Şimdi Ara

Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
185
Favori
243.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Colo

    Arkadaşlar Merhaba önümüzdeki aylarda bir kaç kere orta zorlukta dağ yürüyüşleri yapmaya çalışacağım , sabah çok erken saatlerde çıkacağımız için ayazlar bizi bekliyor olacak,yağış olmasıda olası.

    Bu bağlamda iyi bir hardshell mont almak istedim bundan önce aldıgım tek mont marmoth'un softshell bir modeliydi , hardshell olarak patagonia markasını inceledim , ABD 'den arkadaşıma getirttireceğim en son 2 model arasında kaldım.Tecrübeli arkadaşlar hangisini seçmem yönünde beni yönlendirirse sevinirim.Benim için en önemli öncelik sıcak tutması , bir de içine ara katman polar kullanmalımıyım bu 2 modelin?


    1-)https://www.patagonia.com/product/mens-triolet-jacket-for-alpine-climbing/83402.html?dwvar_83402_color=FRE&cgid=root
    2-)https://www.patagonia.com/product/mens-stretch-nano-storm-jacket/84331.html?dwvar_84331_color=HAGO


    Teşekkür eder,saygılarımı sunarım...
    İlk ceket sıcak tutmaz ama dış katman olarak yağmur kar için daha güçlü. 2. Olan ise tek başına daha sıcak tutar ama yağmura karşı daha az dayanıklı ve yürüyüş sırasında terlersen bu sefer rüzgar ve yağmurda tekrardan hardshell e ihtiyaç duyarsın. Bence en iyisi her zaman ayrı ayrı katman katman giyinmek.Ben olsam 1. Yi alıp içime üşüdüğünde kaz tüyü Polar filan giyerek korunmak olurdu. Bide ilk olan daha çok nefes alır buda büyük bir artıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 7 Ağustos 2019; 14:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. kışlık bir mont bakıyorum geçen kış dechatlon'dan aldim sicak tutar diye ama saunaya girmişçesine terletti ve sürekli hasta oldum. sözde nefes aliyordu. şehir içi kullanacağım. terletmeyen güzel bi model tavsiyeniz var mı? içime ceket bogazli vs. giydiğimden çok çok kalın olması şart değil. yardım ederseniz çok makbule geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyosha A kullanıcısına yanıt
    Türkiye' de mi ikamet ediyorsunuz ? Yani Türkiye için Yurtdışından mı sipariş vereceksiniz ? Ben de yurtdışından uygun maliyetle kaliteli mont almak istiyorum. Kaynak bilmiyorum.
  • Evet türkiyeye yurtdışından sipariş vereceğim. Bi kaç yolu var ama beden konusunda sıkıntı yaşarsam ve iade sorun olmasın diye en garantisi amazondan ve satıcısının amazon olduğu ürünler. Premium markalar pek indirime girmese de columbia, tnf falan baya giriyor. Bi de daha uygun maliyetli markalar var onlar da tercih edilebilir fiyat performans oranına göre. Alan arkadaşlarım var memnunlar. Misal mont için kabuk alıyor 3L değil de 2L katman oluyor 30000 mm ye değilde 10000 dayanıklı oluyor şehir içinde yeterli geliyor tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bot almak istiyorum. Erkek olmama rağmen aynı modelin kadın ürünleri daha uygun fiyatlı. Ayak cm ölçüsüne uygun şekilde kadın modelini alsam sıkıntı yaşar mıyım fikrinizi belirtirseniz memnun olurum teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyosha A kullanıcısına yanıt
    hocam benim başıma farkında olmadan geldi öyle bişey.(ayakkabıyı internetten aldım kız veya erkek yazmıyordu son kalan numaraydı) uzunluk olarak ayakkabı tam oluyor ama kadınların ayakları daha narin olduğundan enlemesine olarak sıktı benim ayaklarımı.sen de o tarz bi sorun yaşayabilirsin.alırsan da iade edebileceğin bir yerden al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidarta_77 -- 11 Eylül 2019; 14:5:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumerna

