Şimdi Ara

Outlook uygulamasında reklamlar çoğaldı: Microsoft, yoğun eleştiri altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Outlook uygulamasında reklamlar çoğaldı: Microsoft, yoğun eleştiri altında



    Microsoft, son zamanlarda Outlook Android ve iOS uygulamasında mobil kullanıcılara daha fazla reklam göstermeye başladı.



    Ayrıca Bkz.Outlook Lite Android uygulaması Türkiye dahil birçok ülkede kullanıma sunuldu



    Gerçek e-postalardan farksız reklamlar



    Outlook mobil uygulaması, kullanıcılara gelen kutusunu düzenlemek için seçenek sunuyor: Tüm mailleri tek bir yere toplayan gelen kutusu ve mailleri önem derecelerine göre ayıran odaklanmış ve diğer kategorisine ayrılmış sekmeli gelen kutusu. Outlook’u ücretsiz kullananlar için diğer sekmesinde reklamlar gösteriliyordu, şimdi odaklanmış tasarımı kullanmayanlar için de reklamlar çıkmaya başladı.



    Outlook uygulamasında reklamlar çoğaldı: Microsoft, yoğun eleştiri altında



    Microsoft, aboneliğe zorluyor



    Yeni güncellemeyle, Outlook mobil uygulaması daha fazla yerde daha fazla reklam göstermeye başladı. Odaklanmış sekmesine dokunulduğunda bile kolayca gerçek bir e-postayla karıştırılabilecek reklamlar çıkıyor. Ücretsiz Outlook kulanıcıları, Microsoft 365 aboneliği satın almadığı sürece reklamlardan kaçınamayacak gibi görünüyor. Reklam mailleri kaydırılarak gizlenebilse bile kısa bir süre sonra aynı yerde başka bir reklam gösterilmeye başlıyor. Microsoft sözcüsü, odaklanmış gelen kutusu özelliğinin açılması durumunda reklamların yalnızca diğer gelen kutusunda görüneceğini söylüyor.



    Puanlamalar düşmeye başladı



    App Store’da 5 yıldız alan Outlook mail uygulamasının bu müdahaleci reklamlardan sonra puanı düşecektir. Kullanıcılar, sosyal ağ platformlarında Microsoft'u eleştiri yağmuruna tutarken, uygulama mağazasında 1 puan vermeye başladı.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2022/08/22/microsoft-outlook-showing-more-ads/







  • Telefonda Spark Mail kullanmanızı tavsiye ederim. Arayüzü özelleştirilebilir ve hızlı. Reklam olmaması da cabası.

  • iOS da da androidde de kendi uygulaması var birden fazla hesap açılıyor niye ekstra uygulama yükleyeyimki

    İşletimim sistemi fark etmeksizin telefonda kurulum yaparken zaten hesap giriyoruz o hesabı çoğu kullanıcı mail işlerinde de kullanıyor hem zaten kurulum sırasında girdiğimi hesap telefonun kendi mail uygulamasında otomatik oturup açmış oluyor varsa birden fazla mail adresiniz telefonun kendi mail uygulamalarını kullanın ekstra yük ve pil tüketimine gerek bence amaç mail göndermek almak ise ha yok ben eğlence arıyorum şekilli mekilli cafcaflı vs olsun diyorsanız o ayrı ve reklama razı olacaksınız reklam konusu bence en masum aksiyon diğer taraftan gizlilik veriler bilgiler vs soru işaretleri

  • microsoftun hangi isi dogruki. her isinde tekelin yagini cikarma derdinde. ev bilgisayarinda linux'a dondum kafa rahat.

  • Outlook ya da Hotmail hesabını İOS'da ki mail uygulamasında açtığımda kaydırma hareketlerinde silme işlevini yapabiliyorum ancak Gmail hesabı açtığımda ne yazık ki kaydırma hareketlerinde silme işlevi yer almıyor. Bunu bir eksiklik olarak gördüğümden dolayı ekstra olarak Gmail indirmek durumunda kalıyorum.

  • bakinazik B kullanıcısına yanıt

    Çok güzel bir uygulama.

  • Nihayet bir habere konu olmuş bir sıkıntı, ben ay başında telefonumdan kaldırdım, hızımı alamadığım için teams ve diğer ofis uygulamalarını da kaldırdım.

    Alternatifi varsa kullanımda da bir sıkıntısı yoksa ms ürünlerini almam kullanmam kullandırmam.

  • Hizmeti haricinde aynı ürünün uygulamasını kullanmak yerine, başka uygulama kullananlardanım. Biraz araştırırsanız hangi uygulamayı kullanmanız gerektiğini bulursunuz. Sonuçta IMAP ya da pop3 desteklediği sürece orjinal yedek parça her zaman bulunur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.