Şimdi Ara

Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
185
Favori
244.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler.

    Columbia 2 ayakkabı var ama yazlık,baharlık.Kışlık bot vardı 1.5 yıl giydik memnunduk ama parmak kısmı sıkıntıydı değiştirdim.Yağmurluk almıştım bahar döneminde 2 saat giydim aynı gün içinde gittim geri verdim , çünkü terletiyordu. Columbia 'nın özel isimlendirdiği teknolojileri de o dönemde bilmediğim için bakmamıştım.Değiştirdim TNF Resolve aldım 3.yılı bitiyor çok iyi.Pahalanmasaydı veya yağmurluk için 500-600 lira para verebilecek durumda olsam 2 tane daha alacağım hatta o derece memnunum.

    Ayakkabılar için Outdry modelleri dahil hepsine bakıyorum ,tamam bu sıcak tutar diyemiyorum ne yazık ki.Hem su geçirmesin hem sıcak tutsun .Bu dengeyi tutturmak çok zor nedense.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 29 Aralık 2019; 18:45:33 >
  • Merhabalar, Nisan/Mayıs-Ekim arasında yağmursuz sıcak dönemlerde şehir de giymek için ayakkabı bakıyorum. Salomon Speedcross 4 en çok gözüme çarpan model oldu ayrıca bütçemi de aşmama sebep olmayacak gibi duruyor. Tabi ki almadan önce kullanan ya da ayakkabı hakkında bilgisi olanlardan bir şeyler duyup vicdanım rahat bir şekilde almak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dysill D kullanıcısına yanıt
    Salomon Speedcross 4 modeli Arazi toprak zeminde fena değil lakin , Asfalt beton şehir ortamında tabanı çok çabuk eriyen ayakkabıdır...

    Alınacak ayakkabı Gorotex li model olmayacaksa yazlık model almak için tam zamanı Salomon X Ultra 3 serisine bakmanızı öneririm...

    Bence Wings Pro dan sonra tabanı en rahat modeldir...

    Kolay gelsin.
  • Hocam betonda çabuk erime sorunun 3 te olduğu ve 4 ün bu problemden dolayı tabanının tamamen değişip zeminde de kolay erimemeye yönelik üretildiğini okudum. X Ultra 3 modeli için araştırma yaptım hatta ilk hedefim o modeldi ama gtx olmayan modelini bulamadım bulduğum yerde de numara yoktu ve fiyatı da biraz daha pahalıydı normale göre o yüzden speedcross 4 e kaldım bende denilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dysill -- 30 Aralık 2019; 22:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dysill D kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi tartışılabilir , 3 ve 4 aynı ikisinide kullandım...

    Doğa da ve bizim yaylamız olan Eğriova yaylasında devamlı kullandım...

    Arazi ve toprak ta mükemmel şehirde tabanı rahat değil...

    48 numara ve 115 kilo da biraz sıkıntı verdi bana , son durumlarını yaylaya gidersem buradan resimle paylaşırım...

    Speedcross 5 için yorum yapamam kullanmadım.

    X ultra 3 yazlık modeli bulunabilir aslında ayak numaranızı ve rengi paylaşın size yardımcı olalım, buluruz kıyı köşe de kalmış vardır...

    Kolay gelsin.
  • 44 numara giyiyorum renk için de şehir de absürt kaçmayacak renkler olabilir siyah lacivert gri gibi. Şu an şöyle bir sorunum var ben bu kadar hızlı cevap beklemiyordum açıkçası o yüzden siparişi vermiştim yarın sabah ilk işim siparişi iptal etmek olacak faizsiz taksitten yararlanmak için acele ettim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dysill D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle burada ki yorumlar bir yere kadar bilgi amaçlıdır iyi niyet çerçevesinde...

    Para sizin paranız istediğinizi alabilirsiniz bu konuda bize laf düşmez...

    Sipariş iptali size kalmış bir konu....

    44 numara Salomon için de sorun olmayacaksa , Salomon biraz küçük kalıptır...fiyat fena değil burada var...

    Kolay gelsin...

    https://www.spx.com.tr/urun/salomon-outdoor-ayakkabi-x-ultra-3-592750.html
  • SPX'ten almıştım Speedcross 4'ü değişim için aradım ancak ürünün ellerinde kalmadığını söylediler hatta kodu söylediğimde internet sitesinde çıkmadığını da belirttiler. Dün gece Korayspor'ın internet sitesinde X Ultra 3 Prime buldum iade yapıldığı an 44 numara siparişi vericem ama söylediğiniz bir şey kafama takıldı ben normalde 44 giyiyorum parmak ucumda çok hafif bir boşluk oluyor 45 numara mı almam daha mantıklı olur Salomon da ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dysill D kullanıcısına yanıt
    Salomon markasında ayak numarası modellerinde bile farklılık gösterir az da olsa....

    Ayak ölçünüzü CM olarak biliyorsanız tablo aşağıdaki linkte var...

    Ben genelde Giysi ve Ayakkabı alacağım zaman gider markaların satış yerlerinde aklıma takılan tüm modelleri denerim...

    Model ve kullanım alanına göre farklılıklar olabiliyor...

