Şimdi Ara

Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Outriders - New Gameplay Footage

    First City:




    Classes Preview:




    Trickster:




    World Tiers:







  • Outriders - Official Story Trailer



  • Outriders Hands-On: Mass Effect Meets Diablo



  • Outriders'ın Technomancer Sınıfı Tanıtıldı

    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, bugün düzenledikleri canlı yayında, bilim kurgu temalı TPS RPG oyunu Outriders'ın Technomancer sınıfını tanıttı.

    Technomancer oyundaki dört oynanabilir sınıftan biri ve diğer sınıflar Trickster, Pyromancer ve Devastator'a kıyasla en çok yönlü olanı.

    Üç ana yeteneği bulunmakta. Bunlardan ikisi ağır silahlar kullanabilme ve otomatik taretler kurabilme. Üçüncüsü ise savaş sırasında hayat kurtarıcı. Takım arkadaşlarının sağlığını artırmada dört sınıf arasında en iyisi.

    Outriders noel döneminde PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.


    “Become Terror” Fragmanı:



    “Co-op Carnage” Oynanış Videosu:



    “The Devastator” Oynanış Videosu:



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Outridersin_Technomancer_Sinifi_Tanitildi-104097.htm




  • Outriders Tekrar Ertelendi



    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, TPS RPG oyunu Outriders'ın çıkış tarihini üçüncüye erteledi.


    İlk olarak 2020 yazında çıkması planlanan oyunun çıkış tarihi yeni nesil konsollardan dolayı 2020 sonlarına alınmıştı. Daha sonra 2 Şubat'a ertelendi ve şimdi de 1 Nisan'a.


    1 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak.

     

    Square Enix ve People Can Fly ertelemeyle ilgili olarak "Outriders'ın çıkış tarihini 1 Nisan'a (şaka yok) almaya karar verdik. Ekstra zamanı oyunu ayarlamaya ve çıkışında fantastik bir oyun deneyimi sunmak için kullanacağız." dedi.

     

    Oyunun ilk birkaç saatini deneme fırsatı sunacak demo sürüm 25 Şubat'ta yayınlanacak.





  • Outriders'ın demosunu 4-5 saat kadar oynadım.Türü sevenler ve oyunu merak edenler için demodaki gözlemlerimi paylaşayım.


    Demo oyunun ilk saatlerinde geçiyor ve hikayeyi,karakterleri ve elbette çatışma mekanikleri bu sürede gözlemleyebiliyoruz.Looter-shooter oyunlarında genelde hikaye değilde daha çok end game kısmı dolu oluyor fakat bu oyun başlangıç itibariyle baya sinematik bir sunum eşliğinde ilerliyor.Görev önceleri,sonrası ve aralardaki sinematikler dışında karakterle konuşabiliyor ve hikayeye dair ek bilgiler öğreniyoruz.


    Oyun karakter tasarımları ve dünyası olarak Anthem,oynanış mekaniği olarakta Gears oyunlarını oldukça anımsattı.Her ne kadar oyunda bir cover sistemi yer alsada yapay zeka etrafınızı sürekli sardığı için oyun hareketli oynamanıza ve coverlarda gezinerek kalmanıza pek izin vermiyor ve bu durumda hızlı oynamanızı gerektiriyor.Düşmanlar demodaki seviyelerde bosslar hariç mermi süngeri değiller.AI oyunda iyi çalışıyor.PvE bir oyun olduğu içinde çalışmak zorunda,demoda yer verilen ana ve yan görevler bu tür oyunlardan alışık olduğumuz türdeler,ara sahnelerle ve çeşitli diyaloglarla değişiklik katmaya çalışmış olsalarda görev mekanikleri demodan az çok anlaşılabiliyor.


    Oyunun ara yüzü tamamen Destiny'i andırıyor olsada gayet iyi tasarlanmış.Oyundaki beğendiğim en iyi nokta ise düşen lootların ne olduğunu görebilmemiz,anında üzerimize/envanterimize alıp yada parçalayabilmemiz oldu.Örneğin Anthem'in yapamadıkları arasında yer alan bir sorundu ama Outriders'ta aynı hataya düşmemişler.Loot odaklı bir oyunda bu mutlaka olmalı diğer türlü düşen itemleri görebilmek için görev sonunu beklemek ve ana merkeze gidip almak Anthem'de olduğu gibi kabul edilemez bir soruna yol açardı.


    Çatışma mekanikleri tamamen Gears Of War,silah kullanımı ve modellemeleri,düşman tipleride oldukça Gears'a benziyor.Silahlar ise oyunun yapısına uygun seçilmişler.Demoda legendary seviyede item düşürme şansı World Tier seviyesi demo için sınırlı olduğundan dolayı daha az ama düşürdüğüm rare/mavi itemlerin talentleri sayesinde silahları farklılaştırıyor.Örneğin belirli bir süre düşmanları dondurabilme,hasara karşı immune olma,elemental hasar özelliği olan silahlar ile oynama fırsatım oldu ve oyunun dünyası gereği olması gereken futuristik silahlarda oyunda yer alıyor.