    Yurtdışından alın fırsat paylaşan gruplar var 500 600 tl bu montlar en pahalısı
    Beni de bilgilendirir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    2.si için normal softshell gibi yazmoşsınız ama o da waterproof katmana sahip. Water repellent kapmala hariç h2no isimli layer'a sahip okduğu yazıyor. Tabii yağışa 3L goretex kadar dayanamayabilir. O ayrı. Ancak waterproof. O yüzden normal bir softshellden pahalı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    Telegramda grup var @fırsatlar diye aratın yurtdışından siparişle amazondan buranın 3de 1i fiyatlarına geliyor 300 400 tl mont aldık biz eşimle colombia quik silver falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem doğada hem şehirde kullanabileceğiniz ürünler tasarlayan farklı marka renk ve model arayanlara alternatif olacak dünyaca ünlü outdoor markası Millet tanıtım videosu çektim. Keyifli seyirler
    https://www.youtube.com/watch?v=kR5VfZmQRDA
  • Merhaba arkadaşlar şehirde okula gidip gelirken vb günlük hayatta takılmak için outdoor ayakkabı almak istiyorum.Çünkü tasarımlarını beğeniyorum.Herhangi bir outdoor aktivite yapmıyorum.Bana ne önerirsiniz? .Ayakkabının çok sıcak tutması vb önemli değil ucuzluk ve tasarım önemli.
    Northface vb var mı böyle city outdoor tarzi bir ayakkabisi ?
  • Merhaba arkadaşlar.https://www.k2outdoor.com.tr/urun/tnf-evolution-ii-triclimate-3in1-ceket-kis-2018-2019-urban-navy-m linkte belirttiğim monttan almak istiyorum. Daha önce kullanan arkadaşımız var mı. Sağlamlığı, sıcak tutması, terletmesi vs filan nasıldır? Garantisi var mı ülkemizde? Fiyat olarak en uygun K2 de buldum. Yurtdışından getirtebilirsek daha uyguna nasıl gelir? (vergi+kargo dahil olarak en uygun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçü bir arada ceketler için şu makaleye bir bakın . Üzerinden zaman geçse de benzer ürünler

    https://www.outdoorhaber.com/malzeme-inceleme/north-face-mens-evolution-triclimate-ceket-inceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tworule kullanıcısına yanıt
    Linkteki yazıyı yorumlarıda dahil olmak üzere komple okudum.. 7,5 yıl önce yazılmış.. Anladığım kadarıyla sadece yağmur geçirmesiyle ve ter atmamasıyla sıkıntısı var arkadaşın.. Yorumlarda ise tam aksine çok memnun olanlarda var.. Yaptığım araştırmalara göre o zamanlarda Hyvent kullanılıyormuş şimdilerde ise Dryvent kumaş kullanılıyor.. İkisi arasındaki fark nedir? Birde ben günlük kullanım için alacağım.. Günlük kullanıma uygun mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triclimate çok standart bir 3lü cekettir. Şehir için gayet uygundur, hyvent'in yeni ismi Dryvent'tir. Aslen malzeme aynıdır. Günlük kullanımda şehirde üzmez merak etmeyin. Detaylar önceki sayfalarda bolca var, geçmişe giderseniz görebilirsiniz.
  • Supercross GTX Salomon

    https://www.korayspor.com/salomon-outdoor-ayakkabi-trekking-bot-ve-ayakkabilari-supercross-gtx-l40809000/

    Yeni model çıkmış arkadaşlar.Nasıl fikri olan var mı ? Serin soğuk havalarda şehir yaşamında sıkıntı yaratmayacak gibi görünüyor ? Yalnız ben bu tarz tabanlardan çok çekiniyorum , zaman zaman merdivenlerden falan inerken takılabiliyor.İlk kez bu taban ile aynı olan model giydiğimde az daha düşüyorduk.Özellikle merdivenden hızlı inen biriyseniz aman dikkat derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bayaa bir okudum. Outdoor giyim hakkında fazla bilgiye sahip olmayanların okuması gereken bir post olmuş bence.. Baştan sona okusa bayaa bir bilgi sahibi oluyor insan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba alanya da giymek için bir bot alacağım. Hava 0 derece altına düşmüyor fakat yağmur ve nem çok olduğu için kışın soğuk oluyor. Solomon comet 3d gtx düşünüyorum sizce burası için fazla mı olur? Arada tracking yürüyüşlerine çıkyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spidynelly

    Arkadaşlar merhaba alanya da giymek için bir bot alacağım. Hava 0 derece altına düşmüyor fakat yağmur ve nem çok olduğu için kışın soğuk oluyor. Solomon comet 3d gtx düşünüyorum sizce burası için fazla mı olur? Arada tracking yürüyüşlerine çıkyorum.
    Alanya için , Comet 3D GTX çok fazla olur...

    Bence hem tabanı daha rahat ve diğerine göre hafif oluşu nedeniyle X ULTRA 3 daha uygun olur düşüncesindeyim...

    Kolay gelsin...
    https://www.spx.com.tr/urun/salomon-outdoor-ayakkabi-x-ultra-3-mid-gtx-587944.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mngb

    Alanya için , Comet 3D GTX çok fazla olur...

    Bence hem tabanı daha rahat ve diğerine göre hafif oluşu nedeniyle X ULTRA 3 daha uygun olur düşüncesindeyim...

    Kolay gelsin...
    https://www.spx.com.tr/urun/salomon-outdoor-ayakkabi-x-ultra-3-mid-gtx-587944.html

    Alıntıları Göster
    teşekkürler tavsiyeniz için.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.