    Kolay gelsin...
    https://www.atlaskamp.com/salomon-ayakkani-olculeri
  • https://www.spx.com.tr/urun/salomon-outdoor-ayakkabi-x-ultra-3-prime-L40741300-22055.html 45 numarasının siparişini vereceğim keşke önceki ürünü iptal etmeden fark edebilseydim bu ürünü böylece sadece değişim işlemi yaparak bu kadar beklemek zorunda kalmazdım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salomonda ayak ucu çok değiyor 1 no bile büyük almak sıkıntı yaratmaz.Bende 45 No alıyorum normalde 44 giyerken Salomon ayakkabılarda.yada 44 2/3 de olabilir.
  • Salomon Outdoor Ayakkabısıhttps://www.boyner.com.tr/salomon-outdoor-ayakkabisi-886793-200402
    Bu ayakkabı bu para eder mi? Gerçi şimdi kampanya ile 750₺’ye denk geliyor ama?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mngb kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarınız için teşekkürler. Columbia nın Alman sitesinden alışveriş yapıp Türkiye'ye mi kargolatıyorsunuz siz? Ayrıca bi site daha paylaşmışınız Delta Ridge 600 lira civarı. Türkiye'ye gönderim yapıyolar mı ve gümrük vergisi vs ödüyor musunuz? Eğer yurt dışından alıyosanız bize de yol gösterirseniz sevinirim. Sanırım 350-400 lira aşağıya almak garanti olmamasına değer.. Columbia'nın Türkiye garantisini de zaten kimse beğenmiyor okuduğum kadarıyla. Garantisiz olması sorun teşkil etmez sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan Meral kullanıcısına yanıt
    Columbia Almanya satış sitesine üye oldum...

    Siparişlerimi sepete ekleyip , ödeme ve teslimat işini Almanya da tanığım bir arkadaşım hallediyor...

    Almanya da yerleşik kişi benim sepetteki ürünlerimin ödemesini yapıp teslimat adresini de kendi evine yönlendiriyor...

    Ürünleri teslim aldığında benim de haberim oluyor zaten (e-posta bilgisi geliyor - Hazırlanıyor , Yola çıktı , teslim edildi gibi)

    Sonrasında canım ülkeme kim gelecekse onunla gönderiyor bana , bu süre bazen iki hafta olabiliyor , şimdiye kadar benim çevrem on bin euro civarındaki (4 Yıl) alışverişi böyle yaptık hiç bir sorun yaşamadım, kuruş vergi ödemedim , ödemem de zaten yediğimiz içtiğimiz her şey için yeterince ödüyoruz.

    Trekkin de İspanya üzerinden satış yapıyor yine aynı yöntemle Almanya teslimli sipariş vererek genelde satın alıyoruz...TNF markalı ürünlerde bazen sorun oluyor ona dikkat etmek gerek bir de bazen ayakkabı da temin edememe problemleri olabiliyor. Bu site ülkemize de gümrüklü teslimat yapıyor.

    Avrupa Columbia genelde güzel indirimler yapıyor sezon sonu daha fazla oluyor , yakaladığımız beden ölçüleri ve renkleri alıyoruz, şuan hanımefendiler için Columbia Titanıum Heat Zone 1000 dolum bakıyoruz Yüzde 50 indirime girecektir renk ve beden kalırsa alacağız.

    Canım ülkemde İthalatçı + Devlet + AVM sahipleri yüzünden acayip rakamlarla satılıyor ithal ürünler... Bahaneleri hazır Kurdan kaynaklı deniyor ama durum öyle değil TL fiyatından Giyimde yarısı Ayakkabı da ise üçte biri ne de satsalar para kazanıyorlar gerçek bu...

    Kolay gelsin...




  • Furkan Meral kullanıcısına yanıt
    Hocam kaz tüyü montu ben de çok araştırdım Tnf 1992 nuptse modelini 2 ay önce aldım çok memnunum 700 fill ama ağırlığı 700 gr civarı bu ayrıntıya dikkat edin derim alırken hala almadıysanız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Speedcross modellerine çok bakındım geçen Ekim Kasım gibi.Tasarımı şeklini beğensem bile almadım.Çünkü tabanı çok sıkıntılı geldi.Şehir yaşamında riskli gördüm.Merdivenden inerken basamaklardan inerken. Aralıklı ve neredeyse çivili tasarım olduğu için güvenemedim.
  • Karrimor botlar hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba?
    Ksb Penrith modelini beğendim. Şehir içinde giyilecek bir bot olsun istiyorum.

    https://www.amazon.co.uk/Karrimor-Mens-Penrith-Event-Hiking/dp/B004D2AFFG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar helly hansen 3in1 mont alıcam ama herhangi bir teknolojili mebranı yok sadece water prof yazıyor bu yeterli olur mu acaba bi dryvent kadar iş görür mü?

    Ürün bu
    https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/helly-hansen-squamish-cis/137310507/p

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavcuu6 M kullanıcısına yanıt
    Sanki en azından softshellmiş gibi duruyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • joker3456 J kullanıcısına yanıt
    Hocam hem gayet ağırmış hemde kaz tüyü dışında özelliği yok sanırım. Delta ridge nin iç yansıtma teknolojisi de var ve o da 650 dolum kaz tüyü ayrıca hafif. Dediğiniz 1400 liralardan başlıyor delta ridge 1000 liralardan. Tam araştırmadım ama öyle gibi. Sanki teknoloji ve rahatlık bakımından ayrıca da fiyat bakımından delta ridge daha mantıklı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.