    Oyunda farklı oyun türlerine göre hazırlanmış çeşitli sınıflar mevcut,uzak mesafe,orta yada yakın mesafeli oynayan karakterler dışında tank sınıfıda yer alıyor.Hangisini tercih ederseniz sadece o sınıfla oynuyorsunuz ve demoda gördüğüm kadarıyla oyun için sınıf değişimi yok.Demoda biraz bunun için yayınlandı ve tüm sınıfları deneyebiliyoruz.Demoyu Pyromancer sınıfı ile oynadım.Orta mesafeli çatışmaya uygun ve skill olarak ateş gücü kullanan bir karakter,düşmanları immobilize edebiliyor ve yakma hasarı ile öne çıkan bir sınıf olmuş.Diğer karakterlerlede oynadım ama oyun tarzıma en uygun bu sınıf oldu.


    Oyunun en merak ettiğim kısmı olan End Game içerikleri demoda yer almıyor.Açıkcası oyunun End Game'de neler sunacaklarını görmek isterdim çünkü bu tür oyunların End Game'i her şey demektir.En azından Division 2 Betasında olduğu gibi birer end game karakter ekleyip bir görev oynatabilirlerdi.Yetenek ağacı çok detaylı ve daha yüksek zorluklarda World Tier seviyeleri olduğu içinde oyun açıkcası End Game konusunda potansiyel sunabilecek durumda ama yol haritası ve içerik konusunda henüz bir şey paylaşmadıkları için bu bende soru işareti oluşturdu.


    Outriders türü seven oyuncular için oynanabilir bir oyun ama Division,Destiny gibi yapımlardan kendisine oyuncu katabilecek türde bir içeriğe sahip olup olmadığını tam oyunda görebileceğiz.Demo sürümünde çok bir hatası yok,biraz optimizasyon ile ilgili sorunlar var ve sinematikler 30 fps te çalışıyor ama geliştiriciler tam sürümde bunun olmayacağını belirttiler.

    Demo kapsamındaki görüşlerimi aktarmaya çalıştım.Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] 





  • Demo'yu şimdi indirmeye başladım, bakalım nasıl olmuş.

  • demo güzel, oyun güzel. gereken ilgiyi görememiş. oyunu almayı planlıyorum.

  • Oyun division ve destiny karışımı birşeye benziyor. Türü seven biriyimdir bu zamana kadar nasıl herhangi bi tanıtımıyla karşılaşmadım ilginç. YouTube da Destiny 2 yayıncısı reklamını almış o şekilde varlığından haberdar oldum.

    İzlediğim kadarıyla zevkli bir oyun olacak gibi duruyor. Pvpsi de iyi olursa tutar bence. Umarım sonu anthem gibi olmaz bekleyip görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 28 Şubat 2021; 7:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo'dan önce oyunu almayı planlamıyordum ama fikrim değişti oyunu alıcam Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • Oyun bana Gears of War havası verdi Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • her oyundan biseyler koymuslar division, destiny, gears bakalim gorucez oyun tutacak mi demoyu xbox da denedim performansı gayet iyiydi
  • Ortaya karisik tabak gibi olmuş keyiflimi evet performans güzeldi ama grafikler iyi değildi ps5 de denedim demoyu eğlendim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu şimdi gördüm bakalım nasılmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 6 Mart 2021; 1:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl demo harbi uzun soluklu:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 6 Mart 2021; 2:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun end game içeriğinden detaylıca bahsetmediler, ki en önemli kısım bu. Şu an için bilinenler;


    Karakter lvl cap 30

    Eşya lvl cap 50

    Diablo'daki torment benzeri bir mekanik ile sürekli daha zor görevler girerek daha iyi eşya düşürme şansı yaratılıyor

    Oldukça geniş olduğu söylenen bir modlama imkanı var


    Daha önceleri Division, Destiny gibi oyunların sezonluk içeriklerine benzer bir yol izlemeyeceklerini, tüm içeriğin oyuncuya sunulacağını söylemişlerdi, bu çok iyi bir şey ancak bunu da yapabilmeleri için ciddi anlamda bir end game içeriğine sahip olmaları gerekiyor. Dungeon, raid gibi mekaniklerin olup olmayacağı da bilinmiyor. İçerik ve yol haritasını göstermeleri gerekiyor, ona göre karar vereceğim şahsen.


    Harita tasarımı ve oynanış mekaniği uyumunu hiç beğenmedim. Harita, kısmen Destiny'deki gibi yarı açık çizgisi bir yapıya sahip, ancak Destiny'deki karakterlerin yükseğe zıplama, havada süzülme gibi yetenekleri olduğu için haritayı sadece yatay olarak değil, dikey olarak da keşfedebiliyoruz. Division'da da mesela oynanış sadece yatay olmasına rağmen, harita tamamen açık ve keşfedilebilir bir yapıda tasarlandığı için o eksik bu şekilde gideriliyor. Fakat Outriders'da hem çizgisel, keşfe imkan sağlamayan bir harita var hem de sadece yatay bir oynanış imkanı verilmiş. Hal böyle olunca haritanın her yerinde birebir aynı çatışma ortamı ile karşılaşıyoruz, bu çok can sıkıcı bir durum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 6 Mart 2021; 13:25:35 >




  • Outriders: Demo Çıkış Fragmanı


  • Outriders - No Turning Back


  • Outriders: This is Outriders [101]



    Outriders: Appreciate Power






  • Oyunda raid event olucakmi yoksa yazildigi gibi 35 saat oyun suresimi. Oyun gamepasste bedava sonyde 500 tl bu oyun için xbox alicam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.