaylaşıyor. Ha ben solo oynarım dediniz ve boss u gecemediniz bir tuş ile World Tier'i düşürün bölümü geçin sonra yükseltip devam edin. Belki o boss'tan iyi drop düşmez ama bölüm yapılmış olur. En iyi silahlar man hunt ve canavar avından düşüyor zaten. ilk günlerde oynama fırsatı bulamayanlar çok üzülmesin zira serverlar daha düne kadar problemliydi.

    Ayrıca hot fix gelecek ama hotfix te de çok fazla nerfin geleceği belirtildi. O yuzden ne koparsanız kar şu an. Her silahı kullanabiliyorsunuz, Oldugunuz leveldan 4 level ustundeki silahı da kullanabiliyorsunuz. Anthem deki 3 tane ana Ability var. Gear ve silah modlarını bu perklere göre seçmenizde fayda var. Aayrıca her itemin perkleri craft yaparak değiştirilebiliyor.

    Her Weapon & Gearı level up yapabiliyorunuz ya da en basit anlatımıyla yeşil silahı mavi, maviyi Mor iteme dönüştürebiliyorsunuz. Bunları yapmak içinde Materyaller rahat bulunuyor. Diyelim müthiş bir silah buldunuz ama lanet olsun bu kadar güzel silah sadece burst fire ateş ediyor. İsterseniz O silahı siz Demolisher ya da Assault'a cevirebiliyorsunuz... Skill ağacı o kadar genişki perkleri açarak kendi içinde 3 alt sınıfa dönüştürebilirsiniz. Muazzam bir oyun. Eğer aşğırı derecede börtü böcek peşinde koşturmayı sevmiyorsanız tam sizlik... Oyundaki Accolades bölümünden oyunda ilerledikçe kozmetikler geliyor.

    Bu oyuna içerik eklemeyi düşünmüyolardıysa bile steamdaki ve xbox taki durumdan sonra belki de yapımcının fikri değişecektir. Matchmakinde sisteminde level ve tier oyuncunun seviyesine göre eşleştirme yapıyor.

    https://www.merlininkazani.com/outriders-oyunculara-ucretsiz-esyalar-verecek-haber-117094

    Oyunu 11 nisan dan önce oynarsanız size de legendary item hediyesi gelecektir.

    https://www.pcgamesn.com/outriders/mods-best Modlarla ilgili bu link işinize yarayabilir. Özellikle Stiffness ve essence thief ile can barınızı sürekli yenileyebilirsiniz. Bu modlar sanırım düşürdüğünüz silahları kırınca kaybolmayacak şekilde craft menüsüne ekleniyor.

    İstediğin an Tier düşürmek solo oynayanlar için gayet çekici. Bölümü böylece rahatça atlıayabiliyorsunuz. Oyuna arkadaşınız gelince Division gibi zorlamıyor tam tersi kolaylaştırıyor. Bir de menüler ve craft sistemi çok sade ve anlaşılır. Savaş sırasında merminiz biterse pistol ya da çift pistol ile sınırsız mermi ile devam edebiliyorsunuz. Pistoller çokda eğlenceli. Şimdilik Bu kadarla özetlemiş olayım. Siper mekaniğini bilenler oyuna çabuk adapte olur. Bir oyunun oynaması bu kadar mı rahat olur. Way point sistemi ile üst oka bastınız mı sanal bir çizgi çıkıyor sanki araba yarışlarındaki gibi gideceğiniz yönü sizlere gösteriyor sana. Düşman modellemeleri Gears serisini andırıyor. Endgame expeditionlarsa diablonun rifti ya da tourment andırıyor ancak onun shooter tps versiyonu. EŞLEŞTİRMELER DÜZELDİĞİNDE OYUNDA KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMAK MÜTHİŞ OLACAKTIR!

    Bu arada gear modlar kirdiginiz silahlardan cikiyor ancak kullandikca azaliyor.

    Oyunu isterseniz Tier 1 ile bitirip Engame yaptiktan sonra guclenip ayni gorevleri yuksek tier da yapip odullerinizi arttira biliyorsunuz. Endgame Tier 15 ile Expedition Tier 15 tamamen farkli iki dunya ancak itemler ortak. isterseniz Expedition seviyenixi yukselterek ilerleyebilirsiniz isterseniz World Tier. World Tier ile ilerlerseniz dunyada daha once yaptiginiz gorevleri tekrar ediyorsunuz.

    Oyunu bitirip Level 30 olduvunuzda level bari ortadan kalkiyor ama itemlerinizi hala craftlayarak level Up yapabilirsiniz cunku item level cap su anda 50 civari.

    Endgame sonrasi Lobi ekranina geldivinizde Join random matchmaking game i secerseniz bu kez size hikayeden mi yoksa Expedition olarak ilerlemek mi istediginizi soracak.

    Expedition oynarken de Expedition Tier'ini degistirebiliyorsunuz. Ayrica Expedition i belli bir surede tamamlarsaniz odulleriniz farkli olacaktir. Gold silver ve bronz olarak odullendirileceksiniz. Tamamlamak icin sifirdan 3 hak verecek malesef check pointten baslamak mumkun degil. Her Expedition da sizi farkli bir sehire farkli dusman sınıflarına gorurecek.

    Ayrıca oyun Xbox Gamepass'e ücretsiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 11 Nisan 2021; 15:56:5 >




  • mkmdesign kullanıcısına yanıt

    Ah güzel kardeşim yazına boşluk verseydinde rahat rahat okusaydık. Okuyabilene helal olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 9 Nisan 2021; 14:56:52 >
  • Cepten yazmıştım :) PC ye geçince editledim. şimdi rahatça okuyabilirsin.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.